DATO: 12.04.2014 / KLOKKESLETT: 00:06

▬KOMMENTARER▬


NM-moro forrige helg. Korpset jeg spiller i deltok i NM janitsjar. Det hele fant sted i Trondheim, og det ble null søvn den natten vi dro. Reisa starta kl.03 og vi tok fly opp til Trondheim fra Gardemoen og.. flyplasser er koselige, ikke sant? Det er noe eget med stemninga på flyplasser, syns jeg. Ut på tur-moduset blir skrudd på liksom. Tilbragte en time av morgenen på himmelen ved siden av sola, over fjellene i Norge. Så gikk hele fredagen med øvelser, Trondheim-vandring og konkurranse. Senere ble det feiring med flere 1000 musikere i byen. Så sovna jeg. Etter +/- 40 timer uten søvn.

Youtube: Equus - Eric Whitacre (en av to sanger vi fremførte under NM. Veldig bra og spesielt stykke)

 

Lørdagen var det tid for fritid fram til kvelden. På kvelden var det premieutdeling og NM-fest. Håpet vårt var å ikke rykke ned fra 1.divisjon. Vi hadde gjort en knallbra figur og var stolte av oss selv. Samhold og glede står sentralt på sånne type arrangementer, man er liksom midt i en opplevelse man vet vil sette spor på året 2014. Akkurat der og da, i sånne stunder så gir man blaffen i hverdagen og alt annet. Premieutdelinger er spennende. For hvert navn som ikke er ditt ropes opp, jo høyere er du plassert på lista. Slik opplevde vi det denne gangen også, den lille gjengen av kjente mennesker som sto der blant flere hundretalls andre musikkfolk. Til slutt var vi utrolig nok blant de tre beste igjen. Litt uventa, litt høyere spenning enn antatt. Og vi vant. Hele 1.divisjon. Veldig overraskende. Det lykkebruset man får og blir smitta med av folk rundt i det øyeblikket.. 

 

Dagen derpå smilte jeg når jeg våkna. Jeg bare smilte uten å tenke særlig over det. Det føltes herlig å være norgesmester i 1.divisjon, det føltes herlig å kjenne på samholdet og gleden av å være en del av noe igjen og å vite at dette blir et av de bedre minnene fra 2014. Og det var herlig å våkne opp i et så utrolig mykt og godt hotellsengesett... ja. Og jeg har jo grunn til å smile for tiden. Av mange grunner. 

 

På grunn av alt som har skjedd, og skal skje fremover denne måneden, så har jeg hatt veiledningsmøte angående bacheloroppgava. Lurt å få skrevet mest mulig mens man kan. Skrekken ville vært om veilederen fant masse ting som måtte endres, for det har jeg egentlig ikke tid til akkurat nå. Og jeg har jobba veldig mye. Gleden var derfor stor da jeg fikk tilbakemeldinger som "dette er veldig bra", og "nå må vi passe på at du ikke skriver for mye på alt", og at de fleste merknader i teksten var "bra!". Det fikk meg til å smile. Dessuten fikk jeg de råd og tips jeg trengte for å komme enda lenger. 

 

Jeg smiler også fordi det ikke er skoledager for tiden, så jeg har hele dagen til å disponere tid og oppgaver. Legge opp alt etter min agenda. Det føles flott. Nå gjelder det å få oversikt over RLE-pensum til muntlig eksamen. Tenkte å utnytte 6t på fly i påska med å lese til muntlig eksamen som finner sted.. rett etter påska. RLE-organisering og pakking om hverandre. Da er effektivitet en grei ting å teste ut. Jeg prøver i alle fall. Skal gjøre et hederlig forsøk. Jeg er optimistisk. Hei, det er jo så mange ting å smile for! Og nå sitter jeg her igjen med en ny "reisenatt" foran meg. Påske i Italia venter.


Alle bildene er fra Trondheim-helga. De tre siste fra togturen ned. Mye landskap å se!

 

Påskeplaner?


hits