DATO: 30.01.2014 / KLOKKESLETT: 18:06

▬KOMMENTARER▬


Da drar vi igang et nytt bloggår. Det er tross alt slutten av januar og på tide å få noen januartanker på bloggpapiret. Den første måneden av 2014 har blant annet gått med til skolearbeid. Det er siste semester av 3.året så nå er det bacheloroppgave som står på timeplanen i pedagogikkfaget. Jeg er stolt over at jeg har klart å komme så langt i dette utdanningsløpet. Helt ærlig så var jeg skeptisk til om jeg klarte lærerutdanning da jeg gikk i førsteklasse. Målet da var å holde ut fram til jul, og nå sitter jeg to og et halvt år etter og skal skrive bachelor! Jeg er litt stolt og gleder meg til å mestre dette og det siste året av utdanninga! Etter at jeg endra mine studievaner i fjor og fikk B + C på eksamenene, så følte jeg meg som en flink student. For første gang. Det har gikk selvtilliten en boost. Jeg kan også være flink! Dette motiverer til å jobbe mer og mestre enda mer.

 

Som dere kanskje skjønner så er jeg motivert for tiden. Motivert for å stå på, få til ting og bli flinkere. Det samme gjelder bloggen. De siste dagene har jeg hatt så mange ideer og tanker, at jeg visste ikke hvor jeg skulle begynne. Men det er vel bare å begynne et sted, tror jeg. Derfor begynner jeg i dag med å fortelle at .. jeg skal begynne. Eller noe sånt. Heheh. Jeg er igang igjen og jeg har ideer. Dette var på en måte et lite "hei, jeg lever og jeg har ting på lager, så nå er det bare å følge med!"-innlegg.

 

Og svaret på spørsmålet i forrige innlegg var forøvrig Italia, med Venezia på bilde #1 og Verona på bilde #2. Så det.. Og så har jeg selvfølgelig laget en liten filmsnutt av det hele da. Vet at det ikke er nyttår lengre, men bedre sent enn aldri? Opplevelser er verdt å ta vare på uansett. Enjoy!

 

Hvordan går det? Har januar vært snill mot dere?
DATO: 09.01.2014 / KLOKKESLETT: 22:17

▬KOMMENTARER▬


Er det for sent å ønske godt nytt år nå? Neh, det er jo tross alt en fin ting å gjøre sånn i begynnelsen av et år, så jeg slenger meg på jeg; godt nytt år! Håper alle har gått inn i det nye året med motivasjon og optimisme. Håper vi får mye å se frem til. Det er litt rart i grunn, det å stå helt på startstreken av et nytt år. Selv om vi kanskje har noen planer vi vet vil fylle dette året, så er det så mye vi ikke vet enda. Vi har en mal, vet hvordan kalenderen ser ut, men likevel aner vi så lite om hva dette året kommer til å inneholde av opplevelser og utfordringer. Hvilke erfaringer vil vi stå igjen med når 2014 sier takk for seg? Fjoråret viste seg å inneholde så mye mer enn jeg hadde forventet på forhånd. Virkelig! Jeg gleder meg til å bli kjent med 2014.

Så, hva har jeg bedrevet siden 16.desember?

☼ 18.desember hadde jeg muntlig eksamen i pedagogikk. Fikk min første B! Beste karakteren jeg har fått! Stolt.

☼ Jeg har også, som så mange andre, feiret jula med alt som hører med. Julekonserter, juleforberedelser, julaften og julesammenkomster.

☼ På julaften runda jeg også 21 år. Hæla i taket, tenna i tapeten!

☼ Tilbragt romjul og nyttårsdager i utlandet. Guess where! Kanskje bildene kan være til hjelp.

Skole er i gang igjen, siste halvdel av 3.året. Tid for å begynne med bacheloroppgave and all that jazz. Det gleder meg at det ikke er like mye forelesninger på skolen dette semesteret, i og med at vi har bacheloroppgaven som vil ta mye av tiden. Likevel ser jeg mest frem til bare å kjøre gjennom og bli ferdig med 3.året. Jeg er lei RLE-faget nå, som er valgfaget jeg har tatt. Vi gir gass og sikter oss inn mot våren vi.

 

Forresten, hva skjer med været? Det er greit at vi bor i Norge og kanskje ikke har supermange soltimer hver dag, men de timene vi faktisk kunne hatt sol, så er det jo bare pur overskya og regn. Hvorfor? Hvorfor unner ikke været oss LITT lys og glede? Er det rart vi har noe som kalles vinterdepresjon? Det kan hende jeg bare overreagerer. Sist jeg så sol var jeg i... gjett hvor! Jeg ble nok litt bortskjemt på grunn av det.. Vel, vi går mot lysere tider!

 

Har dere noen tanker/planer rundt det nye året? Noe dere ser frem til?


hits