DATO: 28.11.2008 / KLOKKESLETT: 14:48

▬KOMMENTARER▬


Visste du det? Jeg kan det egentlig utenat, men kan legge ut et bilde siden jeg tviler på at de fleste visste det:

kiribatiflag


Jeg er egentlig utrolig god i flagg. Kan mangemange. Og det er nok pga. at jeg har en svær, fargerik plakat rett over senga med nesten alle verdens flagg. Så jeg har nok lært noen bare ved å kaste et par blikk på det hver kveld. Hoho. Skulle gjort det samme med franskgloser!

Jeg våkna 7.15 idag, jeg. KREMT.. to late! Men lot jeg meg stresse - nei. Jeg orka ikke. Jeg hadde jo tross alt kasta meg rundt de siste dagene. Så man blir sliten. Kuln' ned på fredag! Ting årnersæ'!

Nå sitter jeg her og drikker vann. Yes, jeg er sunn, se. Lærte en del på møtet i Oslo igår "Trening og kosthold". En viktig ting jeg lærte var: DRIKK FØR DU BLIR TØRST! Smart, sant? Også lekte jeg meg på youtube i stad. Hoho, det er gøy! I disse reklametider fant jeg
denne. Haha! Den er jo så enkel og snål, men likevel ordentlig morsom! Jeg ler. Også hørte jeg på Paramore med Misery Buisness. Den er bra!

Å å å! Sparta er forresten på tabelltoppen i ishockey igjen! Yeeey. Det er så godt å være hjemme!

Lurer du på hva du skal ønske deg til jul?
Han reporteren her har svaret:.. i ♥ her hair!

1. Hvilket land ville du aller helst reist til?
2. Hva slags musikk hører du på?DATO: 27.11.2008 / KLOKKESLETT: 21:04

▬KOMMENTARER▬


av ting som er gjennomført og ting som SKAL bli gjennomført. Det er det som surrer rundt i hodet på meg nå. Skal jeg fortelle dere litt om det viktigste som er blitt gjort til nå?

Jeg ringte til fotballopplegget som jeg lurte på. Det er skikkelig skummelt når man bare må ringe et random mobilnummer til noen man ikke kjenner en helt tilfeldig kveld, altså! Det må jeg bare si! Hvem vet om mottakeren er hjemme eller har tid? Men i alle fall, jeg tok meg selv i nakken og ringte. Pipetone i andre enden. Litt nervøs. Hoho. Første gangen tok ingen telefonen. Skuffelse. Jeg prøvde igjen en tjue minutter etter. Pipetone.

"Hallo?"


Oops. Noen tok telefonen. Og det var bare jeg og broren min som visste om dette. Jeg fortalte hvem jeg var og at jeg var interresert i fotballen dem skulle starte. Det var faktisk HELT OK å være 92-årgang på tross av at de skulle starte et J91-lag! Så nå skal jeg til den skolen dette skal foregå ved/på til tirsdag! Hurra! Jeg ble så glad! Og samme kveld fortalte jeg dette til pappa. Jeg trodde han skulle få sjokk, men han var veldig positiv! Tenk det! Han syns det var smart! Håper det var et smart valg.. det vil vise seg. Hoho.

Takk til dere som oppmuntret meg til å ringe! Det ga meg enorm støtte!

I ♥ Oslo!
skole 094
Etter en traaavel skoledag i går med redigering og finpuss på reklamefilm (vi ble ferdig!!) og kø fra Fredrikstad til Sarpsborg, pluss en dusj, dro mamma og jeg til Oslo for å være der over natta. I går kveld skulle jeg pluss de andre på min alder på restaurant. Jeg fant ut en ting; kinamat er IKKE noe for meg! Da vi gikk gjennom Karl Johan klokka halv tolv på kvelden var jeg helt kvalm etter det minimale greiene vi fikk. Asparges - nei takk! DET har jeg fått nok av! Men det var fint å treffe noen andre. Og en ting; Karl Johan klokka 23.30 på nattan, opplyst i julegatepynt og jultre er sååå koselig! Aldri gått der så sent, jeg. Det var ikke SÅ skummelt! Det var ikke så mange tiggere jeg kunne smile til der da, på den tiden av døgnet (
se her). Men jeg smilte til narkomane på Plata. God gjerning.

Mamma og jeg dro fra Thon Hotel Opera til Soria Moria. Det var der vi fikk sove. ALT annet i Oslo var fullbooka. Men hotellet var KJEMPEKOSELIG. Myke senger! VAKKER UTSIKT (se bildet)! Og frokosten! Wow. Tror ikke jeg har spist SÅ fargerik frokost før, og så sunn! Appelsin, eple, ananas, gulerot, agurk + en brødskive med smør og en baconskive. NAMNAM!

I dag lærte vi om et enda sunnere kosthold og trening på Rikshospitalet. Det var faktisk inspirerende. Med tanke på gym-greiene vi har nå og fotballen jeg kanskje skal starte med. Også fikk vi kakene jeg liker så godt! Mmm! Krydderkake♥ Hoho! Vi tok også blodprøver. I fingeren. Jeg fikk til! Klapp for meg. Hoho. Det var gøy!
Da vi skulle hjem på den mørke ettermiddagen fikk vi oppleve Oslolys, Osloutsikten, Osloveiene, samt Oslorushet. Vi kom hjem til Sarpsborg etter to timer.

