DATO: 23.03.2010 / KLOKKESLETT: 18:12

▬KOMMENTARER▬

Rhodos 2004. Litt av et år, du. Jeg skulle begynne i sjuendeklasse. En av de store. Jeg hadde pannelugg og mer blå øyne. Livet var ABBA, sommer, korpsturer og sløydsalen. Hva er livet nå? Det prøver jeg å finne ut daglig. Men jeg antar at det er noe fint. At jeg har det egentlig veldig greit. Jeg vet at jeg har det bra.

Denne uka ser ikke så kul ut på papiret. Ikke noe fordypningsfag, så det blir web, web og mer web resten av uka. Og matte. Men det gjelder å ta det som kommer, ta en dag av gangen. I dag, for eksempel; jeg kom for sent til gymtimen. Ikke noe problem! Jeg tok det rolig med gla'musikk i kantina. Vi hadde gjennomgang av forrige mediaprosjekt, som var lyd (yeay!!), radioteather. Det var gøy!

Og norskklassen har vært på prisutdeling i dag. Forfatterpris. Klasser fra andre skoler var der, klasser som deltok som jury akkurat som oss. Det føltes ut som om det bare var vår klasse som ikke hadde hatt det store engasjementet ovenfor denne prisutdelinga. Hei, vi var der for Coca Cola. Nam..


Hva var annerledes når du var sjuendeklassing?DATO: 19.03.2010 / KLOKKESLETT: 20:30

▬KOMMENTARER▬
Bøøøøø! Hei, jeg er glad og det er fredag! Hallo, det er dag #1!!!! Forever. Ohyes. Jeg har kjøpt NotePad, også Det er kult! Fordi jeg har bærbar pc, måtte jeg ha NotePad seperat til 399kr. Men det var verdt det♥ hoho.

Du, fredager er best på skolen. Fordi vi har lydfordypning, og det er gøy! I dag skulle jeg sette en ny rekord, i kakaodrikking. Min rekord var 6 porsjoner, i dag klarte jeg hele (hold deg fast) 12!! Amazing, jeg ble hyllet som kakaomester i klassen. Praise me. Sykt. Og eneste bivirkninger var at jeg fikk 45 i kroppstemperatur og ble litt utafor. Heh!

Jeg har også øvd hver dag denne uka. Det er også litt sykt. Jeg føler meg flink. På klarinett, altså. Og litt piano, heh. Jeg fikk spille pianoet på skolen megahøyt i dag. Det var en opplevelse. Jeg liker piano. Jeg skal lære meg mer kult på piano. Skalskalskal!

Yeay, jeg får så kick av fredager. Det gjør liksom ingenting hvordan det går i uka, fredagen kommer alltid♥
Jeg griner nesten når fredager er over.. og jeg kommer hjem.Hva betyr fredagen for deg?DATO: 17.03.2010 / KLOKKESLETT: 20:17

▬KOMMENTARER▬effektene♥♥!!! Yeay, klarinetter er awsome!!!!

Veit du hva? I går hadde vi gym. Det var episk. Vi måtte danse rare danser. Vi snakker polka, troika, reinlender, russisk folkedans, samt aerobictechnosaker. Tro meg, det er slitsomt å ha to timer sammenhengende hinking, løping, snurring, samt rare technodanser som "motorsagbevegelsen" og "sparkesykkel". Hadde vi hatt overvåkningskamera i taket på gymsalen, er jeg sikker på det hadde sett helt retard ut når vi sto i rekker og skulle hoppe technoaerobic fra den ene kanten av gymsalen til den andre. Herrejesus, hahahah!!

Nok om det.

Web er kjedelig. Mediaprosjektet for tiden. Jeg forbanner den som oppfant HTML, CSS og andre ting jeg ikke en gang gidder å late som at jeg forstår. Jeg var glad for at en time med web gikk bort til fordel for prove i lydfag. Dessuten fikk jeg 85% riktig, så det var verdt det!


Hva er du best i på skolen?DATO: 15.03.2010 / KLOKKESLETT: 17:29

▬KOMMENTARER▬

Og hei til deg! Veit du? Det er akkurat èn måned siden sist. Kult, da!

Jeg har det veldig bra for tiden, verden har ikke vært så optimistisk på mange, lange år. Om jeg skulle gi alle ett råd nå, så er det å smil, ikke ta ting så seriøst. Det er nok av prøver og skoleoppgaver å få levert inn. Vi hadde en idag, engelsk filmanalyse. Etter en depressiv søndagskveld, kom denne fantastiske mandagen (!!!)

Hør; Sola har skint på meg idag, og den varmer og jeg har gått på tørr asfalt i joggesko! Filmanalysen gikk bæsj, men hei - det blir for dumt om en skoleoppgave skal ødelegge en så bra dag. Etter skolen var ferdig og folk løp hjem, tok jeg meg en kopp kakao, gikk ut, slang meg ned på en benk og kjente sola smile. (Og selvfølgelig misunte alle elevene som slepte seg mot gymsalen). Der satt jeg i en halvtime, hørte på sangen ovenfor og Bob Marley og nøt livet.

Ta det med ro og få med dere sola, dere. Det er virkelig verdt å stoppe opp litt og leve.

Hvordan merker du våren?

hits