DATO: 30.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:59

▬KOMMENTARER▬


UKAS SANG: Never Forget You - Noisettes. Hørte første gang denne uka, og den er bra!

DIVERSE OM UKA: Etter en kaotisk start på skoleåret ble denne uka mye bedre. Deilig å slutte på mandager kl. 14.00 i stedet for 15.45 som ifjor. Allmenn er flytta til begynnelsen av uka. Korpsmessig går det også bra. Jeg øver mer enn før, og det er morsomt! Men så ble helsa litt dårligere fra onsdag av, og så kom svineinfluensaen til meg..

UKAS DAG: Mandag, (faktisk!!). Allmennfag til kl. 14.00 og hele uka starter med samfunnsfag. Akkurat som jeg drømte om ifjor. Heretter skal jeg digge mandager!! (Jajøss..)

UKAS STED: Skolen? Bra dager, bedre enn forventa. Har ikke vært på noen særlig mer interessante steder.

UKAS MÅLTID: Salami+majones igjen. Endelig tilbake i lunsjen! Savna det måltidet, ja.

UKAS TV: Komiprisen og Moonwalker. Fordi det var bra underholdning på lørdagen!

UKAS NEDTUR: Jeg ble dårlig og fikk svineinfluensaen. Men samtidig ble det en opptur også, for da er jeg immunn om noen dager og kan ignorere det maset.

UKAS OPPTUR: Mandagen, jeg er flink til å øve, fikk lyd som fordypningsfag og det at vi har bestilt tre billetter til
dette. Kommer til å bli en bra høst!

UKAS VÆR: Mye vind. Og da snakker vi MYE som i MYE.

UKAS GODE GJERNING: Jeg skulle til tannlegen, ble stoppa av en =Fredrikstadselger, fant ikke penger, gikk til tannlegen. Mens jeg var der fant jeg pengene i lomma, skulle egentlig gå til bussen, men gikk helt tilbake for å finne selgeren og kjøpte bladet. Jeg følte meg så snill, for selgeren lyste liksom opp. "Det var nydelig gjort", sa ho. Jeg ble så glad. Jeg tror ho ble glad også. Så sa vi god helg til hverandre og jeg gikk til bussen med smil om munn. Det føltes så bra!

Måtte ta med gjerningen, se. Nå skal jeg drikke masse vann for stemmen er nesten borte, øve og glede meg til "Hjemsøkt". Blir nok ikke skole på meg i morgen. Blæ.

opsundagen 001fg

Prestekrage, 30.august 2009.   Tatt på vei hjem fra Nasjonaldagen for halvøya mi-arrangement. (Det heter ikke det, altså..)

Ha en fin uke 36! Da er det høst, og ikke glem huskereglene for svineinfluensasmitte!DATO: 25.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:29

▬KOMMENTARER▬


Gjett hva paps fikk i posten i dag!

hesterbest 006kuh

En rosa gul og rosa konvolutt fra Pennyklubben. Med gratis gaver. Hesteplakat, skrapelodd (hvor gevinsten var Den Glitrende Sølvhest), hestevisklær formet som hjerte og spennende tilbud som at "hvis du svarer innen 10 dager får du den Kneggende Vekkerklokke".

Alt adressert til min far på 47 år. Vi holdt på å le oss i hjel, alle sammen!

Og hei, visklæret er allerede blitt brukt. Og snart er det skrapeloddet sin tur. Haha, "for jenter som elsker hester.."

Kneggende vekkerklokke, here comes my dad!DATO: 24.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:28

▬KOMMENTARER▬UKAS SANG: Rawhide - Blues Brothers. Fordi den er sang-på-hjernen og utrolig snål-morsom. Og vi spiller den i korpset.

UKAS DAG: Tirsdag. På godt og vondt. For da starta skolen. Og det var mer vondt enn godt.

UKAS STED: Källvik i Sverige. Seminar i helga og der var det fint og være.

UKAS MÅLTID: Pizza i Sverige. Grilling og fin havsutsikt. Det var veldig idyllisk!

UKAS TV: "Blues Brothers" på storskjerm på seminar. Fengende for musikkfolk!

UKAS NEDTUR: Klassene ble splitta opp og rota til da vi begynte første dagen i 2.klasse media. Flere enn meg som var misfornøyde da. Mildt sagt..

UKAS OPPTUR: Sverige-turen med korpset ble bra! Kjempemorsom musikk og hyggelige mennesker på fint sted.

UKAS VÆR: Sol. Og litt skyer.

