DATO: 24.09.2015 / KLOKKESLETT: 15:40

▬KOMMENTARER▬


Ok, ok. Jeg har fiksa dette med regelmessig blogging ganske dårlig de siste par årene. Men så skal jeg heller ikke satse innen bloggbransjen, så da spiller det vel ingen rolle. Det siste året har alt annet vært i fokus, og hodet har vært mange steder. Men nå er det høst, og av en eller annen grunn så føler jeg litt mer for blogging når det er høst. Så hvordan skal denne bloggsesongen sparkes i gang? Jeg bruker en liste jeg har funnet hos tordenhjerte. Den består av enkle spørsmål som i alle fall kan si noe om hvordan hverdagen urtarter seg om dagen. Ikke den mest spennende oppdateringen kanskje, men det er en start. Let's go: 

 Foto: Privat, skrivebordet i Halden-hybelen en vanlig dag // (Hei, sommerrytmer er lov for å lyse opp hverdagen!).

 

Hvor er du nå? 

I Halden-hybelen. Tilbringer de fleste hverdager her, hvor tiden som regel får med til engelskstudiene, være ute, lære italiensk, lage enkel mat, litt sosial interaksjon/kommunikasjon, og tenke på alt som opptar hodet for tiden. I helgene drar jeg hjem til Sarpsborg, siden jeg fortsatt har et liv der, og drar på musikkøvelser hver mandag. 

 

Hvordan har du det?  

Joda, det går greit, sånn egentlig. Jeg er litt overraska over at jeg ikke har falt ned i den mørke tunnelen enda, med tanke på at vi er kommet langt ut i september. De siste 4 årene har jeg slitt med høsten og vinteren, men i år har jeg klart å holde meg på et stabilt nivå ganske lenge. Jeg har dog ingen forhåpninger at det skal vare. Kanskje bare at humøret vil være litt mer stabilt, om ikke nødvendigvis på topp. Ellers går dagene med oppgaver og rutiner. Det holder livet gående. 

 

Hva var det siste du spiste? 

Oransje frokost. Tomatsuppe, èn gulrot og fersken-iste. 

 

Hva gjorde du i går?

I går leste jeg litt pensum, gjorde noen italiensk-øvelser, gikk en tur opp til Fredriksten festning, skrev videre på en oppgave om rase- og etnisitetsproblematikken i USA, spiste, gikk til butikken for å kjøpe kjøleskapspåfyll, så på italienske nyheter, hørte på italiensk radio mens jeg fortsatte på oppgaven, og deretter var det kveld med litt TV, litt sosial kommunikasjon og litt mat. Interessant? O', just a normal day.. Hva skal du i morgen?

Planen er forhåpentligvis å bli ferdig med skriveoppgava om USA, om jeg ikke blir ferdig i dag. Og så blir det nok sikkert en tur ut igjen (takler ikke å gå en hel dag uten å være ute og kjenne litt frisk luft). Det er vel de prioriteringene jeg har.  

Privat. Berlin juni 2015.

Hva var det siste du kjøpte?

Bare vanlige dagligvarer på Rema. Er gjerrig og bruker stort sett ikke penger på andre type butikker for tiden. 

 

Hvilket TV-program så du sist?

Antageligvis "Karl Johan" i går. 

 

Når er din neste reise?

Det skulle jeg likt å vite. Eller kanskje ikke. Jeg fikk en idè om å se etter flybilletter igjen i går, og det er som regel et tegn på noe er i gjære. Av tidligere erfaringer har det vist seg at hvis jeg får et innfall eller spontan idè om å søke på flybilletter og sjekker kalenderen, så har det resultert i at jeg har kjøpt flybillettene, uansett om jeg har tenkt grundig over saken eller ikke. Turene er som regel lite planlagt, og heller resultat av rastløs spontantitet. 

 

Hva har vært det verste med denne uken? 

Da jeg sto på togstasjonen i Sarpsborg på tirsdag, var litt småstressa, og en fyr kom bort for å spørre om hjelp. Han hadde visst blitt ranet natten før og trengte noen kroner, hjelp til å finne apotek og sånne ting. Siden jeg var stressa på forhånd, ble jeg ikke mindre stressa da jeg så toget mitt kom og han fortsatte og prate. Jeg måtte rett og slett bare rekke toget og hastet i vei med et "beklager altså, men lykke til". Man vet jo aldri om det er svindel, men fyren hadde jo tydelige sår i ansiktet som tydet på at noe hadde skjedd, og det virket oppriktig. Jeg fikk veldig dårlig samvittighet etterpå. Hadde jo ingen kontanter på meg, men jeg kunne da i det minste forklart veien til apoteket eller politistasjonen. Jeg pleier jo å være ganske åpen ovenfor mennesker, så dette gjorde nesten litt vondt. 

 

Hva har vært det beste med denne uken? 
Musikkøvelsen på mandag. Og at jeg har skaffet meg litt oversikt over hvordan studiesemesteret vil utarte seg med tanke på oppgaver, innleveringer, eksamener og planen videre. Og at jeg kom langt med USA-oppgaven i går. Ooog at jeg klarte å identifisere og finne navnet på et par små steder jeg besøkte når jeg var i Italia i fjor. 

 

Hei hopp, da tror jeg vi er i gang. 

 

Da var det bare å sette i gang med skriveoppgave igjen. For kvelden har jeg faktisk planer om å se semifinalen mellom Sarpsborg 08 og Viking i cupen. Fotball interesserer meg vanligvis ikke, men litt gøy om Sarpsborg får det til og gjøre noe bra. Så da blir det det. (Hva man ikke finner på for å få tiden på hybel til å gå..) 


hits