DATO: 01.11.2008 / KLOKKESLETT: 17:22

▬KOMMENTAR▬


rotemappe 013
Å jadda. Jeg har tegneskills. Dette er typisk min måte å tegne minner på. En viktig regel er at jeg MÅ ha med ALLE. Ikke noe slurv, uansett hvor enkelt eller rart jeg tegner.

HELT fantastisk! Hva skal jeg si? ABBA-konserten på torsdag være den beste sceneopplevelsen jeg har hatt med korpset! Jeg koste meg sånn og hadde det helt TOPP! Under skolekonserten var Filadelfia stappfullt. Masse barn og unge som hadde det gøy. Mange jeg visste hvem var fra før. For både barneskolen og ungdomskolen min var der. Så hilste gamlelæreren min på meg. Hoho. Det var så koselig!

Kveldskonserten tok av. Da var det også mer folk enn det jeg forventa. Folk satt oppe og nede og overalt. Vi hadde med profesjonelt band. Bass, vokal, keyboard. Alt mulig. Alle var kledd ut i glitter og farger. Jeg også. Jeg hadde på meg blå olabukse, lange, brune støvler, rød skjorte og hvit t-skjorte. Jeg vurderte å tegne på stort smilefjes på forsiden og PEACE-merket på baksiden, men glemte det. Så tegna heller et smilefjes på tommelen min. Haha.

Det tok av. Helt på ordentlig. (Og ja. Det kan ta av med korps også. Virkelig!). Trøkk og farger og lys og jubel og applaus og varme og kjempegøyalt band. Satt på beste plassen og raget høyt oppe også. Jeg kan ikke klage på noenting! Vi spilte alle de kjente låtene. Jeg satt og digga på stolen. Med hodet. Med hele meg! Det var så herlig! Da lever jeg livet. På scena. Med lys og farger. Og trøkk. Hoho. Den sangen som jeg digga mest av alle var nok "Gimme Gimme Gimme". Elsker basstemmene der.
Da vi skulle spille ekstranummeret, som var "Dancing Queen", tok vokalistene med seg barn opp på scena under sangen. Det var så søtt! Der sto små barn og sang og dansa sammen med dem, og foreldre/besteforeldre og hele publikummet smilte. De sto til og med og dansa de også! Jeg ble satt ut, jeg altså!
Så måtte vi applaudere både for det ene og det andre. Også fikk alle musikantene roser av vokalistene. Oioioi. FOR en kveld! Skulle ønske den varte lenger og lenger! Wow. Noe av det beste jeg har vært med på! Jeg kunne ikke hatt en bedre OD-dag! Haha! Gleder meg masse til vi får konserten på DVD! Hurra!

rotemappe 077
Fargevalget var ikke tilfeldig. Sølvbåndet var spesielt. Jeg måtte ha et. Kan du ane hvorfor?..

hits