DATO: 24.04.2010 / KLOKKESLETT: 20:57

▬KOMMENTARER▬I Uvdal har de sauer med skjeve hoder♥

Er det flere enn meg som sliter med å planlegge helger? Jeg mener, grunnen til at fredagen er favoritt og ikke lørdag er jo selvfølgelig fordi på lørdager må man finne på noe. Selv!!!    Der sliter jeg. Selv om jeg er glad det er helg og fri og sånt tull. Fint med en pustepause, du!

Jeg kjeda meg så mye her i morges at jeg meldte meg på P4 konkurranse. Også ringte en fyr opp og sa jeg skulle holde meg ved telefonen fordi han skulle ringe meg opp igjen. "Fint", tenkte jeg. "Da har jeg en grunn til å holde meg inne og være litt mer loner!" Det som var litt teit var at ingen var der og var vitne. Ingen.    Ensom.

Vant ikke heller. Kjære P4, om dere hadde spurt om alderen så kanskje dere kunne fjerna noen av spørsmåla om vin.


Mams har dratt til Drammen og paps ligger under panseret på bilen. Which means; ikke noe mat denne lørdagen heller. Jeg kunne jo gått ut og løpt litt etter den gale hunden som plutselig dukket opp fra nowhere her da. Med de nyrensede geværene.. smart! Det tror jeg at jeg gjør!DATO: 20.04.2010 / KLOKKESLETT: 20:04

▬KOMMENTARER▬
Kjære Gud. Jeg har vært stille på bloggen fordi jeg ikke vil at noen jeg kjenner skal finne den. Jeg har ikke så mye hemmlig altså, det ville bare vært så teit. Jeg er jo ingen blogger. Jeg vil ikke være det! Jeg burde ikke, egentlig. Blææ!!!!

Jeg gikk meg vill i skogen da vi hadde utegym i dag! Det var sååå kult.      Uansett, jeg har hatt engelsk tentamen i dag. Det var gøy. Eller, OK. Eller, fint. Helt greit. Jeg fikk til og med fordeler fordi jeg har matsykdom! Yeay for det! Så da satt jeg og tre andre i klassen på det flotte biblioteket vårt og nerda på pc, mens de andre kjeda seg i øverste etasje. Heheheheheh. Neida. Vi hadde fem sensorer. Pensjonister. De var kjedelige. De kunne ikke data. Ikke mye hjelp i dem. Hun ene så ut som en mopp. Ehehe, hun het sikkert Lilleborg(!!!) om noen skjønte det.             Det gjorde vi vel.. ikke.


Tentamenstid?DATO: 03.04.2010 / KLOKKESLETT: 21:25

▬KOMMENTARER▬

Påskeferie.

Hei du! Jeg har for første gang gått mot styret i korpset og meldt med av årets big event, sommertur til Danmark. Det var ikke bare lett. Men nå har jeg èn bekymring mindre!

Og;

jeg har gått flere mil tilsammen denne ferien.
jeg ble lurt av P4 på 1.april.
jeg har vært i Drammen. Og gått i skolegården til gamleskolen min. 10 år siden sist. Jubileum!
jeg har tenkt mye. Dype tanker, glade tanker.
jeg har starta forberedelser til foredrag om 9/11.
jeg har holdt det gående til fire om nattan. Rock'n roll, eheh.
jeg gruer meg ikke til skolen starter igjen,fordi;
jeg vet det bare er èn uke til med web!. (Aldri mer!! Håper jeg)
++

Veit du hva? Det meste er bare så bra. Det er vår, tørr asfalt, påske, solskinn, gress ++ jeg har tilogmed vaska terrassen og sykkelen i dag! Creds to me!

+ PS, jeg fant 50kr på bakken i dag. På tur. Og veit du hva? Fem meter senere fant jeg 100-lapp.


Hvordan har du det i ferien?

hits