DATO: 17.09.2011 / KLOKKESLETT: 16:07

▬KOMMENTARER▬


Black eyed peas: just can't get enough.

 

Har vært i praksis denne uka! "Okei..", tenker du. Men jeg bare: "og vi, førsteårs lærerstudentene har ikke gått på høgskolen mer enn èn måned engang!" Shit. Vi ble spredt i grupper utover ungdomskoler i fylket.  Mine personlige forventninger var som mine eneste erfaringer fra ungdomskolen: bråk, bråk, diskusjoner og litt kaos.

 

Men, så gikk det bra, dere! De to første dagene satt vi bare og glodde på elevene og nedslitte klasserom, men utover ble det faktisk morsomt. Gruppa mi fikk ha skriveprogramopplæring for åttendetrinn, se på gymtimer med tiende, lage praktiske, ute-oppgaver i norsk og til og med være med på inspeksjoner i friminutt! Følte oss kule i de lysende grønne refleksvestene, veit du. Følte meg som en oppmerksomhetssyk, lysende grønn søplesekk. Kult.

 

På et gammelt, lite nedslitt kontor satt studentene i fritimene og menga seg i godteri og sjokolade og hadde det ganske greit. Vi fikk til og med være med på foreldremøte. Høres kanskje ikke så kult ut, men akkurat den dagen var en 12-timersdag, så da gjør vi det beste ut av det!

 

Er så glad for at jeg trygt kan si at jeg gleder meg til neste periode, om noen få uker! (Og da skal vi ha styringa i timene, håh.) Gleder meg til å bli bedre kjent med disse rare, morsomme, småbråkete elevene. Det var faktisk ikke noe vondt i dem! (Sjokk for meg.) Skolen, elevene og miljøet var mye bedre enn forventa! (Så gikk jeg på en annen ungdomskole da, kanskje mine erfaringer stammer fra en enda mer pøbelbasert skole..)

 

Men først; en forhåpentligvis fin uke venter foran meg. Høgskolen kaller, videregående vil ha besøk. (Rettelse; jeg vil på besøk. Var der forrige uke også faktisk.. lulz. Gjenganger.) Uansett, FINT. Man må ha noe å glede seg til!

 

 

Og bildet? Vel.. jeg savner russetida. Da levde jeg, da! .. Så, bare derfor egentlig.

Can't get enough av det som får en til å smile, veit du!

 
DATO: 04.09.2011 / KLOKKESLETT: 22:25

▬KOMMENTARER▬


Marina and the diamonds: are you satisfied?

 

Høst! Høst, dere! Nå som sommeren er over trenger jeg vel ikke lengre å manipulere mine følelser ovenfor årets sommer! For den var skikkelig blæh! Blæhblæhblæh! Blæh på deg, sommer 2011! Sånn. Men nå snakker vi ikke mer om den. Sommeren er forbi, takk for det.

 

Derfor skal september få meg til å smile:

► jeg skal motta lønn denne måneden. (Tidenes sommerjobb btw: dovask, luking, oppvask, maling..)

► jeg kan igjen bruke Mr.Dell etter en årlig verkstedbehandling. (Hurra for Lefdal!)

► timene som før var musikkøvelse, brukes nå til lange gåturer med meg selv. Herlig!

► jeg er blitt rå på clutch/gass og enser håpet om førerkort en gang i fremtiden!

► høgskolen går bra. Er i alle fall ikke så skummelt lengre!

► jeg skal ut i praksisuke allerede om ÈN uke. Ut i ungdomskole, og jeg gleder meg(!!) faktisk!

► jeg har funnet ut at jeg ikke skal kaste vekk drømmen om mediautdanning senere. 

► jeg har også funnet ut at jeg skal stryke vekk alt som har med setningen "tørr ikke" fra hodet.

► jeg er ikke desperat altså, men om det blir en liten visitt innom gode, gamle videregående med """gamle""" medelever, (just for good ol' times sake..), så ville nok også dèt få meg til å smile. Kan ikke noe for det altså....

 

Oi, nå holdt jeg på å glemme det viktigste!

► nytt design på blogz'n liksom! Har jo fått igjen store Mr.Dell og så åssen det så ut, og da bare .. pussa jeg opp alt! Skikkelig spontant. Men det ble helt greit da, ikke sant? Fornøyd.

de fine ordene på headeren er forresten mottoet jeg hadde på russekortet. Kjekt å vite, tenkte jeg.

► bare et ps; om dere skulle lure på hvem som gjemmer seg på profilbildet til høyre, så er det meg. Hei! Høhø, så mye har dere ikke sett av meg før!

 

 

Hva vil du smile av denne høstmåneden?

 


hits