DATO: 23.06.2013 / KLOKKESLETT: 02:07

▬KOMMENTARER▬


Klokka har passert midnatt og jeg venter på at timer skal gå. Eller kanskje jeg prøver å drøye ut timene? Om tre-fire timer er jeg nemlig på vei til flyplassen. Årets sommertur går denne gangen til Albania. Av alle steder, kan man kanskje si, men jeg velger å svare because why not? Jeg vet ikke helt hva mer det er å si. Turen ble bestilt en sen vinterkveld i januar, da mams hadde kommet over en artikkel med en pålydende overskrift "Europas billigste ferieland". Jeg har ikke så mange forventninger, annet enn en billigere versjon av Hellas. Men uansett, jeg ser frem til å oppleve noe nytt, få nye inntrykk og komme litt vekk herfra. Så da stiller jeg med åpent sinn og positiv innstill, er det ikke det man skal da? Joda.

 

Nå har det blitt offisielt ferie landet over. Og for en som har hatt uoffisielle fridager mer eller mindre sammenhengene i 7 uker allerede, så er det kjekt når resten av verden også kommer i feriemodus. For noen dager siden feiret jeg dette på skikkelig sommervis! Er det noe jeg er litt svak for så er det skjærgårdsmiljøer. Koselige byer med brygger, seilbåter, sjøutsikt og alt det der. Heldigvis har vi en del av det rundt her jeg bor, men denne gangen dro jeg pittelitt lenger bare for å .. komme litt lengre unna. 

 

En oppgave til dere mens jeg er borte: guess where! - Vinneren får.. heder og ære! (YAY!) 

 

Ah, det er sommer dere! ..Ah, jeg er trøtt dere. Nå har jeg hevet dyna mi rundt meg mens jeg sitter her og venter på at klokka skal tikke. Jeg vet fortsatt ikke om jeg prøver å drøye timene som er igjen, eller om jeg vil at de skal gå fortere. I og med at jeg er trøtt så ville jeg nok heller satt pris på søvn enn å dra meg rundt om en time og begynne å rote rundt på flyplass og sånt. Ser ikke dødsmye frem til 3-4t på fly nå, men kanskje jeg vil sovne på turen. Jeg prøver å få tida til å gå ved å se reprise av VG-lista på nett-tv, scrolle diverse youtube-videoer og sose med ymse Facebook-aktiviteter. Så går denne natten også. 

 

Også hører jeg på Spotify da. Mitt favorittprogram på PC-en. Nylig fant jeg sangen jeg har leta som en gal etter helt siden klassefesten i mars. Hadde hørt den tusen ganger før, men ante ikke navnet. Visste at det var noe trance-opplegg fra 90-tallet og det var det jeg hadde å gå etter. Så ja, det var som å lete etter en nål i en høystakk. Men så fant jeg den! Jeg hoppa opp i taket og den har nå gått på repeat mange ganger. Den er småharry og skikkelig 90-talls, men jeg må bare smile. Blir i godt humør. Om livet mitt skulle hatt et soundtrack så skulle denne låta med på lista: 

Jeg ble så begeistra og delte den med noen. Hun hadde visst ikke hørt den før(??!!) Så jeg håper noen av dere drar kjenselen på den? 

 

Nå kan dere nyte noen sommerbilder og noen trancerester fra slutten av 90-tallet, mens jeg sleper meg igjennom siste time før det bærer avgårde til nye, uoppdagede områder (for min del, vel og merke.) Jeg kommer sterkere tilbake etter denne turen, og har nok samlet noen ideer til saker her fremover. Dere må unnskylde at jeg er litt trøtt og hodet er litt mange steder. Om 8 timer lander jeg i Hellas. Litt absurd, egentlig. 

 

Ha en super ferie, uansett om du nettopp har starta den, har hatt det en stund, eller må vente litt til! 
DATO: 07.06.2013 / KLOKKESLETT: 20:54

▬KOMMENTARER▬


Hva er det jeg egentlig holder på med for tiden? Har dere noen gang hatt den følelsen av at hodet er så fullt av tanker, men samtidig.. ingenting? Sånn føler jeg at jeg lever nå. Hodet er overalt, men samtidig skjer det ingenting. Jeg har jo ferie, alle eksamenene er i boks og nok et semester er offisielt godkjent og gjennomført. Har bestått alt i år, joho! Dro i land en C på pedagogikk-fagtekst og en E på RLE muntlig. Gikk ikke helt veien på den muntlige, merka jeg. Men sånn er livet. Jeg er uansett fornøyd med å ha bestått mitt andre år på lærerutdanning. 50% gjennomført! 


 

Så hva gjør jeg nå? Jeg er våken store deler av natten, bare fordi jeg tror det kanskje er min favorittid på sommeren. Det er da verden tar det med ro. Jeg oppsummerer det så fint i et innlegg fra sommeren i fjor her. Jeg er virkelig et nattmenneske for tiden. Helt ærlig syns jeg nattestid er undervurdert. Det er da jeg er mest våken, det er da hodet mitt tenker klarest. Det er da jeg får gode ideer og nyter livet mest. Noen ganger sitter jeg bare og slapper av, kanskje med et spill, kanskje med videokavalkade på youtube, kanskje med en film. Andre ganger er det andres selskap som får nattestimene til å gå. ..Eller jeg  kan rett og slett kjøre mitt eget party med "90s"-lista på Spotify på full fres. Because why not? 

 

Selve dagene går ganske.. treigt. Jeg har ikke så mye å finne på for tiden. Ser frem til de små holdepunktene i uka. Du vet, når man har noen få planer spredt litt utover. Ellers går det mye i hverdagslige gjøremål i huset. Hver gang jeg våkner om morgenen lurer jeg på hvordan i all verden jeg skal klare å gjøre den dagen her litt annerledes enn den forrige. For å hjelpe meg litt med å gi livet litt framgang så starta jeg et prosjekt denne uka. Jeg har revet og hevet ut bokhylla mi. Den var for svær og tok for mye plass. Og inneholdtikke særlig mye interessant i mine øyne. 

Stablet alt på gulvet, da veit dere. Dette var haugen jeg tok vare på forresten..


.. og stappet inn i denne hylla i veggen. Mer bøker leser jeg ikke.

 

Nå er jeg veldig fornøyd med den lille oppgraderingen av rommet. Samtidig har jeg god samvittighet når kvelden kommer og jeg avslutter prosjektet for dagen. Da er det bare å glede seg til en ny natt. Livet altså. Juni er så merkelig. Jeg er egentlig fornøyd med meg selv for tiden. Jeg lever late, lange dager og er glad jeg slipper skole til 20.juni. Selv om dagene kan gå tregt så går det over på kvelden. Jeg lever for nettene. Det som er en fordel med å være ferdig med skoleåret så tidlig er at når alle andre får sommerferie rundt 20.juni så er jeg allerede i siget og pro på feriemodus, ikke sant. Hah! Og jeg kommet litt mer i skrivemoduset igjen, noe jeg tror og håper bloggen også vil dra nytte av fremover. 

 

Skolerush eller late, lange dager(/netter) for tiden?


hits