DATO: 03.04.2010 / KLOKKESLETT: 21:25

▬KOMMENTAR▬

Påskeferie.

Hei du! Jeg har for første gang gått mot styret i korpset og meldt med av årets big event, sommertur til Danmark. Det var ikke bare lett. Men nå har jeg èn bekymring mindre!

Og;

jeg har gått flere mil tilsammen denne ferien.
jeg ble lurt av P4 på 1.april.
jeg har vært i Drammen. Og gått i skolegården til gamleskolen min. 10 år siden sist. Jubileum!
jeg har tenkt mye. Dype tanker, glade tanker.
jeg har starta forberedelser til foredrag om 9/11.
jeg har holdt det gående til fire om nattan. Rock'n roll, eheh.
jeg gruer meg ikke til skolen starter igjen,fordi;
jeg vet det bare er èn uke til med web!. (Aldri mer!! Håper jeg)
++

Veit du hva? Det meste er bare så bra. Det er vår, tørr asfalt, påske, solskinn, gress ++ jeg har tilogmed vaska terrassen og sykkelen i dag! Creds to me!

+ PS, jeg fant 50kr på bakken i dag. På tur. Og veit du hva? Fem meter senere fant jeg 100-lapp.


Hvordan har du det i ferien?DATO: 13.04.2009 / KLOKKESLETT: 19:13

▬KOMMENTAR▬


Ooookei, greit. Nå har jeg bytta over til det "nye" stilsettet. Jeg får vel si jeg er greit fornøyd, med tanke på at jeg er ingen god bloggdesigner. Men hei, nå har jeg kommentarfeltet med profilbildene! Halleluja..

MEN; kun ett spørsmål til har jeg. Jeg lurer på hvordan jeg får midtstilt bloggen? Den er jo helt snål. Jeg har limt inn den kodegreia; margin-left; auto & margin-right; auto; -greiene. Men det skjer ingenting som man kan se. Sååe, hvis dere vet det så hadde det vært utrolig fint om dere kunne dele litt designkunnskap med meg. Jeg lover, da er jeg ferdig med designproblemene mine. Lover. For en stund.

Nå er vel påska så godt som snart over. Jeg vil oppsummere påskeferien som en lang, rolig og kontrollert ferie. Lang fordi alt virker mye lengere når man har det
bittelitt vondt. Rolig, fordi jeg måtte ta det med ro. Rolig også fordi vi ikke var på farten. Hjemmepåske, altså. Kontrollert fordi jeg hele tiden hadde lagt en plan for dagen. Ikke at det var så mange planer altså, èn plan per dag eller noe sånt. Her kommer også rolig-greia inn.

I dag har jeg måttet rydde litt før skoleuka braker løs. Kan jo være like greit det når man ikke har noe bedre å finne på hjemme. Og akkurat nå har jeg ikke mye mer påskefantasi igjen, annet enn å kanskje gå en tur etterpå. Kanskje. Sikkert. Jeg skal i alle fall ikke ligge våken til ett, to, tre-tida. Det er egentlig ikke normalt til meg å være, selv i ferien. Men denne ferien måtte jeg holde noen med selskap via msn. Det hørtes litt tragisk ut. Men jaja. Sånn er nå det. Ikke mer!

pske 008
En strandstol på soverommet, så klart.

pske 006
Kvikk Lunsjen er spist opp nå.

1. Vet du hvordan man får midtstilt bloggen?
2. Hva syns vi om at ferien er over?DATO: 10.04.2009 / KLOKKESLETT: 17:48

▬KOMMENTAR▬


hstferien 05 ed 005color
En moped på et museum i Ed, Sverige.

hstferien 05 ed 006color
Og radioer fra samme museum.


Klapp for strekken den er snart helt, helt borte! Og i dag har jeg gått min første gåtur siden påskeferien starta, det føltes underbart! Gikk rundt en golfbane som ikke er åpna enda. Rundt golfbanen er det vann, Glomma. Jeg satt på fjellet og så utover, og det var måker på skjærene. Det var stille og koselig. Bare naturlige lyder. Også så jeg en skarv som dykka og kom opp igjen fem meter unna, minst fem meter. Det var fascinerende. Hehe, naturen og nærmiljøets små gleder. Åå, som jeg gleder meg til flere turer! Jeg er glad, sola er glad, det er fredag, jeg har det bra og.. ja, i det hele tatt. Ting er ganske fint etter tunge dager.

Jeg har tenkt til å avslutte den saken om skolen, en gang for alle. På en ordentlig måte. Derfor satte jeg meg for tre dager siden og begynte å skrive. Nå skriver jeg om de to siste dagene på skolen, torsdagen og fredagen før påsken satte inn. Det er min form for terapi - og jeg trengte det. Jeg har kommet til fredagsmorgenen og er på sjette siden. Det er godt å ha skrivegleden tilbake, jeg storkoser meg når jeg skriver, og jeg har til og med sittet med PC-en i senga oppunder taket og skrevet til klokka to på natten. Jeg kobler virkelig av, altså..

