DATO: 31.07.2011 / KLOKKESLETT: 22:53

▬KOMMENTARER▬


 

Bursdagsang of course.

 

Husker du designet ovenfor, må jeg si du jammen henger godt med og har god hukommelse. Et av de aller første designene jeg hadde for alvor her på bloggen. Headeren skulle representere det jeg var mest opptatt av på den tiden. Kul header... men interessene er kanskje ikke de samme lengre. Eller, sport er definitivt ikke en del av hjertekammeret mitt lengre. Og jeg.. var ikke så rocka som jeg trodde. Heha.

 

Hva som surra rundt i hodet mitt kvelden da kalenderen var i ferd med å skrive 31.juli 2011, aner jeg ikke. Men nysgjerrigheten tok overhånd og jeg endte opp med en blogg. Denne bloggen. Som har fulgt meg så lenge, så lenge, gjennom hele videregående faktisk. Et lite speil av hverdagen min og tankene mine (ohmy, skyt meg.)

 

Nå fyller den HELE TRE ÅR, dere. Det må vel feires, tross disse sørgmodige tider? Tenk at du, BLOGG (æsj, dummeord) har klart å holde deg i virksomhet i tre år! Jeg som har tenkt så mange ganger: "nei, NÅ orker jeg ikke mer av det tullet. Nei NÅ må jeg gi meg. Nei NÅ... er det nok". Yet.. you're still here.Treåring i trassalder. Gleder meg.

 

Elsk/hat-forhold. Noen ganger er vi gode venner, andre ganger er du litt dum, og gjør meg flau. Men du er jo i begynnelsen av trassalderen nå, så du er vel tilgitt. Og vi... har hatt det fint, ikke sant? Og skal fremdeles ha det fint. For jeg tror ikke jeg vil legge deg ned enda jeg, Mr.Blogg. (Jeg gidder ikke å ta back-up på innleggene..)

 

233 innlegg er publisert siden starten. Og ingen har blitt sletta. I motsetning til slikt mange andre driver med. For det er litt morsomt å gå tilbake til starten å se sin egen utvikling. Og litt flaut.

 

(Bare så dere vet det, så har jeg tenkt til å komme tilbake til de viktige og alvorlige tingene snart altså. Ord har bare ikke satt seg enda. Det er .. en tøff sommer.)

 

 

 

Så får jeg avslutte denne posten, med å ta med jeg avslutta "åpningsposten" min med, for nøyaktig tre år siden:

 

"Kommenter gjerne, men jeg krever ikke (8"

 

eller hva med denne, som er fra natten før, da jeg var i ekstase over å ha oppretta bloggen:

 

"Mer info om meg og mitt liv kommer senere!"

 

L to the ol.

 

 

Så.. på hvilken måte har bloggen min endra livet ditt?

Neida, tulla. Herregud..

 

 
DATO: 16.07.2011 / KLOKKESLETT: 21:35

▬KOMMENTARER▬


Pocahontas: Listen with your heart II.

 

"Du tilfredsstiller kravene til generell studiekompetanse i henhold til Forskrift om opptak til høyere utdanning av 31.januar 2007.

 

Du får med dette tilbud om studieplass ved:
Høgskolen i Østfold, Grunnskolelærerutdanning, 5.-10. trinn, Halden."

 

Så var det den skolen som skulle ta meg imot til høsten. Resultatet falt på førstevalget. Det blir sikkert et helt greit år, mye nytt og mye spennende i vente.

 

Likevel.. jeg føler en bittersøt følelse i magen når jeg ser andre- og tredjevalget mitt har blitt pent strøket over med bokstavene: "bortfaller pga tilbud ved høyere prioritet." .. Andre- og tredjevalget mitt var medieutdannelse, litt lengre unna her og ville krevd anskaffelse av hybel. Det var opprinnelig førsteønskene.

 

Det er fortsatt førsteønskene egentlig. Tror jeg.

 

Jeg må innrømme, at jeg i år ikke turte å satse på magefølelsen og velge media. Jeg turte ikke å satse på det jeg tror jeg vil drive med mest av alt....

 

Jeg kan ikke si noe sånt til de hjemme, får heller bare si det ikke var plasser igjen ved media. Men det kommer til å gjøre litt vondt i magen. Så får jeg samle mot til meg og søke media neste år.. må bare bli tøff i Halden først. Må bare ta en liten omvei og skaffe litt andre erfaringer. Kan jo komme godt med, ikke sant..

 

Akkurat nå er det egentlig bare Disney som klarer å formulere hvordan jeg har det nå, (vi kan si at grandmother Willow er min magefølelse og samvittighet):

 

 (kilde prntscreen.)

 

Hvor skal du tilbringe høsten?

DATO: 09.07.2011 / KLOKKESLETT: 18:35

▬KOMMENTARER▬


James Horner: Roses theme

 

Veit det er en stund siden skoleslutt nå, altså. Jeg er ikke helt treig heller. Men se bare; jeg startet denne bloggen for snart tre år siden(!) og for tre år siden satt jeg og venta på å starte på videregående. Bloggen har faktisk fulgt meg gjennom hele videregående. Helt siden den kaotiske starten ved førsteklasse, til de skumle sistedagene i tredjeklasse. Litt rart, litt flaut, og litt gøy å se tilbake på..

 

I starten var jeg visst febrilsk opptatt av å finne røde ting til skolestarten. Jeg husker jeg gleda meg og var spent på "hva det ville si å være videregåendeelev".. men kan ikke nekte for at jeg ble litt grepet av forvirring og nybegynnerpanikk den første dagen, heh! De dagene der føles så lenge siden. Ganske lenge siden. (Og det er nesten greit egentlig, selv om det var artige og spennende tider..)

 

Siden den tid har bloggen fått vite om oppturer og nedturer (som i dette eksempelet viste seg å ikke være så ille likevel, tvert imot). Ting vi har kommet oss igjennom, og ting som bare ble.. med tanken. Det som så ut som store utfordringer er blitt mestret med glans, og noen ganger har dagene bare vært som en fest. Jeg har hatt mye å smile av, og fått så mange så mange øyeblikk som har blitt sammensatt til et puslespill av minner. Gode minner.

 

Nå er alt overstått, og jeg må si at avslutningen gikk bedre enn forventa. Det gikk ikke an å være noe særlig trist på restaurantavslutning med linja. Hele kvelden var bare koselig. Og morsom. Og litt rørende. Og spesiell. Og.. ja, dere skjønner? Det triste kom etterpå. Da jeg kom hjem. Da var jo liksom det hele over og.. borte?

 

Nå går sommerferien litt opp og ned. Mentalt er jeg litt sliten og ganske usikker på hva jeg nå vil gjøre, i og med at jeg ikke er særlig god på å legge fra meg videregåendelivet. Likevel er jeg både glad og stolt og veldig takknemlig for å ha truffet så riktig linje og miljø som jeg gjorde for tre år siden. Det har vært de tre beste årene noensinne, og tre år jeg antageligvis vil leve lenge på.

 

Så om savnet og fremtidsangst slår til en random nattestime i juli så.. får det bare være slik. Det er verdt det uansett.

 

Nå gjelder det vel bare å ønske god sommerferie, antar jeg?

 

 


hits