Så nå sitter jeg her og slapper av. I morgen er det på'n igjen med skole. Teori. Matte, engelsk og norsk. Ikke KNALLHARDE timer. Det blir relax. Men dritt og stå opp om morgenen. For da jeg kom hjem var jeg DØTRØTT. Alt har jo gått i ett siden jeg sto opp i går klokka 5.55. Så nå fortjener jeg helga! Og i helga skal jeg til Drammen på familiebursdag. Det blir nok koselig.

Denne sangen minner meg så masse om Oslo og minnene jeg hadde der fra vinteren 2007!


1. Er du ofte i Oslo?
2. Har du noen allergi eller sykdom du vil fortelle meg om?

PS!
Jeg må bare tilføye at allergien jeg har er ytterst sjelden. Bare gjennomsnittlig 4 barn blir født med den hvert år!DATO: 25.11.2008 / KLOKKESLETT: 16:18

▬KOMMENTARER▬


Nå sitter jeg her med telefonnummeret til dama som leder fotballgreiene (se forrige innlegg) på handa mi. Skrevet med rød tusj. Spørsmålet er om jeg skal ringe, droppe det  eller spørre foreldra mine først? Jeg er egentlig VELDIG for å bare ringe til kvelden og spørre litt om det opplegget. Om de kan ta inn 92-årganger også. Jeg tror sånn innerst ikke at foreldra mine er SÆÆRLIG gira på fotball, men JEG er. Kanskje.. uff, jeg vet ikke. Jo, egentlig. Jeg blir jo både sterkere fysisk og HELT sikkert mentalt pluss at jeg har noe annet ved siden av korps. Også vil det helt sikkert hjelpe gymkarakteren! Det er et godt argument. Men du vet - foreldre tenker økonomi, og jeg tror ikke dette er gratis..
Jeg tror jeg ringer - i kveld..

Skoledagen i dag besto av prosjekt til fordypning. Musikkvideo. Vi begynte å filme og det ser ikke så verst ut. Da det bare var èn time igjen lå jeg på gulvet i studioet for å høre en annen gruppe ta opp sin musikk. Det var avslappende. Akkurat det jeg trengte! OG OG OG! Vi ble ferdig med filminga til reklamen igår! I morgen skal vi redigere og levere. Jeg skal si ifra når de kommer på F-B.no! Jeg var med på vår egen, som jogger, pluss en annen gruppe sin, som danser på et kjøpesenter. Med mange elever bak meg som digger til. Haha! Morsomt prosjekt!

I dag var jeg på Torvbyen fordi noen i klassen hadde overtalt meg til å gå i noen klesbutikker. Utrolig nok klarte de det! Pengene som var beregnet til klær gikk istedet til OD. En god gjerning. Klapp! Haha. Men jeg oppdaga at en klesbutikk faktisk HAR ting jeg vil ha! Jeg fant en svart t-skjorte med noen farger på og musikkgreier på, som jeg må ha. Den var kul! Og gensere. Og sokker! Tenk det. De har ting for meg på Carlings.. Det er butikken for meg. Endelig..

Jeg har fått en beskjed på bloggen min. Det står at jeg kan tjene penger på bloggen. Har du også fått sånn? Jeg har ikke tenkt til å svare ja takk - enda. Foreldrene mine vet jo ikke at jeg blogger, engang. Haha. Så vi venter med det..

comicantlers2

1. Hva er ditt favorittplagg?
2. Syns du jeg skal ringe og spørre om det fotballopplegget? DATO: 23.11.2008 / KLOKKESLETT: 18:56

▬KOMMENTARER▬


for jeg fant en MP3 som jeg ♥ med ÈN gang jeg så den. Den heter Samsung, og er RØD. Mmm, herlig!

samsung mp3 2samsung mp3(Expert.no)

Og siden jeg er dårlig på å bry meg om kvalitet og holdbarhet, har jeg bestemt meg for å jakte på denne lille lekkerheten! Min egen MP3,
Logik har nemlig tatt seg en så lang sovepause at jeg har gitt opp å vekke den. Men jeg troor jeg har en byttegaranti her et sted. Et eller annet sted. Nei, jeg fant ikke arkene. Men det gjør kanskje heller ikke noe. For byttegarantien er fra feil butikk, Elkjøp. Den røde Samsungen finnes hos Expert. Og jeg ha rød! Så pirkete er jeg.. Så vi får se.
Eget bankkort har jeg fått også! Til stipendet. Så da kan jeg styre litt ting selv. Woho! Ikke det at jeg kommer til å slite det ut med det første, men.. Hoho.

Jeg er desperat etter å bli sporty! Kan du hjelpe meg? Det er kun èn dag igjen med gymopplegget hvor vi må klare en viss poengsum for å få en bra karakter. Jeg ligger fortsatt på 1! Utrolig nok! Jeg er ikke lat, altså. Det er hele opplegget som er dust. Det sier flere som GÅR på sportsgreier. Så jeg må trene sit-up's, benstyrke, balanse og fotballtriksing. Oioioi. Åssen skal jeg klare alt det der til onsdag? Jeg får bare begynne nå. Etterpå..

På skolen har det hengt en lapp som har irritert meg lenge. "Vil du spille fotball? Meld deg på hos blablabla lag..". Og jeg HAR lyst til å spille fotball! Eller i alle fall drive med noe sport. Men det som irriterer meg er at det lappen søker er "jenter født i 1991"! Jeg er født i 1992! GAH! Syns du jeg burde ringe og spørre om jeg kan være med selv om jeg er født sent året etter? ..

