DATO: 23.06.2009 / KLOKKESLETT: 15:10

▬KOMMENTARER▬


skole 084ygftjh
Ah, paint!

Første året på videregående er over! Finito for alltid! Aldri mer yngst eller nybegynner. Fram til da skal jeg prøve å nyte dagene og  leve livet! Bloggen tar jeg meg tid til når jeg gidder, bloggsamfunnet bryr jeg meg ikke så ille mye om når det er ferie. Ting skal gjøres, ting skal oppdages!!

Hallo, verden - her kommer jeg!

God sommerferie!DATO: 19.06.2009 / KLOKKESLETT: 13:56

▬KOMMENTARER▬


Aller først vil jeg bare si..  

uvyb
at jeg er stolt av meg selv

 

Fri i dag også, ikke noe skole før karakterhenting på tirsdag. Derfor har jeg pakka til NM-tur i dag. Det tok faktisk bare en halvtime, jeg er imponert! NM for skolekorps skal foregå i Sandefjord og vi skal selvfølgelig delta i år også. Jeg er kjempespent og mener selv at vi har gode sjanser. Kjenner stykkene veldig godt nå, syns jeg. Kommer nok til å bli en premieutdeling med høyt spenningsnivå - igjen! "Samme om vi vinner, bare vi slår rivalen fra samme by", er det ikke sånn? 

 

Ønsk oss lykke til! 

 

På onsdag var det grilling i parken med førsteklasse media. Det var kjempekoselig! Jeg trodde egentlig at vi bare skulle spise og dra hjem, men vi gikk jo opp dit klokka 12.00 og gikk jo ikke tilbake før 15.30! På den tiden hadde vi rukket å grille marshmallowser, toast, samt svi pølser og nesten tenne på parken. Vi spilte også slåball, som jeg dævva to ganger på, men hei, det var gøy. Tja.. vi hadde det i alle fall topp. Sånne dager er verdt å ta vare på. 

 

 

juni 117

 
DATO: 15.06.2009 / KLOKKESLETT: 17:14

▬KOMMENTARER▬


 

 

grsdal 001

Jeg syns det er litt fint å være på skolen nå som vi ikke har noe særlig mer å gjøre, jeg. Det er liksom rolig, mindre folk og færre regler å forholde seg til. Liksom litt frie tøyler, eller hva de nå sier. Det er jo litt nytelse også, er det ikke? Kjedelig, men også herlig på samme tid? Det er jo sånne stunder som det her vi lengter etter når det blåser som mest rundt øra, når vi sitter med prøvelesing og lekser. 

 

Også har jeg tenkt til å bryte en ny grense jeg har. Jeg skal virkelig tråkke over min egen strek. Jeg skal bryte barrierene og være helt gæ'ærn. Virkelig ta av. Gjøre noe jeg aldri før hadde trodd skulle skje. Jeg har tenkt mye, satt opp for/mot-lister, lært av youtube og medelver, sett opplegget fra innsiden, tenkt og grublet enda mer og bestemt meg. Den store Dagen er satt til fredag den 19.juni. Det er fridagen, dagen vi reiser til Sandefjord. En fin og passende dato, med tanke på at den siste skoledagen kommer noen få dager etter. Vil dere vite hva jeg har bestemt meg for å kaste meg ut på?

 

Jeg, Katrine, skal ut på Facebook! (Æææ, sa jeg virkelig det??).. 

Gleder meg litt, faktisk. 

 

Dagens ord: 

Ta vare på pausene. De er viktige, man må jo slappe av mens man kan. 

For i morgen får vi vite om vi kommer opp i muntlig eksamen i naturfag. Tirsdag klokka 8.00. 

I have a bad feeling.. 

 

Det viktigste jeg bør vite om den berømte fjesboka? 
DATO: 12.06.2009 / KLOKKESLETT: 19:12

▬KOMMENTARER▬


skole 077  skole 079  skole 080

Jeg har lenge gått rundt og innbilt meg at dette, jo dette er den aller siste hele uka på førsteklasse media. Men tror du ikke det skjuler seg en liten uke til der bak helgehjørnet, da? En rimelig slækk uke, riktignok. Med kun datatømming og kinoreklamer som ordentlige "oppgaver".

Det skal bli fint med ferie. Slappe av, leve livet, ligge i gresset og høre på mye fin musikk og mye fin prat. Det er i alle fall de planene jeg har til nå. Hyttetur ved sjøen venter et par uker, NM i korps neste fredag, så sommeren får en brå start. Derfra blir det bare livsnyting. Tror jeg. Håper jeg. Og innbiller jeg meg. Jeg skal styre sommerferien min selv. Være mer selvstendig. Det blir knall kan jeg tenke meg. Heh.

Vi har aldri vært den familien som kaster oss på charterflyene i feriene, men tilbringer feriene i nære omgivelser i Norge. Fint for meg, jeg liker Norge. Ligge på fjellene ved skjærgården, kjøpe musikk i Fredrikstad, utforske Oslo, dingle med bena i gresset under "Allsang på Grensen".. ahh, you name it. Jeg blir så glad av å tenke på sånt!

Jeg vil være mer selvstendig dette året, som sagt. Litt mer spontan også. Kaste meg litt uti ting. Ikke så alltfor mye familiearrangerte greier. Det blir litt intenst for en familie på fem som ikke kommer så langt.

