DATO: 24.05.2014 / KLOKKESLETT: 21:51

▬KOMMENTARER▬


Hurra, bacheloren er snart i boks, og jeg har tid igjen. Vi feirer det med en kort oppsummering:  

Foto: meg.


Kort oppsummert siden sist: 1. Jeg har vært naturfagsvikar for 10.trinn i 2 uker. Tjener cash og erfaring, to fluer i en smekk! (Her fant jeg en regnbue på bakken, forresten) 2. 17.mai. Mye spilleoppdrag, veldig sliten og veldig fornøyd. 3. Bachelorskriving for full guffe. Snart ferdig og leveringsfrist! Wuu! 4. Eksamensvakt for 10.trinn. Dødsspennende jobb. (Neida, men viktig!) 5. Fått tegning av sjetteklassing da jeg hadde en time i 6.klasse. Det var jo gøy og litt uvant, siden jeg bare hadde vært på ungdomsskolen. 6. De proffe syklistene i verden stakk visst innom nabolaget her om dagen, så vi gikk for å hilse på. "Tour of Norway" i Sarpsborg. 

 

Dette er så og si representativt for mitt liv de siste ukene. Mer utsiden enn innsiden. På innsiden skjer det så altfor mye mer, men det blir vanskelig å skrive om. Jeg uttrykker at jeg har det helt greit på utsiden, og ting går ganske så bra for tiden. Samtidig matcher ikke attituden på utsiden med innsiden. De to siste månedene har gått veldig fort. Men det føles også rart og fremmed å tenke på at tidenes musikktur til Trondheim var forrige måned. Det føles så lenge siden, all spenningen og gleden rundt det hele. Og så er det bare en måned og to dager siden jeg landa i Norge etter 12 dager i Italia. Det har vært så mange nye opplevelser, oppdagelser, erfaringer og inntrykk. Flere enn forventa. Mange flere enn andre tror også. Innsiden har vært/og er igjennom en følelsesladd rollercoaster. Hodet rives mellom så mange tanker, og humøret strekker seg i begge ender av skalaen i løpet av kort tid. Kanskje jeg ikke har fått bearbeida alt som har skjedd enda. Jeg skulle ønske noen andre visste hva som foregår i hodet mitt noen ganger. Men det er ingen her som har vært med på de siste reisene jeg har foretatt. Da blir det vanskelig for andre rundt her forstå hva jeg har vært/og går igjennom, og krevende for meg å dele. Jeg har alltid slitt med å dele av mitt eget liv og være åpen. Her hjemme ender jeg jo opp med å sitte på alt sammen alene. Jeg vet enda ikke hvordan jeg skal håndtere alt dette. Bli mer åpen? 

Foto: meg. Italia, april.


(Og hei dere, jeg er veldig takknemlig for nye opplevelser og erfaringer altså. Det har vært en utrolig vår, det er bare det at våren har inneholdt så utrolig mye mer enn det jeg har klart å dele med andre. Mange bra ting, men også noen få ting som sliter i andre retninger av skalaen. Det å da sitte så og si alene med alt i sitt eget hode.. kan være slitsomt, forvirrende og dytte humøret i alle retninger. Kanskje jeg får forklart bedre i et senere innlegg, som et del av "prosjekt: åpen"?)

 

Har dere noen gladhistorier fra våren da? :-) 

(Min første smiley på bloggen på flere år forresten. La oss bare.. jeg er litt ambivalent rundt den også)


hits