Men så er jeg litt glad også. For til uka skal jeg på et opplegg sammen med folk som har samme matallergi som meg. Og da skal jeg sove på Thon Hotel Opera! Og da kan jeg smile litt til narkomane. Også har jeg funnet på mange gode ideer til klarinettøvelsen jeg skal lede på tirsdag. Hurra. Jeg gleder meg faktisk.

.. and I ♥ 80's music.                                                         Roxette - Listen to your heart.

1. Hvilken sport vil du anbefale en desperat person som meg?
2. Har du noe bedre forslag til mp3?DATO: 22.11.2008 / KLOKKESLETT: 15:16

▬KOMMENTARER▬


Jeg hørte på radioen idag et innslag om de narkomanes hverdag i Oslo. Det fikk meg til å skjerpe ørene litt ekstra.

Oslo, og da særlig Karl Johan, kan friste enhver med sine mange butikker. Karl Johan blir vandret opp hver dag av mennesker som skal svi av noen lommepenger på klær, sko, smykker og godis. Mange butikker i Oslo frister. Vi kommer hjem med flotte, moderne klær pluss et nytt godt minne fra hovedstaden.

Men når jeg har vært i Oslo vegrer jeg meg alltid for å gå Karl Johan, rett og slett pga. at jeg VET hvilke syn som venter. Tiggere og narkomane. Sånn har det vært i alle år. Det er ikke bare de glade ferieturistenes gate, en gate for japanere med speilrefleks, shopping, slott og Storting. Det er også et oppholdssted for de svakere i samfunnet. Og det kan være et ubehagelig syn. Men jeg spør; er det riktig å fjerne dem. Tvinge dem vekk fra gata? Hvem har sagt at gata ikke er for alle? Hvis Karl Johan, og andre gater i Oslo for den saks skyld, er for alle, da må jo de svake også være med i bildet? Sant?

Jeg har selv måtte brøyte meg vei gjennom en stor gjeng med narkomane da jeg skulle til Østbanen. Jeg er nok ikke den eneste. Rekk opp handa! Jeg har sett en mann bli tatt hånd om av ambulansefolk pga. overdose. Jeg har sett slitene tiggere med plakater som det står "Jeg er sulten" på. Og selv om jeg bare spaserer forbi og ser rett fram, er det klart det går litt inn på meg. Derfor har jeg også gitt penger til en tigger forrige vinter. Det har jeg faktisk gjort. Det var på en Oslotur med klassen. Jeg følte en slags blanding av vennlighet og stolthet.

Da jeg hørte radioinnslaget fikk jeg høre om hvor mye de narkomane gruet seg til vinteren. Også de som hjelper dem. Narkomane på gata har måttet amputere fingre, ben og armer fordi det fryst fast i bakken. Noen narkomane fryser i hjel. De syns det er flaut og grusomt å stå på gata og vite at "alle" kan se dem ta sprøyter og utveksle stoff. De gjør ikke dette fordi de har lyst, fordi det er kult. De føler seg tvunget av disse stoffene. Det styrer livet deres. 

Så fikk jeg høre noe jeg skal ta til meg. Noe som kan gjøre dagen til en narkoman ørlittegranne bedre. Og det kan dere alle være med på. DU kan gjøre det; bare SMIL. Da vil du se at de som ikke har det lett, de som gruer seg til vinteren, de som kjemper en tøffere kamp enn oss andre med hverdagen vil få et lite lys i tunnelen. Et lite glimt i øyet. Vis at du ikke overser dem. Vis at du tenker og bryr deg!

Bare SMIL. Jeg lover at jeg skal gjøre det.
Er du med meg?

oslo 023DATO: 21.11.2008 / KLOKKESLETT: 18:05

▬KOMMENTARER▬


FREDAG! ENDELIG FREDAG!!

Herlig, ikke sant? Og denne fredagen skal jeg bare nyyte! Nå går faktisk "Girls just wanna have fun" på radioen og det gjør alt så ekstra gøy! Jeg digger den sangen. Den er så koselig og morsom! Jeg må faktisk gjøre noe mer enn å late meg i dag også. Jeg skal faktisk planlegge et opplegg til tirsdag. Som gruppeleder for klarinettene i korpset, så skal jeg ta ansvar og styre gruppeøvelsen vår. Og da må jeg ha et opplegg og vite hvor mange som kommer, evt. ikke kommer. Jeg gleder meg litt. Og gruer meg. Hoho. Med det er på tirsdag.
I dag er det fredag!

På skolen i dag hadde vi bare teori. Fra torsdag er det teori som er på planen. Matte, engelsk og norsk. Det gikk bra. Det er deilig å avslutte uka med litt slækk teori. I norsken hadde vi om reklame. Norstimene er mine sovetimer. Jeg får med meg ting, men det er deilig og bare ligge på benken foran og sove. Læreren kan ikke se meg engang. Hoho, GENIALE stoler og benker! Hurra for det!

Men her ser dere resultatet av 10 minutters soving:

skole 036  skole 037
Yes da. Jeg sov. Ho ved siden av meg sa vi skulle gjøre en oppgave. Jeg våkna og satt meg opp. Skikkelig våken. Alltid våken. Jeg hadde fått med meg, helt utrolig nok, at vi skulle lage reklame for en bil. Jeg tegna den tegningen til høyre. Men så skjønte jeg ikke hvorfor ho ved siden av meg satt og lo. "Vi skulle reklamere for en sportsbil!".
Ops, gjett om jeg følte meg litt dum. Jeg hadde nemlig en knall idè om å reklamere for en søt, liten EL-bil.