Dine planer for sommeren?

Det nevneverdige som har skjedd i det siste:
- vi har fått femmer på et mislykka skrekkfilmprosjekt med meg i hovedrolle. Jaja, fredagens latterkrampe.
- jeg har tatt av reguleringa! Smile!
- vi er snart ferdige med reklamen for kinoen.
- ferdig med allmenn for i år.
- jeg har kjøpt jojo. Og pilotbriller. De forrige ble forlatt i Halden. Stakkars..
- og i morgen skal jeg se "Twilight" (bah!) bare for å finne ut om den er så oppskrytt som jeg tror den er.


- Vi er kommet til den delen av skoleåret hvor vi må fylle ut tida med noe,
sa læreren vår for en uke siden.

185926

Derfor; jojo.
DATO: 06.06.2009 / KLOKKESLETT: 19:17

▬KOMMENTARER▬


festival
Gjett hvor jeg har vært i dag..!

Det var saker, altså! Barnas Klimafestival, mener jeg. Arrangementet hører til i miljøkonferansen CC9 som er en oppfølger til fjorårets suksess CC8. Torsdag og fredag var det duket for miljøkonferanse med noen av Norges og verdens miljøtopper. Lørdag avsluttet CC9 med en festival for gud og hvermansen, mest rettet mot barn. I fjor var det maratonkonsert fra 13.00 til 01.00. Men årets arrangement var en minst like stor suksess! Kjente artister blandet med varierte og morsomme "spar energi"-leker tiltrekker seg mange mennesker!

Jeg poppa popcorn til tilskuerne og publikummet, jeg (økologisk smør og salt, selvfølgelig!). Rett ovenfor scena. Løp fram og tilbake med kremmerhus stappet full med popcorn, helte og sølte med olje og følte meg veldig flink. Og dette holdt jeg gående i hele fem og en halv time! Jeg fikk ikke sett så veldig mye av scena den første delen av dagen, men velte meg liksom rundt i takt med "Fairytale", "Bæstevenna", hip-hop-beats og andre finurlige musikkrytmer som kom fra scena. Kjekt med storskjerm for oss langt bak! Takk for det.

Jeg er sikker på at disse arragementene er kommet for å bli i Sarpsborg. Kommer du neste år?
Tenker du på miljøet? Hva gjør du for å være miljøvennlig?

(Og ja - selvfølgelig sykla jeg til arrangementet!)

Les mer om arrangementet her.DATO: 02.06.2009 / KLOKKESLETT: 15:15

▬KOMMENTARER▬


mai 267

Hvem, hva, hvor? Det er spørsmålet. Hvem vil du være når du blir "stor", hvem vil du omgås med, hva kommer du til å studere, hva kommer du til å jobbe som og hvor kommer du til å bo? Velkommen til min blogg, nå skal vi ha en dritseriøs time med fremtidspjatt..

Jeg elsker å tenke på fremtiden min. Ikke fordi jeg har den store troa på at jeg skal ende opp i en bløt, romatisk Hollywoodfilm eller vinne 9.8 mill i Lotto og kan flytte inn i den største, gule villaen på toppen av bakken. Jeg liker å tenke på fremtiden fordi det er nå jeg kan "leke" med tankene rundt den. Tenke på spørsmålene 'hvem, hva og hvor'..

Noen mennesker på min alder, altså tilhører førsteklasse vgs, har lagt planene dønn seriøst ned på bordet og går målrettet fram, skritt for skritt. Vet hva de vil og hvilke valg de skal ta. Ikke noe galt i det, det er flott folk vet hva de vil. Jeg visste også det. Jeg skulle bli en toppjournalist. Engasjere meg i samfunnsdebatter og formidle store idrettsøyeblikk til det norske folk. Helt til jeg begynte på videregående. Mhm, that's true. Jeg hadde et mål, satte ut kursen og valgte media. Skulle gjøre alt for å få drømmeyrket. Også sitter jeg her nå, ett år senere med ett års vgs-erfaring og aner ikke hva jeg skal drive med..

Men det er da det er morsomt å "leke" med tankene. Jeg har skjønt at jeg selv er en person som skifter mening tvert om og står på noe helt annet enn det jeg sa jeg skulle for noen måneder siden. Det er så mange yrker jeg har villet drive med, så mange byer jeg ville bo i! Et år ville jeg bli journalist og bo på Lillehammer, et annet år ville jeg bli lærer og studere i Trondheim. Samtidig vil jeg bo i Oslo, Stjørdal, Stavanger, England, Fredrikstad, Halden, Risør, Røros, BOM.

Hei, jeg heter Katrine og aner ikke hva jeg vil bli. Enda. Men jeg vet at jeg er veldig hjemmekjær og vil derfor, etter noen spennende år rundt om i Norge havne i en fin by i Østfold med et fint yrke jeg vil trives godt i! Hvilken by får vi nå se på og hvilket yrke er på dette tidspunkt uvisst. Måtte tiden vise..

Hva vil du med livet ditt? Hvilken jobb og hvor vil du bo/flytte/studere? Er du en som er gira på utlandet, eller mer som meg; hjemmekjær i Norge? .. og for all del, dere: ikke glem å leve i "nuet" mens vi tenker fremover!

mai 271
Bildene er fra Halden, mandag. Det var da jeg begynte å tenke på dagens tema..

hits