Nå skal jeg snart rydde rommet for fredagen. Det blir deilig å fjerne strandstolen som ligger ved siden av pulten, samt "Aloe muscle". Nå skal JEG leve ut livet i påska.

Forresten, jeg liker gamle radioer og gamle biler i artige farger. Sånn for å ha noe sammenheng mellom bildene.

1. Hvilke gamle ting syns du er fine/sjarmerende?
2. Hva gjør du for å sette et endelig punktum for en hendelse som går igjen hos deg?
DATO: 08.04.2009 / KLOKKESLETT: 12:11

▬KOMMENTAR▬


hpim0896
Bildet er fra ifjor, våren 2008. Høysand i Sarpsborg.

Jada, jeg lever til tross for de to forrige innleggene ikke var så koselige å lese. Jeg har funnet ut at det er strekk jeg har fått i ryggen. Så da årnær kroppen det selv. Genialt, sant? Ryggen sørger selv for å bli reparert. Og den er allerede blitt betydelig bedre. Jeg har satt en frist til i morgen eller på fredag. Så nå er jeg myemye gladere og hallo - jeg har ikke våkna om nettene på to dager, nå! Jeg begynner å komme til meg selv igjen. Den riktige Katrine. Haha.

Siden jeg har måttet tatt det litt med ro de siste dagene har jeg også måttet forskyve noen av de planene jeg hadde for påskeferien. Ikke det at jeg husker alle planene, og ikke at de var så store heller, men jeg har tenkt til å sette opp en liste over ting jeg skal gjøre de siste dagene av påskeferien. Når jeg er helt i tipptopp slag! 

Rydde rommet.  
Jeg har sovet på madrass på gulvet, spist mat her, vaksa tastaturet med kniv, gaffel og gulpeklut. Tenker det blir godt med litt shining da, ja. 

Klippe ut avisklipp om skolen.
   
Det må bevares for framtiden. Såpass spesielt er det. På godt og vondt. 

Tegne idèskisser til bokomslag.
  
Fordi det teller mer enn det ferdige resultatet (som jeg snart er ferdig med). 

Ta bilde til bokomslag(?).
  
Som sagt.. SNART ferdig med. Ett bilde gjenstår. 

Drikke brus.  
Har jeg forsåvidt gjort allerede, men påske er brus. Uansett!

Øve på klarinetten.
Må nok det i påska også, ja.

Selge lodd.
   
Når man går sammen med en gammel venn fra ungdomskolen og ler og ler og ler og ler.. da er det klart at jeg har gledet meg til dette. Men siden strekken ikke har tålt latter har jeg måttet latt dette ligge.

Le.
   
Uten å ha det vondt! Gjett om jeg skal le a'!

Nyte siste dagene av påskeferien.   
Ja, jeg sier siste. Nemlig fordi jeg føler at disse dagene med pain har vart litt for lenge.


1. Har du mange planer for påsken?
2. Hjemme- eller borte-påske?
DATO: 06.04.2009 / KLOKKESLETT: 11:43

▬KOMMENTAR▬


 
 


Jeg har tatt meg en pause siden torsdagen. Noe jeg følte at jeg trengte. Jeg trodde egentlig ikke jeg skulle ta denne trusselepisoden på skolen så veldig alvorlig, men jeg har visst tenkt mye på det. På fredagen var det jo samling på skolen, stille og rolig med prat. Det var fint å prate med folk man kjenner og folk som har opplevd det samme, kun mellom fire vegger og ikke gjennom media. Etter å ha hørt om vaktmesteren som fikk panikk, læreren som ble grå i ansiktet og elever som hyperventilerte så skjønte jeg alvoret. Derfor var det fint å avrunde hele uka på fredagen i rolige omstendigheter. NRK var og filma denne dagen også. Jeg er faktisk med på innlslaget 1/4 sekund. I klasserommet og henter tinga, i rød jakke i hjørnet.  
(NRK - dagen derpå)

På fredagen dro jeg til mine besteforelde for å puste ut litt. Sånt trenger man av og til. Noe som ikke er så morsomt er at jeg fikk skikkelig (og da mener jeg SKIKKELIG) vondt ved siden av ryggen på fredagskvelden. Hele helga har gjort vondt og det er sånn fortsatt. Kjempeille. Det er skikkelig pain og jeg klarer så vidt å bøye meg. Føler meg gammel..
Sa jeg at dette er skikkelig PAIN?

Alt i alt har dette påsken hatt en ikke-så-bra start. Jeg har våknet om nettene og kan nesten ikke le på grunn av at ryggen hurts veldig da. Men det er sol. Kanskje jeg skal finne en myk stol og sette meg ute på plattingen etterpå? Tror ikke det blir noen lange løpeturer med den ryggen, altså. (Dæven, der følte jeg meg gammel igjen). Vi får håpe påsken blir bedre etterhvert. Jeg skal ikke ha det sånn her hele uka, altså!

Har ikke sagt det før, så sier det nå:
GOD påskeferie uansett om dere skal ut og farte eller ikke! 

hits