DATO: 24.07.2009 / KLOKKESLETT: 18:56

▬KOMMENTARER▬


175623

En relativt flat dag med lite å gjøre. Men siden jeg har satt igang min supervaskejobb på mitt 6kvm lille rom, så er det likevel noe å bedrive tiden med. I dag får jeg hjelp av disse tre tøffe bomsimomsi'ne. Haha, hurra for ord man finner opp i farta! Koala, Kenguru og .. Skjeive Bjørn. Eller noe. Han siste der kjøpte jeg på Europris for noen år siden, fordi jeg syntes synd på han. Han er helt skjev, han. Men nå har han det godt - åja, gjett om han har!

Ellers (gah, kjedelig ord) har jeg vært flink idag med klesvask. Hengt opp og tatt inn. Klapp på hodet. Det er noe jeg kan leve med. Når ingen andre gidder. Eller er her. Som i dag. OK, jeg har følt meg lonely. Men ikke kjeda meg. Tror jeg.

Var det forresten noen flere som så dokumentarserien som TV2 sendte igår kveld? "The Wanted"? Jeg stemmer på det amerikanske TV-teamet som regjering 09! Blir så forbanna når jeg ser sånne program. Men MÅ se på det, jada sånn er jeg. Mulla Krekar er bare en ondsinna, syk, syk, syk person.. Og barn sender de tilbake.. Nei, tenk så bra det blir når jeg blir statsminister. Heh.


Litt latter på slutten må jeg ta med. Bare fordi det er fredag. Og fordi jeg fant denne videoen igår. Og fordi værkartet har så tøffsyke farger. Jeg elsker sånne videoer! Sitter og ler og ler. Hahah, stakkars..Hva pleier du å gjøre når du er hjemme i ferien? (Tips..)
Har du en morsom film jeg kan le av? Link mottas med takk.DATO: 19.07.2009 / KLOKKESLETT: 20:32

▬KOMMENTARER▬UKAS SANG: Live fast, die young.  Det var liksom Aqua for alle penga da jeg gikk i første, hehe. 90's!

UKAS DAG:
Torsdag. Teltur med familien. Torsdagen ble tilbragt i vakre Liseberg♥

UKAS STED:
Liseberg. Fantastisk fornøyelsespark. Man MÅ liksom ikke kjøre noe, det er jo en vakker park i tillegg!

UKAS MÅLTID:
Svensk potetstappe. Beste potetstappa! Men man blir mett også..

UKAS TV:  
Friidrett på fredag. I think. Var nettopp kommet hjem fra camping og flere timer i bil.

UKAS NEDTUR:
På vei hjem fra telttur. Ikke lei meg for det altså, men alle var lei. Kjedelig.

UKAS OPPTUR:
En e-post i innboksen. Som fikk meg til å smile!

UKAS VÆR:
Sol og regn. Mest regn. Litt om hverandre. Overskya. Men ikke noe lyn og torden.

RANDOM OM UKA:
Starta med at jeg kom inn på media også til andreåret. Yey for det! Ellers; en typisk sommerferieuke med regn. Teltturen var bedre enn forventa, tross mye regn. Men det er spennende med regn på telttur! Og morsomt med mange forskjellige mennesker fra forskjellige land rundt oss. Gøy å se gamle festninger og ta ferje. Gøy på Liseberg! Veldig gøy. Og fint å komme hjem. Fint å begynne på prosjekt "ROM". Få rommet vaska og rydda til skolestart.

UKAS BILDE:
sverige camping 200
Syns ikke du også at det er noe med den mørke himmelen som får hvitfargen til å se.. vakrere ut? ..
Marstrand, Sverige 15.juli 2009.


Har du vært på telttur før? Hva syns du om det?
Vært på Liseberg? Hvilke karuseller holder du deg unna?
DATO: 09.07.2009 / KLOKKESLETT: 19:32

▬KOMMENTARER▬..such an amazing song.

014
Trodde dette bildet ble litt fail, men det ser jo litt stilig ut? Vanner beveger seg, mens støvler står støpt stille..


Jeg tror jeg gjør comeback med ukesoppsummeringslista mi, (eksempel fra september). Bare sånn enkel oppramsing fra uka, liksom - ikke noe Big Deal. Haha, det hørtes ut som en nyhet fra McDonald's.. 

Siste jobbdagen i min første sommerjobbsuke er over. På folkehøyskole. Det har gått veldig greit, syns jeg - til tross for den utrolig kjedelige starten. Ta av sengelaken og kaste søppel på rom. Det er ikke helt meg. Samme greiene jeg gjorde første dagen av arbeidsuka i 10.klasse. Men det var på Quality Hotel. Det er en annen historie. Ahh, det var så moro! Jeg bestemte meg for å bli resepsjonist om jeg ikke kom inn på media. Hehe, planene var klare!

