DATO: 30.01.2009 / KLOKKESLETT: 19:09

▬KOMMENTARER▬


opsund 082 cross

Jeg sitter her og lurer på om jeg skal fortelle litt om mine planer framover. Fortelle dere litt om konkurransen jeg tenker på, designet, anbefalinger. Sånne ting. Du skjønner, jeg har tenkt litt på bloggen i det siste. Og jeg lurte på hva dere syns om de tre stikkordene:

Konkurransen: Jeg har lurt på å ha en slik 'spørsmålsrunde'. I og med at jeg ikke akkurat har så mange bilder av meg selv her på bloggen, og for noen kanskje virker litt "mystisk", så tenkte jeg at dere kunne få stille noen spørsmål som jeg kan svare på. Kanskje dere blir LITT mer 'kjent' med meg da?
Også var tingen at jeg kunne slå to fluer i en smekk. Konkurransen kan nemlig gå ut på at den som stiller det "beste" spørsmålet vinner
"Sims; byliv". Jeg vet ikke helt hva jeg definerer som "best", men det finner jeg eventuelt ut når spørsmålene kommer. Mest kreative, artigste, rare, dumme..?

Blogganbefalinger: I den siste tiden har jeg funnet mange gode blogger. Kanskje jeg skal dele noen med dere? Dette kommer eventuelt ikke til å skje før om en liten stund.

Designet: Som mange andre bloggere, så syns også jeg at designet er litt viktig å ha i sånn noenlunde i orden. Gjerne reflektere litt av personligheten til bloggeren som står bak (i dette tilfellet; meg). Jeg bytter veldig ofte ut farger, skritftyper, bakgrunner og slikt. Nå er jeg ganske fornøyd. MEN; jeg tror ikke denne bakgrunnen vil være den jeg bestemmer meg for. Må ha litt andre farger enn grå. Men en grei "vikar" i mellomtiden.

1. Så spør jeg DERE; hva tenker dere om de tre punktene? Kom med meninger!

Bildet er fra åpen skole forrige torsdag. Det var moteoppvisning hvor design og håndverk sto for klær, frisørlinja sto for hår og sminke og media og kommunikasjon sto for lyd og lys. I første omgang filma jeg, i den neste styra jeg hele musikkgreia. Full guffe på høytalerne! Jeg digger den siste sangen de spilte. Den kan jeg legge ut senere. Hoho!

Jeg føler at dette ble et veldig seriøst innlegg. Vi skylder på den grå bakgrunnen.
Derfor får jeg legge ved en artig sang som kan farge litt opp. Tross alt; det er jo HAPPY FRIDAY!

DATO: 28.01.2009 / KLOKKESLETT: 19:54

▬KOMMENTARER▬


austinminicoopersportred

Denne bilen er og forblir best! Jeg diggerdiggerDIGGER deg, Austin Mini Cooper!♥♥

I dag har jeg vært GLAD. Til og med hatt god samvittighet, noe som manglet
i går. Et rimelig dødt innlegg til og med UTEN bilder. Det er ikke bra.

Men grunnen til at jeg er glad i dag er dette:

- gym på skolen. Vi har et prosjekt igjen. Denne gangen skal vi lage stryketreningsplaner til hver time. Jeg fikk hjelp av min pappa som kan litt om anatomi og sånt, og guess what? Jeg gjennomførte ALLE mine øvelser med glans! Som avslutning på timen tok jeg seks saltoer på tjukkasmadrassen. Det er det morsomste i gym, syns jeg! Så fornøyd, så sliten og så god samvittighet. Det var rent deilig.. haha.

- konkurranse. Jeg tror jeg vet hva jeg kommer til å ha som konkurranse på bloggen nå. KANSKJE. Jeg tenker!

- det er onsdag. It means det er ingen spesielle planer på ettermiddag/kvelden. Bortsett fra øving og forberedelse til morgendagen. Dessuten så er det fredag i overimorgen. Ikke det at torsdager er så ille..

