DATO: 18.07.2012 / KLOKKESLETT: 20:04

▬KOMMENTARER▬


 

 

Nå har jeg returnet fra England (York), og for en forfriskende opplevelse det var! Godt å koble av og gjøre noe helt annet på helt andre steder enn det dagligdagse. Jeg tenkte å redigere sammen en film fra turen, en slik liten montasje av øyeblikk og steder der, men hadde litt trøbbel da den var ferdig. Har jo ikke så mange videoer på bloggen, og tenkte det var på tide med noe slikt igjen. Det er jo en hobby og litt variasjon har vel ingen vondt av? Jeg får se om jeg får ordna det litt senere i ferien! 

Foto: meg (Whitby, England) // Youtube: "Teen Idle".

 

Med fire uker igjen av sommerferien merker jeg at årets mål er innen rekkevidde. Fjorårets sommer var ikke mye å skryte av, den var rar og tung på mange måter. Den eneste oppmuntrende tanken jeg hadde i den perioden var: "det skal ikke så mye til før neste sommer blir bedre. Neste sommer vil bli bedre!" I og med at sommerferien min i år har vært en del lengre enn ved andre skoler, så har jeg jo mye å se tilbake på allerede. Sommeren i år ER bedre. Jeg blir, til motsetning fra ifjor, glad av å tenke på denne ferien. Jeg .. har det fint. Jeg har ting å gjøre, prosjekter å jobbe med, hodet slapper mer av. Herlig. Sånn skal det jo være. 

 

Jeg gleder meg til å se tilbake på sommerferien til august og virkelig føle at i år gikk det virkelig bra igjen. Gruer meg litt også da - nettopp fordi det å avslutte gode ferier er litt vemodig. Gleder meg også til å dele litt av inspirasjonen jeg har for tiden gjennom bloggen. Håper på litt variasjon og at det faller i smak. Om jeg får til da, det gjenstår å se. 

 

Hvordan har ferien behandlet deg så langt? 
DATO: 06.07.2012 / KLOKKESLETT: 20:25

▬KOMMENTARER▬


 

Året er 2005, anledningen er korpstur til England. "Vi samler inn passene slik at de ikke blir borte!" ropte reiselederene. Den gikk jeg ikke med på, best å ta vare på det selv. Jeg var lur. Trodde jeg. For da vi satt i avgangshallen i England på vei hjem var det passet mitt alle måtte lete etter. Bagasje ble endevendt og nødpass bestilt. Flaut nok. 

 

Etter denne hendelsen skulle man tro man hadde lært noe, men nei da. I fjor var medialinja på klassetur i 3.klasse i samme område i England. Ikke er jeg god på å pakke, ikke klarer jeg å få med meg mye og ikke de riktige tingene heller. For da jeg var ferdigpakka natten før vi dro, hadde jeg av alle ting glemt boardingkorta. Selve ombordstigningsbeviset. Heldigvis hadde lærerne med kopier. Heldigvis. Det er heller ikke lett å holde seg våken når det går slag i slag med programmet på en klassetur. Jeg sovna stående på et museum en dag, og våkna til komiske blikk som hadde observert. Museumet var visst en gammel bolig til den kjente.... nei se, det vet jo ikke jeg. Jeg sov. 

 

Men det som tok kaka var da vi skulle hjem. Allerede på bussen hadde jeg funnet frem passet og boardingkortkopien fra lærer var i orden. Da vi hadde kommet på flyplassen skulle flere handle noe å knaske på og jeg sto ved en kafe. Gikk til noen bord og satt meg med noen andre. Det jeg da ikke visste var at jeg hadde lagt igjen passet i kjøleskapet ved kafeen. Sjølveste passet var ute på vift igjen, 6 år etter sist gang. Crewet på flyplassen hadde snappet det opp og tilfeldigvis spurt noen i klassen om de visste hvem det tilhørte.

 

Heldigvis. 

Den hendelsen fikk jeg høre flere ganger i ettertid.. 

 

Da jeg kom hjem oppdaga jeg at jeg hadde mista lommeboka i England. 

 

De andre i familien hadde ikke hørt om mine uheldige øyeblikk før for en uke siden. Nå skal vi på Englandsferie igjen, til York og det er jeg som har måttet ordne alt fra fly, hotell og logistikk. Så får vi se da, om vi kommer oss tidsnok til Rygge flyplass. Da er mye gjort.. Og ja, jeg har advart dem om mine erfaringer rundt orden på slike turer. Får jeg med meg passet uten problemer nå, så er det første gang på en Englandstur. 

 

Foto: meg. // Youtube: "Sally MacLennane"

 

Ah, lille York. Vakre, lille, store, gamle by. Lurer på åssen det blir å være der etter forrige klassetur?                                              Jaja. Hei hå! 


hits