DATO: 23.05.2010 / KLOKKESLETT: 21:30

▬KOMMENTARER▬


Indre ro. Punktum.DATO: 16.05.2010 / KLOKKESLETT: 20:25

▬KOMMENTARER▬


"Valdresmarsj". En av de musikkstykkene som faktisk klarer å beskrive landskapet til Norge. Jeg er veldig glad i 17.mai, ikke bare på grunn av at jeg spiller i korps, men hele dagen er en slik dag du smiler av. Så utrolig mange mennesker som smiler og pynter seg og er med på å gjøre hele dagen en stor fest!

Jeg tror ikke jeg skal si så mye mer. Gå ut i morgen og delta på Norges nasjonaldag, spis is, drikk brus, ta med flagget og tenk over hvor heldige vi har vært med å få bo i akkurat Norge.

Det er lov å være patriot på nasjonaldagen. På forskudd; gratulerer med dagen, alle sammen!DATO: 07.05.2010 / KLOKKESLETT: 19:14

▬KOMMENTARER▬

OK. Det er russetid. Ikke for meg, da. Heh! Skulle tatt seg ut! Noe som faktisk tar seg ut er alle småbarns hysteriske forhold til russekorta. Herrejesus, de freaker jo helt ut jo! Vi har en barneskole rett bak skolen vår og småbarna kommer jo og innvaderer de åpne plassene rundt! Løper med sekker (running with a backpack makes me feel like a retard, hørt om den eller?) og steller seg rundt veldig "udiskret" oppå hauger for å telle antall russebiler rundt på skolen.

Jeg får angst når de kommer mot meg. "Kjenner du russssss?" "Er du russsss?". NEI. N.E.I! Vik vekk fra meg! Men det klarer de ikke. Tror du ikke de tok i enda litt mer og klatra opp på taket  for å få tak i slitne russekortrester??! Sprøtt! "Jeg vil ha deeet!!!" "Neeii, jeg fant deeeet" "Dust, sier det til pappaaa!!".

Da gikk jeg. Skjerpnings, unger!

Ellers; forrige onsdag dro jeg på skolen iført redningsvest under jakka, stjålet stetoskop av helsesøster, gitt tegninger til barne-tvkjendiser, samt forfulgt en stykk lærer. Onsdagen denne uka var min aller siste mattetentamen gjennomført og samme ettermiddag slo jeg ned halve befolkninga på lokalbussen med et mikrofonmonster som minner om en bikkje. Jaaa. Tenkte det var verdt å nevne.

& GOD FREDAG, ikke minst!

hits