DATO: 22.03.2014 / KLOKKESLETT: 16:36

▬KOMMENTARER▬


Dagene rusher avgårde og det er nok å ta tak i nå. Likevel er det massevis av tid til å glede seg over tiden vi er i. Dette må være en av mine favorittperioder av året, den tidlige våren som beveger seg over til en varmere vår med lys, blå himmel og farger som kommer tilbake. Er ikke det verdt å nyte, dere? 21.mars tok jeg av meg jakka for første gang ute. Selv om det fortsatt kan blåse kaldt ute, så er det virkelig vår og det gjør noe med humøret. Jeg merker det er mye bedre nå enn i vintertiden. Alt blir liksom litt lettere, og det er bra, for det er mye som står på agendaen nå.

(Foto: privat. London 2013 // YouTube: I See Fire (Kygo Remix. Bare.. hør. Og nyt.)

 

Når man har bacheloroppgave så gjelder det å utnytte den tiden man har. Og når man i tillegg må krympe ned den tida, fordi det er andre ting som skal ta opp plass, da gjelder det virkelig å utnytte det man har av tid og ressurser. Derfor bruker jeg det meste av dagene til å tenke og skrive på den. Jeg ønsker og må skrive mest mulig på bacheloren før midten av april, og grunnen er at i april har jeg andre planer som vil ta fokuset. Første helga i april går med til NM i Trondheim for musikkorps, noe jeg ser veldig frem til. Var første gang med i fjor, og det var en opplevelse. Deretter blir det noen forelesningsdager på høgskolen og forhåpentligvis god innsats på bachelorskrivinga, før jeg drar til Italia helga etter NM og blir der over påske. Så april vil ta mange dager fra meg når det gjelder oppgaveskriving, men desto viktigere er det å få skrevet mye og godt nå, tidligere i fasen. Det er jo positivt å være godt i gang og få gjort mye, og jeg ser positivt på alt jeg har å se frem til. Dette skal gå bra!

(Privat. Venezia 2013.. (eller 2014? Nyttårstider i alle fall))

 

Det er noe som pusher meg fremover nå, jeg tror jeg har godt av å ha en tanke i bakhodet som pusher meg med studiene. Jeg har i den forbindelse klart å bli mer disiplinert på hva som virkelig gjelder og hvordan jeg burde prioritere. Jeg tror det er grunnen til at jeg har vært fraværende en stund (pluss at jeg sliter med å formulere innlegg jeg selv blir fornøyd med). Men kanskje jeg får dreisen på det igjen nå som jeg hiver ut dette, etter en tørkeperiode? Jeg har mange ganger tenkt på den fristende tanken å slutte, men jeg syns kanskje bloggen fortjener å være med i alle fall ut sisteåret på lærerutdanningen. Eller vad tycks? Jeg lever jo et såpass inspirerende yolo-liv at det må dokumenteres (neida).. (eller jeg har det jo greit i grunn).

 

Har du det greit i grunn?

Nyt våren, dere. Jobb godt, men husk å puste inn litt fresh vår også! Det gjør godt.


hits