DIVERSE OM UKA: Back to school. Skikkelig forventningsfull, men humøret sank. Var skikkelig deppa i flere dager. Det er vel en av de verste nedturene. Kanskje. Det var i alle fall veldig ikke-moro å høre at klassene skulle gjøres om. Men nå går det bedre og jeg tror det blir et veldig bra, men roligere år. Det blir fint! Bare jeg får tenkt litt, så gjør det meste det. Også starta vi opp på musikken den uka. Nytt høstprosjekt; "Blues Brothers". Det blir gøy, det er jeg sikker på!
Har ingen bilder fra uka, dessverre..

HA EN FIN UKE! TENK POSITIVE TANKER.
DATO: 18.08.2009 / KLOKKESLETT: 19:03

▬KOMMENTARER▬


"Gleder meg til å begynne på skolen igjen.. nå orker jeg snart ikke mer ferie!"

For ett år siden
begynte jeg på drømmeskolen. Skolen jeg hadde drømt om så lenge. Det ble liksom virkelighet denne dagen. Den første skoledagen. Jeg ble kjent med nye mennesker. Ny hverdag. Ny klasse. Vi turte etterhvert å snakke mer med hverandre, ble bedre kjent. Dette var menneskene jeg skulle tilbringe tre år på drømmeskolen med.

Den kuleste klassen. Syntes nå jeg. Jeg hadde det så fint! Lo mye, følte at jeg endelig hadde kommet på rett plass. Midt i blinken! Dette var stedet og menneskene for meg.

Jeg gleda meg til sommerferien var over, så jeg fikk sett alle disse menneskene igjen. Disse 14. Ja, for vi var ikke fler. Ikke for mange eller for få. Leke oss gjennom et nytt skoleår. 2.klasse. Vi var større. Vi hadde erfaring. Jeg gleda meg!


Jeg troppa opp på skolen i dag halv elleve. Litt for å se førsteklassingene bli inndelt, og litt på grunn av at jeg ikke gadd å vente lengere med å dra. En rolig start på dagen. Jeg så på menneskene og tenkte hva de tenkte. Jeg tenkte jo tross alt samme tanker på den tiden ifjor. Tror jeg. Klokka tolv samlet alle andre- og tredjeklassingene seg i kantina. Da var det vår tur. Svineinfluensa og opprop sto på planen.

Etter en time var det media og kommunikasjons tur til å bli ropt opp. Samme liste som ifjor, samme mennesker. Jeg ble glad. Nesten litt stolt. Heldig, kanskje. Vi vandret i vei, vekslet ord om sommerferien og møtte de andre mediaklassene ved mediarommene.

Bare surr. Tida gikk og lærerene var opptatt med å fortelle om fravær. Det tok sin tid. Etter en stund kom det noe opp på lerrettet. Elever gikk nysgjerrige bort og myste mot tavla. Så gikk det stille stemmer rundt i klasserommet om "..nye klasser.. blabla.." Jeg stusset. Nye klasser? Neeei, det er sikkert bare noe innen matte.

Jeg sank til bånns. Dagen jeg så veldig fram til ble bare.. dritt. Lærerene har klart å klusse og rote til klassene. Du kødder ikke med et klassemiljø, vet du! Jeg ble så oppgitt. Ikke over menneskene i min nye klasse, men bare.. hele opplegget i seg selv. Kronidioti! Jeg ble så skuffa. Jeg er sint. Sint første skoledag.

Jeg har egentlig aldri vært flink til å etablere meg i klasser. I fjor klarte jeg å etablere meg, "finne meg selv" i den klassen og klatre opp i det sosiale. Det var ikke dette jeg trengte nå. Nå skulle jeg jo bare bygge videre på det herlige førsteåret! Istedet så starter vi fra en grumsete bånn. Jeg må starte på nytt. Det er ikke alltid så lett. For meg.

Jeg hater det.
Drømmeskolen er blitt et luftslott.

Hvorfor MÅTTE det skje? Det var liksom nødvendig..
nå som jeg endelig..

lksjf 003kj
DATO: 14.08.2009 / KLOKKESLETT: 16:19

▬KOMMENTARER▬


sandpapir 004
Sorry hvis bildet har helt dust størrelse nå, jeg kan nemlig ikke se størrelser på denne lille miniputtmaskinen....

Det er en litt "sånn" dag idag. En sånn dag hvor jeg sitter med ryggen mot den nyvaska gule veggen. Nå sitter jeg her midt mellom ferie og skole. Tenker litt, gleder meg litt, gruer meg litt. Gruer meg litt fordi jeg har funnet ut at når hverdagen kommer, så kommer den brått på med alt sammen. Ikke nok med at skolen begynner, men det gjør også musikkøvelsene. På mandag går startskuddet for musikken, tirsdag for skolen. På torsdag er det også øvelse, på fredag er det rekrutteringskonsert på barneskoler og samme fredagen skal korpset også dra på helgseminar til Sverige. Helt til søndag.

Fra ingenting til alt. 