Som så mange andre så også jeg den høytidlige minneseremonien på NRK tirsdag kveld. Broder'n som har vært stoor Michael Jackson-fan satt der bare og så på, nesten uten å blunke. Mens jeg satt og ble helt rørt og med hjertet i halsen, vet du. Hehe. Det er rart det der. Akkurat samme var det med Titanic. Broder'n fan, jeg satt med henda for øynene. Men sånn helt på ordentlig; den minneseremonien er noe av det mest rørende jeg har sett noengang.. særlig på slutten. RIP.

Været her har vært helt snålt de siste dagene. Mye regn, torden og lyn. I går kveld var himmelen helt mørk og vi så en masse lynblink i det fjerne, men hørte ingenting av torden. Kanskje det var over Oslo? Det er langt unna, det. Jeg vet ikke.

PS: Bildet er tatt i midt i en gate her på halvøya. IKKE i en laksedam..


Åssen vær har dere hatt? (Egentlig finner jeg ikke værprat NOE interessant, men..)
Har du jobb? I så fall: åssen jobb har du? Er du fornøyd?
DATO: 06.07.2009 / KLOKKESLETT: 15:33

▬KOMMENTARER▬Da jeg gikk inn på bloggkoll i dag og sjekket oversikten ble jeg litt paff. Jeg hadde en mistanke om at dette ville skje, men grunnen til at det skulle skje er jo bare helt vanvittig.

"FIN blogg !"

Jeg var ny på blogg, det var august i fjor og jeg skrev om skolestart på vgs. Kriser om skolebok-innkjøp og krav om rødt bokbind var det bloggen handlet om da. Plutselig fant jeg en liten, kort kommentar fra Kristina Andersen under innlegget.
"FIN blogg !" sto det. Jeg ble overlykkelig for hver lille kommentar som dukket opp.

Siden den gang fulgte jeg Krisinas blogg titt og ofte. En helt vanlig jente på 17/18 år som bodde et sted jeg ikke visste hvor var i Norge. Skrev om oppturer og nedturer. Var ikke på topplista av noe slag. En veldig forståelsesfull person som er lett å like. Så en dag flyttet hun fra blogg.no og det nye nabolaget ble ipublish. Litt vanskeligere å følge med..

Derfor syntes jeg det var topp da hun begynte igjen på blogg.no etter en stund hos ipublish. Jeg kunne igjen følge med. Nå var Kristina blitt "stor" - i bloggbetydning. Lå på topplista og hadde flere diskusjonstemaer. Men likevel så jeg den forståelsesfulle jenta som sto bak.

For kort stund siden ble det kjent at Kristinas navn var blitt utnyttet på det groveste og lagt ut på steder det absolutt ikke skulle vært lagt ut. Irritasjonen og sinnet smittet på bloggen, og vi skjønte det. Det er helt vanvittig at noen kan gjøre noe sånt mot slike mennesker. Jeg blir forbanna på sånne mennesker. Rett og slett!

I dag la hun ned bloggen. Jeg vet hun likte å blogge. Hun er en fantastisk person, helt sikkert! 

Men noen mennesker, noen, er bare FOR syke.
Og at det skal gå utover flotte mennesker.. gjør meg sint. Pell dere!

Til deg, Kristina, hvis du leser dette - vil jeg bare si: Ikke gi opp mot sånne mennesker. Anmeld, ring til blogg.no flere ganger, gå til politiet, gjør det du kan og vil for å rette opp dette. Man vet jo at risikoen er der når man begir seg ut på Internett, men dette fortjener du ikke. Du er velkommen til å skrie på denne bloggen eller din egen, om det blir det igjen!

Ha en god, god sommer!

Edit: She's back :)DATO: 05.07.2009 / KLOKKESLETT: 19:37

▬KOMMENTARER▬
ferie i juni 2 088

Ting som har vært bra til nå i ferien:

- hoppa fra brygga FIRE ganger og ut i sjøen!
- Haldenturen
- sett Grease 2 på youtube (syns ikke den var såå dårlig som jeg trodde. Selv om Grease 1 er ..#1)
- jeg har klart å få et avslappa forhold til Facebook. Tror jeg.
- jeg har faktisk klart å være våken til grytidlig morgentimer!
- Og det beste med det; det syns ikke neste dag.


I dag sto jeg opp 11.00 som andremann i huset. Jeg som sovna nesten 04.00. De som sto opp sist var de som sovna tidligst.. de sto opp klokka 13.00! Hahah, jeg ler. Det var faktisk veldig deilig å våkne i dag. Det regna! O' deilige regn! I love rain.

Youtube-sangen er fra Grease 2, forresten. Fordi jeg liker'e.

Fillern! Kom på at jeg har fått min første sommerjobb i år.
Og jeg starter i morgen. Stå og vente på bussen klokka 6.55...


Har de første ukene i sommerferien vært bra for dere?

hits