- webdesign i media. Selv om jeg ikke orket å følge med på lærerens alle 'drepende kjedelige' forklaringer om alle mulige knapper og funksjoner og simpleavanserte dingsebomser, så klarte jeg å lage en webside med 3 sider! Rett og slett fordi jeg tenkte på en pinlig ENKEL måte. Leste meg fram, prøvde og feilet, prøvde på nytt. Så det var ikke noe krise i det hele tatt at jeg ikke hadde fulgt med på mandagen. Det årnærsæ!

- tog. Jeg tok toget til Fredrikstad i dag. Helt spontant. Det var ikke planlagt i det hele tatt mens jeg gikk til busstasjonen. Men jeg hadde penger i lomma. Det var herlig. Også kom jeg før den bussen jeg ellers ikke ville rukket. Haha. Men måtte gå litt fra togstasjonen, da. Men det var veldig moro å fortelle til de andre. Likevel, jeg holder meg til buss. Det er GRATIS - tross alt.

- bloggkoll. Jeg har fått til bloggkollen og har nå huka av enda flere blogger jeg skal følge med på. Så nå er jeg virkelig inne i bloggverdenen her! Haha.


Det var det jeg kom på. Men det gjør dagen bra, det. Alt i alt syns jeg det har vært en finfin dag. I morgen skal jeg våkne opp og kjenne at jeg er støl i hele kroppen. Herlig. Også skal korpset spille for politikerne i byen i steden for vanlig øvelse. Jeg gleder meg til i morgen!

1. Hva gjør dagen din bra?
2. Den morsomste aktiviteten i gym er... ?DATO: 27.01.2009 / KLOKKESLETT: 19:37

▬KOMMENTARER▬


Jeg trodde jeg hadde blitt venn med tirsdager jeg. Endelig. Men i dag har tydeligvis ikke tirsdagen brydd seg noe om akkurat dèt. For det første; jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke gjør noe. På skolen. I videotimene. Altså, prosjekt til fordypning. Men vi driver liksom og redigerer filmen vi har tatt, og hei. Det trengs ikke fire personer til å henge over et slitent tastatur for å klippe litt filmdingsebomser. Så jeg lar fint andre ta seg av det. Men, som jeg har sagt før; jeg gjør meg absolutt ikke fortjent til noen Afrikatur. Dessuten så er vi jo en GRUPPE.

Oh lord, hvem oppfant DÅRLIG SAMVITTIGHET??

Jeg var så glad i dag fordi jeg kunne ta på meg de grå joggeskoa mine! Snøen er nemlig borte. Det var derimot ikke isen. Og ja - jeg skled jo på vei hjem. Kjempegøy. Faktisk. For jeg skled ikke sånn med bena rett ut i lufta. Begge bena datt sammen bare rett på knærne. Heldigvis gjorde det ikke noe vondt. Men du føler deg liksom litt dum når alle rundt deg spør "gikk det braaa?" og du er den eneste som ler..

Da jeg tok bussen hjem i dag gjorde jeg meg klar til å trykke på bussknappen. Men så falt mobilen ut av lomma. Det er det VERSTE som kan skje på bussen. At du mister lommeboka eller telefonen og den havner et sted under setet! Mens bussen kjører, så klart. Så jeg måtte sitte litt lenger of føle meg diskrèt rundt med benet under gulvet. Det satt nemlig en dame rett ved siden av meg. Da vi kom helt til endestasjonen i Sarpsborg og bussen skulle sette kursen tilbake til Fredrikstad fant jeg fortsatt ikke telefonen. Bussen ble gradvis fyllt opp med nye skoleelever. Bussen begynte å rulle. DA fant jeg telefonen. Lettelse! Jeg fikk kastet meg over 'STOPP'-knappen. Jeg fikk gå av på første stasjon etter bussterminalen i Sarpsborg. Den var ved sirkustomta rett ved ungdomskolen. Så det ble til at jeg måtte gå den 'gamle skoleveien' hjem. Litt lenger. Litt mer mosjon.