Du vet den sangen over her. Lemon Tree, heter den visst. Det var allsangen på avslutninga til tiendeklasse i fjor. Ingen sang for det var ingen forsangere. Og da tørr vi ikke å synge da, vet du. Det var en grei snål stemning. OK, det var over et år siden. Skal avslutte før jeg går inn på noe mer random. 

Og hva bildet har med saken å gjøre? Det er min andre sommerjobb i år. Før skolen begynner.. bare sandpapiret og meg.. sandpapiret og meg..

Jeg føler at jeg begynner å gå tom for kreativitet de siste dagene av ferie.. er det bare meg?DATO: 10.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:24

▬KOMMENTARER▬


 
UKAS SANG: Children of revolution - T-Rex. Fordi den er litt tøff.

UKAS DAG:
Onsdag. Tusenfryd med fadern, minstebrodern og tante. Moro!  

UKAS STED:
Tusenfryd. Fint sted, fine trær, blomster. Fine farger. Og attraksjoner. Of course.

UKAS MÅLTID:
Tomatsuppe og makaroni. Jeg klarte å miste tallerknen. Middag på gulvet.

UKAS TV:
Lørdag på NRK er moro. Ostesmørbrødet påvirker.

UKAS NEDTUR:
Hele nabolaget kom inn i huset da regnet kom på lørdagskvelden. Med alle ølboksene og vinflaskene sine. jeg og brodern fikk ikke sett ferdig filmen vi så engang. Selv om jeg har sett den før. Den ble erstatta med Torleifs' og andre, syke dansbandsanger på full guffe.

UKAS OPPTUR:
Jeg har fått bade TO ganger i ferskvann! Ferskvann forever, liksom.

UKAS VÆR:
Overskya og litt regn, men har vært noen knalle soldager også. Og jeg fikk brukt dem godt!

DIVERSE OM UKA:
En fint gjennomført uke hvor jeg fikk gjort mye mer enn forventa, med litt forskjellig innhold. Alt fra fine "dag 2"-billetter til alger på favorittbadeplassen min. Men så fant vi en ny badeplass, midt i skogen. Der var det så koselig, så! Perfekt!

UKAS BILDE:
sommer 262
Nyheten Spin Spider var.. heftig. SÅ heftig ut, mener jeg. Her sto jeg på bakken. Rett under.
Tusenfryd, 5.august 2009.DATO: 02.08.2009 / KLOKKESLETT: 20:25

▬KOMMENTARER▬


 

uten navn


KJÆRE BLOGGEN MIN,


Jeg husker jeg satt en julikveld og tenkte på fenomenet "blogg". Skrev ordet inn i Googles søkefelt. Puff, der hadde vi forsiden på blogg.no. Jeg var usikker, betenkt og skepisk. Men ville tøye en grense. Bryte en grense.

Litt over klokka ti samme kveld var Katrinesmind.blogg.no et faktum. På godt og vondt. Mitt første blogginnlegg. Åpen blogg. Alle kunne se det. Skremmende, men spennende. Designet var enkelt; det nye stilsettet, tahoma 10pt, rødt og hvitt og et fint sommerbilde øverst. Enkelt og greit. Jeg var stolt.

Sommeren i fjor ble brukt på å berike den ferske bloggen om
Beijing OL, alene hjemme-kvelder, og den paniske skolestarten på videregående. Herlig tid med akkurat passe mengde kommentarer! Hehe, jeg syns den var den beste ifjor, jeg. Oh, those summertimes!

Etter hvert fikk jeg også noen lesere. Det var koselig. Det ER koselig, mener jeg. Statistikk er et fremmedord for meg og denne bloggen, men jeg vet at den ikke er spesielt høy. Det gjør ingenting. Jo færre lesere, jo enklere blir det å slutte. Hehe, neida. Tenker ikke på det enda.

Men jeg HAR tenkt på å slutte. Mange ganger. For jeg har et anstrengt forhold til blogging når ingen jeg kjenner vet at jeg blogger. Hadde de gått inn på denne hadde de garantert kjent meg igjen. Og det er skummelt å tenke på. Elsk/hat-forhold til ordet blogg og blogging generelt. Men jeg liker å lese blogger. Interessante blogger. Jeg syns det er spesielt fint å kunne bli "bloggkjent" med andre bloggere via blogging. Ok, snål setning, men du skjønner? Fint.

Så, kjære bloggen min.. det jeg vil frem til er; jeg har et anstrengt forhold til deg. Men jeg er veldig glad jeg har deg, og kan vise mennesker mine interesser, minnerike bilder og SINNSYKE SPENNENDE HVERDAG(!!!!!) gjennom deg.
Men aller mest for å ikke glemme viktige ting selv. Dokumentere.

Det er derfor jeg oppretta deg.

GRATULERER MED DAGEN FOR BLOGGEN!!

blogaboutit

hits