DATO: 16.11.2010 / KLOKKESLETT: 19:59

▬KOMMENTARER▬


Yiruma: Maybe

 

Nok en kald dag i november. Kulda har vist seg og allerede satt sine spor. Jeg balanserer gjennom bussen og tar overblikket. Vurderer kjapt å sette meg ved siden av hun jeg ofte sitter ved siden av. Vi går i samme klasse og har mange felles tanker og samtaleemner. "I dag igjen? Hun vil sikkert synes jeg er masete..". Likevel, jeg setter meg bakerst. Hun smiler og jeg ler usikkert. "Beklager hvis jeg er masete, jeg skal være stille!" To minutter etter går praten.

 

Om dagen. Om bursdagsplaner. Om Sverige. Om øvelseskjøring. Om alder. Om å være yngst. Om å være usikker. Om norsktimer. Om nesten hva som helst. Nesten.

 

For det har jo vært en bra dag, har det ikke, Katrine? Til tross for at naturfagsprøva gikk rett dundas. "Jo, det har egentlig vært en fin dag", tenker jeg. Ser ut av bussvinduet og smiler. Jeg merker følelsen, den følelsen av takknemmlighet. For å kunne være mer og mer meg selv. Og akseptert samtidig. Å flytte steiner, flytte fjell. Å være eneste på klassebildet som stiller opp i helsvart med skinnjakke og solbriller. Å sitte hengslengt i en liten gang og drikke kakao. Og å le av elever som går seg vill og vi peker ut veien før de får spurt.

 

"Jo, det har vært en fin dag! Har til og med fått kjøpt gave til lørdagens bursdag!", tenker jeg. Ser på hun som sitter på høyre side. "Bursdagen din da?" spør hun. Jeg grøsser. Litt på grunn av glede, litt på grunn av .. "Vi får se", sa jeg og smilte tilbake. Jeg har ikke feira bursdag siden jeg ble ti. Det hadde vært en revolusjon.

 

Ut av bussen, nye mennesker på. Førti minutter var gått. Vi trasker litt rundt et kjøpesenter før vi tar farvel for denne dagen. Jeg ned rulletrappa. Ut av butikken. Et blikk møter meg og forsvinner igjen ut av øyekroken. "Ungdomskolen". Tanken farer forbi. Jeg ser blikket i bakhodet fortsatt. Tørker meg litt over panna og går med hurtige skritt ut.

 

"Jo, det har egentlig vært en fin dag! Til tross for naturfagprøva." tenkte jeg.

Og de skulle bare sett meg nå. I disse dager..
DATO: 12.11.2010 / KLOKKESLETT: 16:29

▬KOMMENTARER▬


Så "Se Opp" for første gang i dag, skjønner du..

 

Hei, dere! Eller du, eller hvor mange det er som fortsatt vet om denne siden!


Jeg har sittet litt i det siste og tenkt. På bloggens framtid. Det har vært lite oppdateringer, lite å besøke siden for. Jeg har gått i arkivet og ledd og blitt litt flau og tenkt: "men det er jo så gøy å gå tilbake å se hva jeg har gjort, jeg må oppdatere så jeg har noe å se tilbake på fra denne tiden også!"

 

Også har det seg slik at jeg går sisteåret og det er sabla mye som skjer for tiden. Ikke det at jeg er så utrolig travelt opptatt, for det er jeg ikke. Men jeg får ikke meg selv til å sette meg ned å skrive om det. For det å skrive om hverdagen sin på blogg er liksom litt.. jeg veit ikke, latterlig. Eller, jeg har liksom ikke så stort behov for det lengre. Så.. hva gjør jeg?

 

 

Jo, jeg har lyst til å fylle denne siden (legger dere merke til at jeg ikke nevner ordet "blogg?") med det som jeg interesserer meg for, noe jeg har vært engasjert i lenge. Nemlig selvutvikling, selvtillit og sånt. Sånn innimellom, altså.

 

Selv.. hva, sa du?

 

Det siste året har jeg funnet mye inspirerende saker som ordtak, bilder, bøker og slikt som skal bedre selvtillit og sånne ting. Positiv tankegang. Jeg føler det har hjulpet meg kjempemye de siste årene. Fra å ha vært den jeg var under ungdomskoletiden og til den jeg er i dag, har det skjedd store forandringer på det psykiske plan. Kanskje noen kan få noe ut av det også? Også får jeg jo organisert tankene litt sjøl. Dette er egentlig litt spennende, selv om det kanskje ikke høres sånn ut. Har mye fint å vise, om dere syns dette høres bra ut.

 

Dessuten, da kommer det sikkert oftere oppdateringer - når jeg veit jeg har noe å skrive om. Som kan være nyttig for noen andre enn meg selv også. Hva tenker dere? Jeg må jo vite om dere likte ideen eller ikke. Om det fortsatt er noen innom her, da. Heh.

 

På slutten vil jeg runde av med å anbefale siden som ga meg denne ideen. En inspirerende blogg, med mange gode ord som får deg til å føle deg bedre! Klikk.


hits