DATO: 17.10.2010 / KLOKKESLETT: 21:40

▬KOMMENTARER▬


Emilie Autumn: Marry me

 

Ta deg en pust i bakken, Katrine!  Du henger ikke helt med deg selv for tiden..

 

Klapp meg på hodet. Jeg har klart å leve den siste uka. De siste ukene. Jeg har faktisk klart å være såpass sosial til meg å være, jeg har til og med klart å holde noenlunde intelligente samtaler. For mange er det en enkel sak, for andre; ikke. Utfordringer møter man hver dag, jeg har lært at man bare får gjøre sitt beste og smile med. Uansett.

 

Ting foregår litt utenfor min oppfattelsesevne. Jeg oppdaget denne uka at utdanning koster, samtidig som jeg oppdaget at jeg ikke eier penger. "Ikke sats på den linja, finn for all del ikke på å søke der." Jeg har funnet ut at det finnes rådgiver, jeg burde ta en time. Men jeg har jo funnet løsningen på utdannelsesspørsmålet mitt. Med litt trening og læring og litt ekstra hjelp, satser jeg nå for fullt på å bli rockestjerne! For da trenger jeg ikke penger! Og det har jeg jo ikke heller, så rockeverdenen MÅ være mitt kall her i verden!

 

Shit, jeg har glemt å levere leksa innen tidsfristen! Men hey! Jeg fikk 5'er på en radiodokumentar som ikke ble ferdig og som jeg trodde  skulle drepe karaktersnittet mitt! Phew.. hva skal man si? Forvirra, usikker og veit svært lite om nærmeste fremtid. Men jeg lever. Klapp meg på hodet. Jeg har klart å leve den siste uka. Leve på den måten jeg selv ønsker.

 

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out.

What am I doing right?

 


hits