Jeg kjempet meg opp en liten 'snarveisbakke', prøvde febrilsk å ikke skli eller dumme meg ut når det gikk en dame i rød jakke bak meg. UTROLIG nok kom jeg hjem uten å ha sklidd en gang etter den ved skolen! Da jeg kom hjem spiste jeg pizzarester, en sjokoladekjeks (eller to..) og tok ting med ro.

I kveld skal jeg skrive gymplan for morgendagen og dusje. Snart øve. Skal ha GOD samvittighet DER i alle fall.

Ble et langt innlegg det her. Men det var mest for min egen del at jeg skrev det. Var litt sånn rarmorsomteitdustsnål dag, skjønner dere. Hoho.

1. Har du sklidd på is noen gang på en flau måte?
2. Hvilket transportmiddel foretrekker du?
DATO: 25.01.2009 / KLOKKESLETT: 15:48

▬KOMMENTARER▬


opsund 098 cross

Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne tegne. Tegne veldig bra, mener jeg. Særlig mennesker. Portrett. Sånn at vi kjenner dem igjen.

DERFOR har jeg nå satt meg ned, med en gummiblyant som ungdomskolen importerte billig ifjor, en halv blyantspisser, en kullstift jeg har stjålet fra samme skole som nevnt ovenfor og et rimelig bra visklær. Nå skal jeg nemlig tegne broren min. Barnehagebildet av broren min.

Jeg vet jeg kan. For det aller første portrettet jeg tegna i tiendeklasse ble faktisk veldig bra. Selv om jeg så dønn sur ut. Hele prosessen tar bare veeeeldig laaang tid. Hodeformen skal bli riktig, nesa, munnen, strek for strek. HVORFOR MÅTTE MENNESKENE SE SÅ AVANSERTE UT?? Men hei. Dette skal gå bra. Jeg liker jo å tegne og hvis man øver så blir man bedre. Tror meg - jeg går i korps. Øve, øve, jevnt og trutt og tappert, det er tingen!

Dessuten så fant jeg mobil-USB-kabelen min helt innerst i den nederste skuffen i stad! Jeg måtte finne noen proffe blyanter, skjønner du. Noe jeg ikke fant. Og da dukka den fram. Opp og fram i lyset. Så nå kan jeg laste over alle gamle skolebilder fra ifjor og ta nye. Wuhuu!

1. Tegner du? Paint, photoshop, ark?
2. Har du noen gode tegnetips for portrett til meg?DATO: 23.01.2009 / KLOKKESLETT: 19:26

▬KOMMENTARER▬


Jeg kan finne meg selv i dem. 
Jeg kan finne andre mennesker i dem.
Mennesker jeg liker,
mennesker jeg misliker.

Jeg kan finne ut hvilke mennesker som IKKE er i dem.
Jeg kan finne mennesker
i alle forskjellige fasonger,
farger og posisjoner.

Jeg kan finne ut navn,
klasse
og lærere.

Jeg kan lære navn.
Finne mennesker det snakkes om.
Gi dem et ansikt.

Jeg kan sette navn på mennesker jeg bare har sett.
I kantina,
på vei over skolegården
eller på bussen.

Jeg kan le av den.
Om tretti år.
Når jeg er gammel,
vil jeg se på den,
tenke tilbake

og le. Mimre.


Jeg ♥ skolekataloger!


