DATO: 31.07.2008 / KLOKKESLETT: 13:39

▬KOMMENTARER▬


Hei hei! Nå er jeg våken og klar for å kaste meg ut i bloggens univers.
Da jeg la meg i går natt tenkte jeg veldig mye på hva jeg skulle skrive om i en slik blogg, og plutselig slo den skumle tanken meg; "Hva i all verden har JEG å skrive om!?" Og så slo en enda skumlere tanke ned i hodet på meg; "Alle kan se meg!!" Det er skummelt altså. For jeg er ikke av typen som liker å legge hele livet mitt ut på nettet. Ikke har jeg gjort det før heller. Jeg ble bare grepet av nyskjerrigheten. Egentlig så er jeg en veldig nyskjerrig personlighet. That's true. Jeg har tatt sånn personlighetstest på Vitensenteret i Trondheim, og da ble nyskjerrigheten mitt resultat. (Anbefales forresten!) Men så kom jeg på en ting. Det er jo JEG som bestemmer hva jeg vil legge ut om. Hva jeg vil skrive, hvilke bilder som skal bli vist og hva slags informasjon som blir publisert. Så alt jeg legger ut her er ene og alene MITT ansvar. Betryggende.

Men altså, i og med at vi har hatt om sånn Internettvett på ungdomskolen, og siden jeg er skikkelig redd for sånne skurker på nettet så har jeg lenge balansert mellom "skal - skal ikke?". Men så havnet jeg på skal prøve. Men da skal jeg lese masse nettvettregler og gå inn på nettstedet vi lærte om på skolen, nemlig dubestemmer.no. Yes, jeg er litt sånn paranoid. Men det årnær'sæ. Gjør alltid det. Haha.

LITT informasjon om meg selv kan jeg jo komme med:
Navnet mitt er Katrine. Jeg bor i Sarpsborg og er stolt av det! (Er vel kanskje litt patriot når det gjelder vårt kjære fylke Østfold..) 8D. Alderen min er 15 (92-årgangen :D). Er vel egentlig litt sportsidiot oppi hodet, veldig veldig glad i musikk og er overlykkelig over å ha kommet inn på drømmeskolen (Media). Også spiller jeg instrument (føler at jeg er litt smart når jeg kan lese noter. Haha). Å ja, så liker jeg godt å provosere. Særlig ovenfor familien. Det er gøy.
Noe særlig mer er vel strengt tatt ikke nødvendig å ha med?

Jeg kan jo fortelle om hvorfor jeg opprettet en blogg, om det er av interesse.
Jeg har alltid likt å skrive om ting som skjer rundt meg og derfor er den store drømmen journalistyrket. Men man må jo starte i det små. Så jeg begynte allerede som bitteliten å skrive små historier på pappas Windows 95. Mange år siden. Nå skriver jeg mest om ferieminner og andre minner og lager videoer med MovieMaker. Det er gøy. Viser alltid sånne greier for familien. Haha. Så har jeg lest andre blogger, og jeg må si at det var Ida Wulffs blogg som traff meg mest. Kjempeimponert jeg altså. Jeg har egentlig ingen forhåpninger med å klare å oppnå skyhøye lesertall, men håper bloggen min kan glede noen i alle fall.

Men nå må jeg nesten avslutte for mamma og mine to brødre kommer for å ta meg med til Fredriksten festning. For 14.gang. Men det blir sikkert hyggelig :D Satser på det!

Kos dere videre i sommerværet, her er det SOLSOL og ikke overvarmt! 8D

Kommenter gjerne, men jeg krever ikke (8DATO: 30.07.2008 / KLOKKESLETT: 22:45

▬KOMMENTARER▬


Oppretta en blogg i dag, jeg. Den 30.juli 2008. Historisk. Men nå er det bare 6 minutter til det er den 31.juli, så jeg må nok sove før vi går i gang med å legge ut livet på Internett. Woo, noen har det interessant også!!


Yes, det var MIN første, liksom.
Mer info om meg og mitt liv kommer senere!

Katrine.

hits