DATO: 16.12.2013 / KLOKKESLETT: 13:22

▬KOMMENTARER▬


Jeg var ute og filma litt de siste dagene av november og de første dagene av desember, med det formålet om å lage en liten videosnutt. Været på denne tiden av året er så merkverdig og skifter så fort at jeg fikk lyst til å dokumentere litt. Plutselig er det vinterstemning den ene dagen, regnvær og vind dagen etter og den tredje dagen kan sola skinne og gresset være grønt som på en hvilken som helst vårdag. Heldige var vi som fikk snø et par dager i begynnelsen av desember, men det er jo for lengst borte igjen nå. I dag våkna jeg opp til vind-uling på utsiden og et blåsvær som skulle tilsi at det var rundt Halloweentider. Mørkt var det også. Nuvel. Jeg tror ikke man kan ta for gitt at det skal være snø på julaften lengre, i alle fall ikke her.

Musikken er "Calling you (acoustic)" av Eva and the Heartmaker, forresten. (Og HD, da dere.. HD!)

 

På onsdag har jeg siste eksamen. Muntlig pedagogikk. Jeg skal jobbe meg fram til den og se frem til å bli ferdig. Målet er å bli ferdig med onsdagen og endelig kunne drive med juleforberedelser uten å måtte tenke på eksamen samtidig. Er jo ferdig med gaveinnkjøp, så det er ikke noe problem, ser egentlig bare frem til å nyte jula nå uten skole i hodet. Vi får kjempe på, uansett om det er eksamen som gjenstår eller hva det nå enn måtte være!

 
DATO: 11.12.2013 / KLOKKESLETT: 17:50

▬KOMMENTARER▬


Hei og hopp, det var en stund siden. Det er så mye greier som har surra og fortsatt surrer siden sist, at jeg har ikke klart å sette meg ned for å konsentrere meg om noe blogginnlegg. Av gammel vane føler jeg alltid at jeg må sette av flere timer på å perfeksjonere et innlegg. Gå igjennom, lese, slette, vurdere og analysere, men jeg har tidligere nevnt at jeg skal skjerpe meg, så nå gjør jeg et forsøk på å publisere en spontan oppdatering.

Jeg har så absolutt ikke glemt bloggen i alt som skjer, og jeg har vært ute og gjort noen videoopptak som jeg setter sammen til en liten video for bloggen. Tenkte å gjøre det godt igjen med noe litt fresht som en video, det skjer jo ikke for ofte. Det er egentlig en video fra dagene og været rundt månedskiftet november/desember, så den kommer kanskje litt sent, men det får så være. Ett eller annet blir det i alle fall. Ellers jobber jeg meg fram mot eksamen. I år vil jeg prøve å jobbe med pensum, lese og lære noe. Ikke at jeg har kunnet noe fra før, men jeg vil gjerne kunne mer. Akkurat nå leser jeg om filosofi og det er faktisk noe som interesserer meg, så da går det litt lettere. Jeg er absolutt ikke noe superstudent enda, og må ta pauser etter et å ha lest et par sider, men bare det at jeg nå forbereder meg til en eksamen gir meg god følelse og en god samvittighet! Jeg er litt stolt. Kommer nok neppe gjennom pensum, men nå vet jeg at jeg kan møte opp til eksamen og føle at jeg har gjort en innsats!

I forrige innlegget skrev jeg om julesesongens start i november, og at jeg gledet meg over julestemning i to måneder. I år kjente jeg ikke like mye til den stemningen. Det var så mye som pressa på i hodet, og jeg hadde rett og slett ingen ro inni meg til å ta innover meg julestemning. Og det var slettes ikke bare skole som pressa på, det var andre type oppgaver, prioriteringer og utfordringer som jeg opplevde sto i kø. Men når man tar ett skritt om gangen så blir ting gjort, sakte men sikkert. Nå har jeg mye mer ro, ting har blitt utført og jeg gleder meg til alle dagene fremover. Jeg har til og med blitt ferdig med julegaver! (#denfølelsen, sant?) Så nå er det eksamen, julemarked på Liseberg og julekonsert å se frem til før jul. Blant annet.

 

Jeg gleder meg over dagene og gleder meg til de neste dagene. Jeg kommer nok tilbake med et innlegg til snart. Forhåpentligvis vil det ikke ta en måned til denne gangen. Jula er en superkoselig og magisk tid, så jeg må jo publisere noe minneverdig som kan ta plass i arkivet fra dette året også, ikke sant. Håper alle har en fin og hyggelig førjul! Personlig syns jeg førjula er det mest magiske med juletiden.. Tid til å vente, alt å se frem til.

 

Hvordan bedriver dere i førjula? Noen juleforberedelser på gang?


hits