                                                          

DATO: 20.11.2008 / KLOKKESLETT: 17:40

▬KOMMENTARER▬


Nå er det en hel del med folk som skal gjennom tentamener. Enten det er for første eller en av de siste gangene. Jeg likte egentlig tentamener litt, jeg. Hoho! Det var liksom en stille skoledag hvor du satt og jobba med en tekst eller oppgaver uten særlig forstyrrelser. Jeg spiste faktisk aldri godteri på tentamendagene, jeg. Det husker jeg mange gjorde. Nesten alle. Men jeg ble nok litt frista, da en medelev satt rett foran meg med en pose snacks og gravde for å finne nye, herlige potetsticks.. Men det beste var; du kunne gå hjem når du ville! Diggdiggdigg. OK, det var kanskje det beste og viktigste i 8.klasse. I 10.klasse var jeg desperat etter å gjøre det best mulig. Det var jeg ikke i 8.klasse. Men sånn er det. Det å kunne gå hjem når du var ferdig var noe helt nytt og selvfølgelig veldig kult. Særlig når du kunne slenge skolesekken i sofaen hjemme klokka 11.00.

På sånne tentamener hvor du skulle skrive en tekst (norsk, engelsk) hadde jeg alltid et lite problem med å skrive for langt. Jeg har hørt mange har motsatt problem, at de sliter med å skrive for kort, men jeg skrev altså for langt. Allerede på første tentamenen min skrev jeg 7+6 sider. De 6 var kladd. Det er mye når jeg tenker meg om. På siste tentamen i sommer skrev jeg 7+6 sider da også! 7 nynorsk, 6 bokmål. Jeg holdt på å dø av tidspress! 92-årgangen har vært veldig uheldige med forandringer og reformer og sånt tull.
Eksempel: Vi var de aller første som skulle ha bokmål og nynorsk-tentamen på samme dag! Vi klagde og visste det var en dårlig idè. Nå i høst forandret de opplegget tilbake. Typisk. BARE vi som fikk den tentamenen.. Hoho.

Jeg ønsker alle elever som skal ha tentamen lykke til, og håper det går bra for dere! Grunnen er at jeg faktisk tenker på ungdomskolen selv, når videregående blåser rundt øra mine 24/7.
rreading

1 Spiser/spiste du godteri på tentamen?
2 Tar du tentamen alvorlig?DATO: 19.11.2008 / KLOKKESLETT: 18:15

▬KOMMENTARER▬


Jeg er så glad i dag også. Og så tenkte jeg at jeg kunne dele litt glede med dere!
Det er dette med reklamene til Fredriksstad Blad da, skjønner dere. Gruppa vår har vår ide, mens de to andre har sin. Så er det sånn at en av de andre gruppene, gruppe A, har laget en "Fredriksstad Blad"-sang som skal synges eller mimes på Torvbyen. Med masse folk og aviser og dans! Det høres kult ut, sant? Og vet dere hva? Noen på gruppa VÅR skal også være med på denne sangdans-greia. Deriblant meg selv! Det er så gøy å tenke på.

OK, se for deg et opplegg som dette:


hvor alle holder en avis som denne:

fredriksstadblad200803040000000001


og danser i et kjøpesenter som dette:
header3
(Torvbyen.no)

til denne musikken:
.. og jeg skal være med! Hoho! Men vi må konsentrere oss om vår reklame også. Vi øvde litt idag. Det gikk bra. Masse repitering, men sånt må til. På mandag skal hele dagen gå med til filming på ordentlig.
Jeg sier som truckfører Kurt: gøy, gøy GØY!

Men over til noe som ikke er SÅ gøy. I gymtimene har vi et opplegg hvor det er om å gjøre å klare masse øvelser innen styrke, hurtighet, balanse og balløvelser. Da får man poeng og når man har nådd en viss poengsum er man på den eller den karakteren. Jeg har nå 11 poeng. Og ligger på karakter 1. Og jeg er ikke spesielt lat, egentlig. Men opplegget er dust. Det mener flere. Når flesteparten sliter med å få 3-er, da er det ugler i mosen, spør du meg..
Nå vel. Med min aktive idrettskarriere sier det seg selv at det MÅ være ugler i mosen.. Just look at the picture:
epost 028
Spenstig fotballkarriere, sant?
Edit; Whoawhoa. Sjekk de rutete buksene, a'! Er ikke det sprekt, så vet ikke jeg!

I kveld skal jeg få med meg Norge - Ukraina, forresten. Gøy.

1 Har du vært på TV noengang?
2 Avis - best på nett eller som papir?DATO: 18.11.2008 / KLOKKESLETT: 19:09

▬KOMMENTARER▬


khappybirthday0001
I dag har jeg en god og en dårlig nyhet. Jeg begynner med den dårlige; jeg glemte mammas bursdag idag. Jeg rett og slett glemte at min egen mor hadde fødselsdag idag! Kanskje fordi jeg er så helt inne i alle prosjektene på skolen? Det går i hodet på meg.. Heldigvis kom jeg på det i stad. For en halvtime siden. Da fikk jeg gratulert henne. Uffda. Men det gikk bra, altså!

