DATO: 31.08.2013 / KLOKKESLETT: 23:27

▬KOMMENTARER▬


For å markere overgangen til høsten så må jeg liksom alltid forandre ett eller annet. Jeg føler at bloggdesignet må "følge" årstidene på en måte. Og selv om jeg var veldig fornøyd med sommerdesignet som innehold en hel masse fugler, så føler jeg ikke det helt er greia for høsten. Så da ble det litt utskifting. Header-bildet denne gangen er et bilde jeg tok på Korfu i Hellas.  Det ble også skrivebordsbakgrunnen på pc-en i dag. Liker'e. 

 

Jeg er alltid litt nervøs for høstens anmarsj. Mens jeg ligger og gjør ingenting en sommernatt slo tanken meg brått. Jeg ble nervøs for hverdagens inntog igjen. Med alle rutinene, skolehverdagene, tidlige morgener, innleveringer, øvelser, vurderinger, resultater, a4-livet. Jeg er nervøs for å leve hver dag om og om igjen. Nervøs for å låse meg i et dagligliv som går på repeat og bli lei. Så lei at jeg mister motivasjon og livet føles kjedelig. Nervøs for at mørket og den snikende kulda vil gjøre ting verre. Men i år tror jeg det vil bli annerledes. Jeg velger å tro at denne høsten blir bedre. 

 

Det er vanskelig å si på forhånd hvordan høsten blir, for høsten er så uforutsigbar. Men jeg tror den blir bra. Virkelig, jeg tror faktisk det. I år tørr jeg å håpe. De to forrige årene var litt.. vanskelig å beskrive. Mellom slaga i sommerferien har jeg fått tid til å tenke mye, sette spørsmål ved ting i livet og innse ett og annet. Hvilke resultater jeg oppnår med det får vel vise seg utover høsten, antar jeg. Nå gjelder det å ta med seg alle de tankene og refleksjonene fra sommeren og bringe med seg over til høsten og jobbe videre herfra. Jeg er motivert. Tror jeg. Og bloggen skal få følge med utover høsten. Uansett. Nå skal jeg runde av her, dette var litt tanker ved sensommerens ende. 

 

Helt til slutt må jeg legge ved den låta jeg har spilt mest i løpet av sommeren. "Electra Heart" av Marina and the Diamonds. Jeg er fan. Særegen og superflink artist. Denne sangen er avslutningen på et konsept hun har kjørt de siste to årene. For komplisert å forklare nu, vi får ta det en annen gang. Bare.. se! Syns den passa i denne anledning, med deler av teksten som sier: "Can we go back, go back to the start?" Det er liksom akkurat sånn det høres ut når somm-.. livet passerer i revy foran øynene dine.                 Har du noen tanker om høsten? Er du klar for neste kapittel?

 
DATO: 11.08.2013 / KLOKKESLETT: 20:12

▬KOMMENTARER▬


Tenk at jeg faktisk går inn i den siste uka av ferien snart. Endelig, kan man jo si. Dette har vært en lang ferie, samtidig ikke. Har jo vært hjemme siden mai, i og med at undervisninga slutter i slutten av april. Jeg syns perioden fra når den offisielle sommerferien starta (rundt 21.juni) og til nå har gått fort! Den har inneholdt så mye, men samtidig virker det ikke som at det er hele 6 uker siden jeg satt på taket av Albania og levde glade dager. (Ble til og med overraska nå da jeg sjekka kalenderen og fant ut at det faktisk var 6(!!) uker..) Istedenfor å fortelle om alt, ramser vi litt opp: 

Årets festivalmusikk, heheh..

Hva har skjedd siden sist: 

☼ 

Jeg har jobba som frivillig på Månefestivalen i Fredrikstad, helga 26.-28.juli. Var båndpåsetter, så var hele tiden i kontakt med publikum. Veldig gøy å møte så mange mennesker, glade og festivalstemte. Fikk med mye av musikken (headlinere var Karpe Diem, Ulf Lundell og CC Cowboys btw.) og stemninga var super! Frister å sende en søknad neste år også.

☼ 

Vært på skikkelig roadtrip 3 dager på rad. 1.dag gikk til Tusenfryd med bror, 2.dag gikk til Drammen med en venn fra vgs og 3.dag gikk til Oslo med gamle kjente fra vgs. Stor mestringsfølelse at jeg klarte å beholde ro og kontroll i Oslotrafikken, etter et brutalt møte med hovedstaden på langkjøring ifjor. 

☼ 

Fikk huset for meg selv i 3 hele dager, da resten av familien dro på Sverigeferie til Göteborg. Hæla i taket! Dette var dager som var gull verdt, og jeg følte jeg fikk utnytta det godt. Kjøpte inn 2 bøtter med oreo-is og startet Yolo-dagene. En dag var jeg på biltur til skjærgården..

.. og kjørte innom en park på vei hjem. Der var det kun meg, noen hester, høner og ender. Jeg redda en høne.

Etter å ha redda høna fant jeg en huske i et tre og huska med endene som publikum.


Hjemme hadde jeg innstallert meg i sofahjørnet med alt det viktigste for dagene; is-bøtta, pc-en, fjernkontroller, headset and so on.. Filmer surra og gikk utover nattetimene (derav "Roman Holiday"..)

.. og selfølgelig "Breakfast at Tiffanys". Begge filmene med fantastiske Audrey Hepburn. Og sånn gikk nattestimene.. film, litt for mye is, pc-hjørne i sofaen, med og uten selskap. Klokka var fem da "Graham Norton"-reprisa var ferdig med å rulle over skjermen, lyset var på vei tilbake, og jeg sovna i sofaen. Det var bare å håpe på at familien ikke kom hjem tidlig og fikk se meg utslått i sofahjørnet den morgenen.. Levde yolo-dager, må vite!

☼ 

Fikk et nytt tilskudd i slekta. Søskenbarn nummer to! Hih.

☼ 

Jeg har prøvd meg som selvstendig næringsdrivende. Testa ut flaskepanter-karrieren en dag, da jeg er lei av å aldri få svar på jobbsøknader. Så jeg tok med meg poser og alle flaskene hjemme og gikk byen rundt på jakt etter flere. Rota rundt i søppelkasser, leita i busker i parker og i skolegårder. Plutselig kom det en fyr og ga en 100-lapp. Da visste jeg ikke helt hva jeg skulle si, men et ordentlig takk var på sin plass! Samlet sum: 148kr.

☼ 

Blitt helt oppslukt av slike "Draw my life"-videoer som florerer på YouTube. Blir alltid inspirert til å tenke over livet selv, men kommer på at jeg aldri kunne lagd en "Draw my life" om mitt eget liv. 

☼ 

Fant en katt i en hage (som for en gangs skyld ikke løp fra meg). #Denfølelsen når en katt hopper opp til deg frivillig og legger seg i fanget ditt.

 .. så ja. Nå er det mer eller mindre en uke igjen av sommerferien og jeg tror jeg kommer til å være både mett og fornøyd med årets ferieuker. Nå skal jeg ha null viktige planer de siste dagene, og heller prøve å nyte det siste som er igjen av sommer. Dessuten tenker jeg å dele opp, og sette sammen en liten videosnutt fra Albania. Kanskje det blir flere episoder, jeg vet ikke enda. Noe blir det i alle fall, og så pirkete jeg er med videoredigering så håper jeg det blir litt ordentlig også. Vil jo gjerne være stolt av det jeg byr på, ikke sant. So.. stay tuned! 


hits