DATO: 21.06.2010 / KLOKKESLETT: 21:38

▬KOMMENTARER▬
.. på hjernen denne sommeren. Nice.

Først; jeg har lett for å glemme bloggen for tida. Lysta er litt svekket. Jeg veit ikke om jeg klarer dette lengre..

Jau, ellers. Det er snart sommerferie. På godt og vondt. Helt på ordentlig, jeg har vanskelig for å skjønne at jeg skal opp i tredjeklasse vgs til høsten! Herremin, tida har gått så fort, samtidig som at det har skjedd så mye de siste åra! Hjælp!! Jeg gleder og gruer meg. Gleder meg til et år til på et sted jeg trives kjempegodt, men gruer meg også med tanke på at det er siste året. Jeg vil liksom ikke.. dra. Det blir skikkelig trist. Heldigvis er ikke det før neste år. Så jeg får nyte all den tid jeg har igjen. Forberede meg i sommerferien. Sommerferien skal bli den beste! Denne sommeren!

Sånne "rett før sommerferien"-dager på skolen er noe for seg sjøl. Sist uke var vi to stykker av seksti som "jobba". Resten, inkludert lærere (hold deg fast!).. spilte TV-spill! Og ja, på skolen. Også har vi sett på Sauen Shaun-episoder. Og i dag var vi på utebad i Fredrikstad og nøt livet.. To dager igjen! Også har vi deltatt i NM i korps. Og, nesten vunnet ifølge lokalavisa. Også droppa jeg Danmarksturen med korpset. På grunn av skole! Yeay!

- Men hva skal vi si at vi har gjort på skolen så lenge?
- At vi har lest inn bruksmanualen til mixebordet med feminin, britisk aksent også reversert det, selvfølgelig!
- Å ja, ok.

(Vi hadde mye å gjøre halvannen time etter at alle var dratt hjem på skolen. Studiotull er alltid en vinner. Tips til de som skulle begynne på medier og kommunikasjon til høsten, der altså!)


Ferdig med skole? Hvordan er de siste skoledagene før ferie?
DATO: 07.06.2010 / KLOKKESLETT: 20:55

▬KOMMENTARER▬

Status: i live. Heisann! Det er streik, skjønner du, så da har jeg så innmarri mye å gjøre for tida!!!! (not.) Streik siden forrige onsdag. Jeg trodde jeg skulle dø. Av alle som gauler etter streik så måtte den ramme meg som egentlig ikke ville ha den. OK. Greit. Fint.

Men OK, så lenge det absolutt ikke går utover Gøteborgturen med medielinja, så er det samma for meg! DA dør jeg. End of life. Da går jeg inn og blir riksmeglingsmann og får streiken til å opphøre. Så det. Kult.

(OK. Jeg dro på skolen på fredag selv om det var streik. 16km med buss. Fordi kakaoen i kantina er så god og jeg måtte ha den på fredager!! Men de ville ikke låse opp for meg!  Så da måtte jeg dra til en annen videregående og leke kjent der. Eller jeg måtte ikke. Jeg.. bare gjorde det.)

Streik er gøy også da. Fordi; jeg kan ligge i senga mens de andre hiver seg til skolen/jobb. Jeg åt potetgull til frokost (ok, dårlig samvittighet.) Jeg ser på "Charlie & Lola" på NRK Super♥♥, Dr.Phil og random TV-reklamer. Jeg ser også på filmer om svenske seilbåter fra 80-tallet(♥) Og jeg leker bonde i sims 3. For å krydre det hele med god samvittighet har jeg luka i hagen. Heida, nok å fylle livet med!

(Som om jeg har et liv utenfor skole. JAAA, jeg har det!!)


Flere som har streik? Hva fylles tiden med?

hits