Så tar jeg den gode nyheten! Hør: Du vet at i videotimene skal klassen som er delt i tre grupper lage tre forskjellige reklamer for Fredriksstad Blad? Vel, læreren ringte Fredriksstad Blad og fortalte om dette, de sa de syntes prosjektet vårt var så spennende at når de er ferdige og levert skal avisa legge dem ut på nettet! ALLE TRE! Inkludert VÅR hvor JEG hadde ideen! Hvor kult er ikke det?? Jeg skal selvfølgelig gi dere adressa og beskjed når dette skjer. Hoho! Og i morgen skal vi ha video halve dagen og begynne å spille inn. Alle er toppmotiverte nå!

I dag hadde vi prosjekt til fordypning. Noe som betyr video for meg. Yeah, det går mye i video for tida. Men dette er et annet prosjekt. Her lager vi musikkvideo. Slettes ikke enkle saker for nybegynnere! Vi skal lage video til sangen "Take me away" fra Freaky Friday. Gjett om vi fikk den på hjernen hele skoledagen igjennom! Men det verste er at den blir bedre og bedre for hver gang. Så om du ikke liker den, hør på den sånn cirka 289 ganger i løpet av en dag.. Men ho som synger solo er ikke verdens beste! Jeg bare sier det.. Egentlig så skulle vi slutte klokka 14.00 idag. KORT dag, med andre ord. Men neida. Vi skulle ta igjen noen norsktimer på slutten av dagen. For juleavslutning siste dagen før juleferien, enda det ikke er lov! Men det var ikke så ille, vi så på to episoder av "Typisk norsk". Det var gøy, i alle fall første episode.

Om du vil ha sangen på hjernen; her er den:1 Syns du Cyanide and Happiness er morsomt?
2 Hvor kult er det å komme på nettsiden til og reklamere for Fredriksstad Blad?DATO: 17.11.2008 / KLOKKESLETT: 17:07

▬KOMMENTARER▬


skole 019
Syns ikke dere også? Tavler er noe av det morsomste som finnes! Jeg er en person som virkelig lar meg facinere av tavler og bruker dem gjerne opp om jeg får sjansen.

Idag fikk jeg sjansen. Og jeg brukte den godt. Det kan du kanskje se på bildet over.
La oss ta en titt på noen av de beste tegningene:
skole 012


"Skilt ved fødslen?". Hoho. Jeg er slem, jeg vet..

skole 015
Legg merke til at jeg er den glade jenta med skjerf! Hoho. Ved siden av meg har vi Robert. Men det er bare et dekknavn. Egentlig heter han Halvard Hitlor og er den homofile humlemannen. Hoho.

Btw. Tavla var GRØNN. Den ble bare svart i redigeringsprogrammet. Var litt utydelig uten litt juks..

Vi skulle starte med video denne uka. Og lage reklame for Fredriksstad blad. Vi valgte til slutt min idè etter mange diskusjoner. Hurra! Den handler kort og godt om en uteligger som tigger penger, drar til en kiosk, tilbake til benken sin ordner han med det han kjøpte. Dagen etter skal en jogger (som er meg) jogge forbi, rygge tilbake, spørre uteliggeren: "Sovet godt?". Uteliggeren skal titte opp blant avisene (som er det han kjøpte), vi ser det er Fredriksstad Blad og svare: "Ja, ILLE bra med Fredriksstad Blad, vet du!". Haha! "ILLE bra" er slagordet deres, se! Det blir gøy å ta opp og få ferdig. Og det beste av alt: beste reklamefilm kommer på Fredriksstad Blad sin nettside!

Nå skal jeg snart til spilling og spille julesanger. Hoho! Også skal jeg samle klarinettgruppa mi og fortelle at vi skal ha gruppeøvelser. Jeg er gruppeleder, se. Haha. Ansvar, ansvar, ansvar..

Her er forresten et bilde av de nye, freshe clogsa' mine:
skole 031DATO: 16.11.2008 / KLOKKESLETT: 15:43

▬KOMMENTARER▬


epost 0306

Og nå som jeg går på media må jeg jo selvfølgelig være litt kreativ!
Også har jeg lasta ned Gutterball2 fra Skunk Studios. Haha. Det er et morsomt spill! Du kan prøve gratis i 60min.

På fredag fikk jeg solgt ut alle lodda mine for korpset. Nå håper jeg det er en lang stund til neste gang. Selge lodd er IKKE gøy. Og i går fresha jeg opp bloggens utseende. Kanskje så bra resultat, syns jeg. Men bloggnavnet står oppi hjørnet på headeren min. Det liker jeg ikke.

Vet noen åssen jeg får det vekk?

Nå skal jeg snart gå en tur på besøk. Min tante kom nemlig på overraskelsesbesøk til Sarpsborg fra Stjørdal! Måtte prøve å fly fra Værnes til den nye flyplassen på Rygge, da vet du. Den må jeg teste også. Ser ut som en skikkelig fin flyplass. Og vet du hva? Jeg bare ELSKER logoen deres:

dsc05399
Fresht!

1 Har du skrevet ønskeliste til jul?
2 Hva står/kommer til å stå øverst på ønskelista di?DATO: 15.11.2008 / KLOKKESLETT: 19:04

▬KOMMENTARER▬


Var ikke dette blidet litt fint?
balloonfetishistbywheepingguitar
Jeg fikk en følelse av frihet da jeg så dette bildet. Og de vakre fargene! Jeg elsker det!

