DATO: 24.08.2010 / KLOKKESLETT: 19:16

▬KOMMENTARER▬

Forrige onsdag føles ut som lenge siden. Veldig lenge siden. I alle fall et par uker. Men det er det ikke. Da kom alle vi tilbake på skolen, alle vi som skal opp i tredje, alle vi som kan kalle oss russekullet. Pluss en hel del andre barn i ulike aldre og variasjoner. Før sommerferien tenkte jeg mye på det, "tenk, siste året!". Har på en måte tenkt ferdig, for en stund. Nå er det handling. Jeg bytta klasse i år, jeg. Det var min første handling. Også kom jeg for sent til første dag med "ny" klasse. Min andre (ikke fullt så positive) handling..

I år er jeg sikker på at jeg har kommet rett. Klassene har litt å si for utgangspunktet for skoleåret, syns jeg. Men det sier egentlig ikke så mye om hvordan året egentlig blir, bare åssen utgangspunkt du må jobbe deg ut i fra. OK, babbel. Men jeg tenker ofte litt sånn for meg selv. Er litt min egen psykolog og syns det fungerer.

I fjor klaga jeg. Skikkelig også. På facebook og bloggen (linker ikke, herreminhatt. Jeg blir flau.) Men det ble et enda bedre år enn året før. Man må bare ta tak og gjøre sitt beste for å få det bra med seg selv og rundt seg selv. Da vil det meste ordne seg! I år var jeg ikke misfornøyd med klassene. Jeg visste bare at om jeg gjorde noe, ville det bli enda bedre. Jeg valgte, i motsetning til i fjor, å gjøre noe. Selv. Ta tak. Bytta klasse.

Nå vet jeg at jeg har havnet i et miljø jeg vil trives i. I et år. Et langt år med mange gleder og utfordringer. Ta imot det som byr seg, observere og delta. Jeg tror dette blir et knallår. Jeg vet dette blir et knallår. Noen av oss vet hvor langtråkig og utfordrende et skoleår kan være. Ungdomskoletiden.. uff. Å tenke på alt som har forbedret seg er utrolig. En helt annen person. Takket være positiv tankekraft. Det er sant. Derfor. Derfor skal det fortsette dette året.

Hvilke muligheter vil by seg dette året? Hva ligger i vente? Da jeg ikke døde av helgens seminartur med korpset, innså jeg virkelig at alt er mulig. Alt, folkens. Så stå på. Ha troa på dere sjæl!


Hvordan forholder du deg til skoledagene? Ny skole, kanskje?
DATO: 10.08.2010 / KLOKKESLETT: 17:41

▬KOMMENTARER▬
Bloggen runda 2 år den 31.juli. Derfor sangen! Congrats, du lille blogg jeg har et så underlig forhold til. Hæla i taket!

Av alle de åtte ferieukene, tror jeg at jeg liker de siste best. Fordi de første ukene i juni blir så klønete "voi-det-er-juni-jeg-må-forte-meg-å-gjøre-noe-i-sommer!!" Derfor. Og i mitt tilfelle finner vi alltid på det morsomste mot slutten av ferien. For en uke siden var familien og jeg i Danmark. Turister hver dag, nye attraksjoner på timeplanen hvert døgn som gikk. Det var en ferie som ble full av minner! Bildet over er Himmelbjerget!! I've been there!!!! Besteget et lands høyeste fjell!

Nå på denne tiden er det lett å få "hverdagstanker" tilbake. Det er liksom ikke så gøy. Ferien er jo ikke over før den er over. Selv om vi begynner å tenke over hva vi må ha i orden til skolestart. Derfor vil jeg skrive ned ting som gjør meg glad og som minner meg på at livet på sensommeren kan være herlig!
Inspirert av Ask for Answers!

Livet er herlig om sensommeren fordi:
► jeg har hatt tidenes uke i Danmark, en uke full av minner jeg kan møte høsten med.
► det er skyer ute, og jeg liker skyer.
► selv om det er 1 uke + noen dager til skolestart så er det masse av tid igjen.
► det er godt å gå lange turer med musikk og ha ro i sjela.
► rommet mitt er snart ferdig vaska og rydda.
► det er snart jul. (ehhhh! nice one.)
► jeg kan sitte oppe lenge og lese eller finne på tull.
► jeg fikk være alene hjemme i fem dager og gruer meg ikke så mye til hybelliv likevel!
► jeg har fått skikkelig dille på gamle Disneyfilmer igjen.
► hallo, jeg har sett løve!

► hva liker du med sensommeren? 

Egentlig lever jeg i en egen boble i sommerferier, så denne lista var litt vanskelig å skrive ned. Tuller ikke, jeg er helt fjern og i mine egne tanker hele ferien. Sommerferien er kind of et eventyr.


hits