1. Har du en skolekatalog?
2. Har dere hatt noen "temaer" på deres klassebilde? Kledd dere ut som noe?DATO: 20.01.2009 / KLOKKESLETT: 16:10

▬KOMMENTARER▬


skole 112 cross
Øynene ser døtrøtte ut, til tross for at jeg er lys våken. Panna dunker. Bakhodet dunker. Men jeg har ikke vondt i hodet. Jeg sitter på det mikrolille rommet mitt, uten lys og uten varme. Utenfor vinduet er det kommet masse snø til en forandring. Men det er nettopp blitt omgjort til et tvilsomt landskap med sørpe i veiene. Jeg fryer. Jeg gleder meg til middag.

Mei hei. Jeg klager ikke. Ikke i det hele tatt. I GÅR klagde jeg. Fordi det var mandag. En kjempestress, men likevel lang og tråkig dag. Har jeg nevnt det før? Derfor er alltid tirsdag en glad dag. En avslappende dag. En kjemperolig anti-stressende dag! Folk sier det er så stress å gå på videregående. Tre prøver hver uke, en bunke med lekser og nesten umenneskelige strenge regler. Jeg syns det er helt omvendt, jeg. Men så har jeg ikke testa ut alle linjene enda heller.

Prosjekt til fordypning betyr video for meg og tretten andre. Vi lager såkalt 'skrytevideo' av fotofordypninga. Den skal bli lagt ut på sidene til skolen. Tror jeg. Men nå er det bare redigering igjen - og det overlater jeg til andre. Haha. Derfor bare soper jeg på tirsdagene og gjør meg absolutt ikke fortjent til noen Afrika-tur. Neste gang kommer det svaret. Tror vi. Men hei. Heller ta livet med ro, enn å stresse seg langt oppover øra til Afrika.

En eller annen gang så får nok jeg dra til Afrika også, skal du se!

Dessuten er det Åpen Skole på torsdag. Videogruppa skal filme moteshowet til design og håndverk.
Kommer du eller?

OG forresten! Jeg tok et skritt nærmere Internett-samfunnene i dag. Jeg klarte nemlig å få lasta ned MSN! Applaus! Aldri klart sånt før. Nå gjelder det bare å spare på smilyene, tegn og symboler. Er jo ikke helt teit heller. (Ikke ta det personlig)

1. Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden, hvor hadde du dratt da?
2. Hva gjør dere på Åpen Skole-dager?DATO: 16.01.2009 / KLOKKESLETT: 19:35

▬KOMMENTARER▬


jula1911230472121
Bildet måtte være lite pga. bæsj kvalitet..

Heisann! Jeg scrolla litt nedover bloggen og så at flere hadde svart 'JA' i kommentarfeltet på
dette innlegget. Innlegget hvor jeg spurte om jeg burde ha en konkurranse om et Sims-spill jeg garantert aldri vil få bruk for. Jeg har aldri spilt Sims og kommer nok ikke til å kaste megi uti det heller.

Men i alle fall; konklusjonen min er at det blir mest sannsynlig en konkurranse. I januar eller februar. Jeg må bare klekke ut en god konkurranse først! Så de av dere som er interessert, følg med. Haha.

Skal jeg nevne at det er fredag? 98% av alle dagens innlegg handler sikkert om fredag og helg, men det er liksom verdt å nevne også. Fredager er fredager. Spesielle dager. Starten på helga. Fredag er min absolutte favorittdag, selv om tirsdagen ble den absolutte beste dagen på skolen! WO-HO!

Forresten. Ante dere at britisk overdreven humor er veldig dårlig? Vi så på Little Britain i engelsken i dag. Jeg måtte nesten spy.. Mest på grunn av publikummet som lo etter annenhver småsær setning. Publikummet som var spilt inn på DVD-en, altså. I klasserommet vårt var det helt tyst..


Og hei! Denne uka på skolen har vært TOPP! La oss feire med reagge!
Fordi skoldagen vår er akkurat som denne sangen!DATO: 15.01.2009 / KLOKKESLETT: 17:29

▬KOMMENTARER▬


opsund 026 cross
- Rekk opp handa alle som har lasta ned musikk ulovlig.