Men det var ikke det jeg skulle skrive om idag. Som du kaanskje ser så har jeg våget meg ut på glattisen og prøvd med på et nytt design igjen. Og jeg trenger SÅÅRT hjelp! Jeg vil nemlig veldigveldig gjerne lære meg
åssen jeg får på header'n min!
åssen jeg får på bakgrunnen min!
+ hvordan jeg får VEKK den overskriften "KATRINES BRAINSTORMING".
Kan du hjelpe meg? Mitt problem er at jeg ikke skjønner hvor jeg finner URL-en til header/bakgrunn, samt hvordan jeg får riktig størrelse på headeren..

Jeg vil være evig takknemlig om DU kunne hjulpet meg! Tusen takk!

Så som du skikkert skjønner; jeg har hatt en rimelig "tom" lørdag. En lørdag uten noe særlig innhold. Men det er litt deilig også. Å ikke gjøre så veldig mye, bare slappe av! Men jeg brukte SINNSYKT laang tid på å finne ut hvordan jeg får på headere på denne malen. Men jeg fikk det ikke til, som du ser. Svarte..

1 Har du begynt med juleforberedelser i år? 
2 Er du i julestemning?
Om det er interresant, så svarer jeg nei på begge. Hoho! GOD LØRDAG!DATO: 11.11.2008 / KLOKKESLETT: 21:13

▬KOMMENTARER▬


Jeg fikk gleden av å bli utfordret av Julie! Takktakk! Den er veldig enkel og grei og går slik:

6 ting som gjør meg glad! (uprioritert rekkefølge, folkens!)
1. Glade mennesker!
2. Fotballbilletter!
3. Morsomme drømmer! Og drømmer som går i oppfyllelse!
4. Latter!
5. Skikkelig musikk som får meg i kjempehumør!
6. Bussturen på vei hjem på fredager med musikk på telefonen!

Jeg tror det var det. Det er selvfølgelig mye mer også, men nå ramsa jeg bare opp 6 forskjellige ting som poppa opp i hodet mitt.

Og jeg utfordrer:
Karen (bubblythougtsbyme.blogg.no)
Ingrid (iingrid.blogg.no)

Lykke til!
epost
Makes me HAPPY!
 DATO: 10.11.2008 / KLOKKESLETT: 14:12

▬KOMMENTARER▬


Det kom jeg på nå. Det føles sånn i nesa. Jeg ble plutselig forkjøla i dag! Og vi hadde 8 timer på skolen! Der satt altså jeg, snørrete og rufs på bakserste rad mot veggen, inntil veggen med vannflaske, en mac som lyste mot meg i et ellers mørkt rom, noen tabletter i en pose, en telefon, headset og 3 stk. tørkepapirer. Yes. Frisk som en fisk! Nei da, jeg er jo ikke sykSYK, men bare har fått en høstforkjølelse. Jeg fikk jo satt opp det meste av artikkelen min til en avisside. For det var det vi skulle gjøre idag. Tok masse tid! Vi fikk bare den aller siste timen til å prøve på egen hånd med vår egen artikkel. Jepp, det betyr 7 timer med opplæring av åssen man setter opp en avisside! Menmen.. jeg lærte jo noe av det..
Nå har jeg vært på korpsspilling. Det var gøy. Vi begynte på julesanger. Haha. Det er jo litt koselig, da. Selv om jeg ikke er i julestemning nå på senhøsten.

 

"Såå, jeg gleder meg veldig til å komme hjem. Da er det spilling. Og jeg er blitt gjenvalgt som gruppeleder i klarinettgruppa. Wow. Jeg er heldig! Jeg tror ikke jeg skal skrive så mye mer. Det morsomme kommer senere. Mandager er ikke morsomme. Ikke så veldig, i alle fall. Ikke NÅ.

Ha en gøy skoledag folkens! Og ha litt gøy for meg også, takk!" 

 

Jadda. Det over i kursiv/italic skrev jeg på skolen. Prøvde meg for første gang på å skrive et innlegg på skolen. Jeg satt opp mange bilder som viste min skoledag i bilder, men de ble borte da jeg dro hjem. BÆSJ. Så neste gang jeg prøver meg på et skoleinnlegg skal jeg ikke ta sånne bilder fra Google. Lover!

Jeg har forresten funnet ut at jeg skal bli rik på pannebånd. Det stemmer. Jeg skal nemlig bli en racer til å strikke. Jeg har gjort det før, og det er faktisk litt gøy. Hoho. Så om du ønsker et, så er det bare å bestille! Nei, vent. Jeg må prøve meg på ett først og se om jeg får til!
Ha en GØY uke! Det skal jeg, selv om jeg er førkjøla. 

 

 

hjemme

 

 

 

                             Jeg hørte den nye sangen til Maria Mena på radioen igår. Den er så fin! Hør og nyt!

 

1 Hvilke farger liker du sammen på f.eks et pannebånd?

2 Hva i all verden er BLOGGSHOUT?!
DATO: 08.11.2008 / KLOKKESLETT: 00:06

▬KOMMENTARER▬


Ops. Jeg fikk plutselig lyst til å skrive om denne filmen i de sene nattetimer.. Haha. For en stund siden så nemlig klassen filmen "Mannen som elsket Yngve" i norsktimen. Starten på filmen var best. Syns jeg. Jeg måtte le! Se selv:Jeg elsker Stavanger-dialekt. Eller, elsker er et ganske sterkt ord. Jeg vil heller si jeg syns det er en veldig funny dialekt. Om du skjønner. Og noe jeg digger enda mer er banning på stavangersk. Tro det eller ei. Jeg vet jeg er rar. Men det er så gøy, og jeg begynner å le, hver gang hovedpersonen "Jarle" sier replikken: "Au pair? Ka f*** e de'?" Haha. Det er gøyalt. Det var faktisk en film jeg likte veldig godt. Også norsk, a'gett! Så hvis dere ikke har sett den - løp og se den, kjøp den på DVD eller hvor man nå får sett den idag. Den er veldig bra.

