DATO: 14.01.2011 / KLOKKESLETT: 19:13

▬KOMMENTARER▬


The Script: Breakeven.

 

Forskjell på andre- og tredjeklasse visste jeg det ville være. Det var jeg klar over. Det var jeg forberedt på. "Jeg skal takle alt, uansett!". Positiv instilling, det var greia. Troen på at dette skulle bli mitt beste år, 2011. Og jeg har fortsatt troa, selv om jeg vet adskillig mye mindre om 2011 enn jeg visste om 2010 forrige januar. Langt der fremme ligger en tåke. Noe ligger bak, ett eller annet. Skjult. Jeg kan ikke se det enda, er ikke nærme nok, vil ikke være heller. Ikke enda.

 

For mange tredjeklassinger stresser for mye. Det går i skolearbeid, karakterer, arbeid og mer karakterer. Som siden fører med seg bekymringer, bekymringer og frustrasjon. Hvor er det blitt av de tidene da vi satt og sløste bort fototimene ved å spille(?) tarotkort i klassen? .. Det er supert at elever tar skolen seriøst nå siste året, men det er all klaginga jeg får vondt av. Ser dere ikke, vi har det jo faktisk bra! Prøv å pust, nyt og lev mens vi ennå kan! (Ja, jeg er redd for fremtiden.. (og glad i skolen..)) Det kommer til å gå så bra, så!

 

Jeg har vært med på å dekke MGP Lokal i Sarpsborg forrige helg. Det ga meg en minnerik opplevelse. Sammen med noen andre mediaelever. Det var dager hvor jeg smilte mye. Også har jeg utfordra meg selv i en slags skoleoppgave. Skjult kamera på matbutikk, hvor det gjaldt å gå bort til fremmede og holde en samtale. Ikke enkelt, men interessant og gøy å takle utfordringer! Slikt får meg til å smile og jeg minnes slike stunder, øyeblikk og dager mer enn karakteren på forrige historieoppgave. Selv om det også er viktig.

 

Nå er jeg spent på tiden fremover. Jeg vet det kommer et par utfordringer.. eller flere. Blant annet noe som begynner på ''rus'' og slutter på ''seball''.. shit.. (!) Og utdanningsmesser! .. og .. og særemner.. Please, dagene måååå bare ikke gå for fort!

 

 

 

 

 

Hvilket trinn går du på? Hvordan er det?
DATO: 01.01.2011 / KLOKKESLETT: 16:59

▬KOMMENTARER▬


 

Alan Menken: Beauty and the Beast proglouge.

 

Men skal vi kjøre på videre? Jeg mener, det er 2011, om et halvt år vil livet totalt snus på hodet. Jeg slutter på videregående og må se meg om etter andre ting blant annet. Et nytt liv ligger foran. Da vil det jo være fint å ha dette arkivet å se tilbake på. Tre år med arkivering, masse minner og rare greier. Jeg må da kunne holde ut til da, jeg kommer jo ikke til å angre. Tror og håper jeg..

 

Men dere? For et år siden hadde jeg innlegg med minst ti kommentarer på hver gang.. jeg skjønner at det har gått nedover siste tiden på grunn av sjelden oppdatering, men jeg skal prøve å sette i gang hjulene nå. Kanskje det skjer noe framover da?

 

Som en avrunding; godt nytt år til dere alle! Måtte dette bli et heidundranes år! Gjør ting dere ikke har gjort før, dra steder dere ikke har vært, gjør det dere ikke turte i fjor og lev! Personlig tørr jeg ikke tenke så langt om dette året.

 

 

Og hvis jeg skal oppsummere 2010:

 
Har du noen ønsker for 2011?

 hits