Wow. Sent blogginnlegg. Jeg burde sovet. Eller egentlig ikke. Hadde jeg vært den fornuftige Katrine hadde jeg ligget i senga og hørt på musikken min. Så ligger jeg som regel og er i en heeelt annen verden. MIN verden.
Men NÅ skal jeg straks legge meg.
.. og det ska bli såå kjækt!

Good night! Sleep well..DATO: 06.11.2008 / KLOKKESLETT: 17:09

▬KOMMENTARER▬


hjemme 004

I følge VG er jeg det. Hurra! I dagens avis står det nemlig en liten pekepinn på hvordan du kan gjøre det videre framover i livet ditt - jobbmessig. Det kommer visst litt ann på hvem du er i søskenflokken, nemlig! Og jeg er eldstemann. Så derfor leste jeg det som sto der. Naturlig nok.

Eldstemann:
Personlighet: Du er ambisiøs, selvsikker, dominerende og disiplinert. Men du er også redd for å miste status og går lett i forsvarsposisjon hvis du har gjort en feil.
Lønn: Førstefødte har oftere enn sine søsken en årslønn på over 100 000 dollar (700 000 kroner).
Karrierevalg: Du ønsker deg til intellektuelle yrker eller jobber som krever høyere utdannelse, f.eks. innen medisin, ingeniørarbeid, juss, farmasi og forskning.
Stilling: Oppgir oftere enn yngre søsken å ha en nestleder- eller lederstilling.
Berømte førstefødte: Bill Clinton, Hillary Clinton, Winston Churchill, Barack Obama, Gro Harlem Brundtland.

Dæven. Hørtes bra ut! Ser fram til min framtid som intellektuell sportsjournalist med en lønn på 700 000 kr. Tøft å være førstefødt, altså. Jeg digger det. Vår neste president er det jo også. Kan ikke klage.

Etterpå skal jeg på medlemsmøte i korpset. Der skal vi se på film fra ABBA-konserten som gikk i taket, tror jeg. Blir gøy! Også skal jeg kjempe for å bli gjenvalgt som gruppeleder i klarinettgruppa. Har nemlig vært det siden i høst. På grunn av at jeg er den som har gått lengst i korpset av klarinettene. 8 år. JIHA! Slå den. Også skal vi få pizza der. Jeg har også kjøpt den nye cd-en til Pink. Jeg liker så godt den nye sangen "So what". Den er bra.


                       

Jeg kommer fortsatt ikke over den herligherlige sølvfesten i Fredrikstad på søndag, altså..

1 Hvem er du i familien? Førstefødt, mellom eller yngst? Er det gøy?
2 Hva er din absolutte drømmejobb? Ikke tenk realistisk. Tenk vilt! 
DATO: 04.11.2008 / KLOKKESLETT: 14:53

▬KOMMENTARER▬


DA har jeg endelig klart å sette meg ned for å skrive et lite blogginnlegg igjen! Jeg fortelle dere om søndagen. Da var jeg på fotballkamp. Årets aller siste. Med feiring, fest og fyrverkeri. Men så hadde jeg et problem. For jeg satt meg ned igår for å skrive. Og i og med at det var en SVÆR opplevelse så hadde jeg mye på hjertet. MYE. Og da ble det langt. Så jeg bestemte meg heller for å lage en video. Men så fikk jeg problem med musikk. Så kom jeg på noe ENDA bedre. Jeg setter rett og slett opp de beste bildene fra søndagskveld/natt og skriver litt under! Var ikke det lurt? Så slipper du å lese masse tørr tekst! Smart, jeg vet..

Jeg kan jo begynne med en aldri så liten innledning, da. Fotballkampen jeg skulle på var Fredrikstad - Lyn. Ja, jeg heier på Fredrikstad. Men ikke si det til noen i Sarpsborg. Hoho. Det skulle bli min fjerde og siste kamp for året. Utrolig at det i det hele tatt skulle bli noen! Og det ble en fantastisk avslutning på sesongen hvor jeg ble kjent med fotballen! Jeg var helt med!

fotballfesten 2november 005
Ok. Speilreflekskameraamatør Katrine klarte ikke biltsen og fokus. Haha. Litt snåle lys her og der. Bildet er tatt på veien til.

fotballfesten 2november 047
Stadion i flomlys. Jeg elsker det!

fotballfesten 2november 012
Ja.. før kampen. Hva skal jeg si?

fotballfesten 2november 016
Kampen gikk BÆSJ. Men who cares? Feiring skulle det bli. Og en traktor kom inn på banen..

fotballfesten 2november 017
JIHA! Sølvseremoni på stadioen. Kjempestemning!

fotballfesten 2november 056fotballfesten 2november 063
.. og festen holdt på langt ut i nattetimene. Fantastsisk moro! Fantastisk opplevelse!

Også var det fyrverkeri. På torvet (se bildet over). Men jeg fikk ikke sett det. For da måtte jeg ta siste bussen hjem til Sarpsborg. Fillern! Kunne blitt der hele natta, jeg. Hadde det ikke vært for at det var søndag. Og at jeg fortsatt bodde hjemme hos foreldrene mine..
Men hallo! På bussen var det helt stille og tomt. Bare noen få mennesker. Helt bekmørkt ute. Jeg så ut av vinduet og var helt borte i min egen verden. Og da plutselig så jeg et stort, lilla fyrverkeri på himmelen lenger borte! Like etter kom et gult, grønt, hvitt.. Jeg smilte! Selv om det gjorde litt vondt å dra derfra på denne kvelden. Men kunne jeg fått en bedre avslutning? Nesten ikke.

Denne kvelden fikk noen følger for mandagen.. Jeg var glad, litt sliten og bittelitt trist over at alt var over. Da jeg gikk av på Torvbyen var det meningen jeg skulle gå rett til skolen som var 150 meter rett fram. Men jeg måtte bare gå ned til torget hvor feiringa hadde holdt sted natta før. For å se åssen det så ut nå. Og det så overraskende bra ut. Haha. Frisk luft og morgensol. Så jeg vandret videre. Uten å tenke noe spesielt på hvor jeg gikk. Etter en stund oppdaga jeg at jeg gikk i en gate jeg aldri før hadde gått i. Jeg gikk enda lenger, og lenger.. og lenger. "Jeg MÅ jo ende opp ved rv109..". Men det gjorde jeg ikke. Jeg havna på feil plass. Ved feil videregående. På en plass jeg ikke ante hvor var på kartet! Og klokka var 8.01. Ett minutt siden skolen starta. Men det stressa meg ikke. Jeg var så glad denne morgenen uansett.. hoho. Etter å ha gått opp en lang, lang bakke fant jeg en skole som ligger rett bak min skole. Nå visste jeg hvor jeg var! Men jeg ville aldri trodd at jeg skulle havne der jeg havna. Verden ble litt vridd oppi hodet mitt. Men jeg kom fram til skolen. Klokka 8.20. Tjue minutter over. Haha.

Og det er litt komisk å tenke på, når jeg kun har 20, maks 150 meter fra buss til skole ellers! Og jeg klarte å gå meg vill. Gjett om noen medelever lo i kantina den dagen..
Men hei. Jeg var kjempehappy likevel. Dagen i forveien var en av mine beste opplevelser. Helt spesiell!

"FFK feiret sølvet" (F-B.no)
"Feiret sølv og bronse som gull" (TV2)

Hoho. Jeg blir aldri lei av å se det om og om og om og om igjen!

1 Er media en oppskrytt linje, syns du? Hvorfor/hvorfor ikke?DATO: 01.11.2008 / KLOKKESLETT: 17:22

▬KOMMENTARER▬


rotemappe 013
Å jadda. Jeg har tegneskills. Dette er typisk min måte å tegne minner på. En viktig regel er at jeg MÅ ha med ALLE. Ikke noe slurv, uansett hvor enkelt eller rart jeg tegner.

HELT fantastisk! Hva skal jeg si? ABBA-konserten på torsdag være den beste sceneopplevelsen jeg har hatt med korpset! Jeg koste meg sånn og hadde det helt TOPP! Under skolekonserten var Filadelfia stappfullt. Masse barn og unge som hadde det gøy. Mange jeg visste hvem var fra før. For både barneskolen og ungdomskolen min var der. Så hilste gamlelæreren min på meg. Hoho. Det var så koselig!

Kveldskonserten tok av. Da var det også mer folk enn det jeg forventa. Folk satt oppe og nede og overalt. Vi hadde med profesjonelt band. Bass, vokal, keyboard. Alt mulig. Alle var kledd ut i glitter og farger. Jeg også. Jeg hadde på meg blå olabukse, lange, brune støvler, rød skjorte og hvit t-skjorte. Jeg vurderte å tegne på stort smilefjes på forsiden og PEACE-merket på baksiden, men glemte det. Så tegna heller et smilefjes på tommelen min. Haha.

Det tok av. Helt på ordentlig. (Og ja. Det kan ta av med korps også. Virkelig!). Trøkk og farger og lys og jubel og applaus og varme og kjempegøyalt band. Satt på beste plassen og raget høyt oppe også. Jeg kan ikke klage på noenting! Vi spilte alle de kjente låtene. Jeg satt og digga på stolen. Med hodet. Med hele meg! Det var så herlig! Da lever jeg livet. På scena. Med lys og farger. Og trøkk. Hoho. Den sangen som jeg digga mest av alle var nok "Gimme Gimme Gimme". Elsker basstemmene der.
Da vi skulle spille ekstranummeret, som var "Dancing Queen", tok vokalistene med seg barn opp på scena under sangen. Det var så søtt! Der sto små barn og sang og dansa sammen med dem, og foreldre/besteforeldre og hele publikummet smilte. De sto til og med og dansa de også! Jeg ble satt ut, jeg altså!
Så måtte vi applaudere både for det ene og det andre. Også fikk alle musikantene roser av vokalistene. Oioioi. FOR en kveld! Skulle ønske den varte lenger og lenger! Wow. Noe av det beste jeg har vært med på! Jeg kunne ikke hatt en bedre OD-dag! Haha! Gleder meg masse til vi får konserten på DVD! Hurra!

rotemappe 077
Fargevalget var ikke tilfeldig. Sølvbåndet var spesielt. Jeg måtte ha et. Kan du ane hvorfor?..

hits