Jeg satt midt i et rom på fire vegger med alle medelevene rundt meg på alle sider. Kjente kraften av alle hendene som strakk seg opp i været. Rommet løfta seg på en måte. Etter hvert løftet også armen til læreren seg.
Jeg derimot - bare satt der. Stillhet.

- Bare Katrine som ikke har gjort noe ulovlig..

Læreren igjen. Det var bekrefta. Jeg satt fortsatt bare der. Med henda i fanget og så liten og rar ut. Litt sånn uskyldig dum. Det er ikke det at jeg ikke turte å rekke opp handa. Redd for at læreren hadde skjult en horde av politifolk bak veggen ute i gangen som var klare til å løpe inn og arrestere alle som satt med hendene oppe. Neinei. Det er bare det - jeg har aldri klart det. Jeg har faktisk prøvd å laste ned LimeWire to ganger. Jeg skjønte ikke en bæsj og ga opp. Sletta hele programmet. Jeg lurer snart på om jeg er den eneste som ikke har lasta ned musikk fra Internett. Ikke har jeg LimeWire, nettby, msn (samme tilfellet her; jeg klarte ikke), facebook. (Bare lizm omg har du ikke facebook??! Hvordan klarer du å overleve?!?!) Calm down. Jeg klarer meg. Helt fint. Null stress. Blogging tar mer enn nok av min tid, så hvorfor kaste meg ut i noe annet tullball Internett-communities over alle communities? Kanskje jeg havner på facebook en gang, men ikke nå. Jeg liker å være et sjeldent eksemplar. En ikke-nettby-facebook-msn-Limewire-bruker på 16 år. Så lenge jeg klarer å holde fingrene borte fra de sakene dør ikke den rasen ut. Enda. Imens vandrer jeg bortover den bare bakken i vinterværet og kjenner den friske lufta på vei til musikkverket på Storbyen. Det er alltid stort å komme hjem med en ny, fersk CD, altså.

Btw. jeg har mailadresse og jeg ♥♥ TV-en! 

1. Hvilke Internett-communities er du medlem av?
2. Data eller TV?DATO: 14.01.2009 / KLOKKESLETT: 19:52

▬KOMMENTARER▬


picnik collage gym
Jeg var den første ut av den ene av de mange tragiske, mørke garderobene. På vei til gymsalen kom jeg gående med slitte, grå joggesko i handa, jakka, sekken og vottene mine. Det er nemlig ikke safe å la det ligge i garderoben. Døra er alltid åpen..

Jeg slenger tingene mine ned på gulvet. Det kalde gymgulvet. Det slitte gymgulvet som har gitt mang en stakkar elev røde brannsår på ben og armer. Gymgulvet som er årsaken til skolens regninger på plaster. Jeg setter meg ned ved siden av benkene. Flere elever er kommet til og setter seg på en pen og pyntlig rekke bortetter benkene.

Oppvarmingsdelen er viktig. Det sier læreren. Man forbereder kroppen på hardt arbeid. Dagens "harde" arbeid var volleyball. Oppvarmingsdelen besto av løping i alle mulige versjoner, bøying og tøying, strekking og svetting. Dette var åpenlagt et oppvarmingsopplegg som var over mitt nivå. Langt over. Læreren imellom oss med den "kule" treningsdressen sin. Svart med gullfargede striper. I-HA.. Til slutt lå alle sammen hengslengt rundt på gulvet, blodrøde i ansiktene.

10 minutter var gått. Og vi var bare på oppvarmingsdelen.

Volleyballen sier seg selv. Den ble utrolig mye lettere enn oppvarminga. Volleyball er og forblir en slækk gymaktivitet i en mørk, sliten gymsal.

"Forberede kroppen på HARDT arbeid..". I ditt ansikt.DATO: 13.01.2009 / KLOKKESLETT: 15:36

▬KOMMENTARER▬


opsund 028
Lysten min til å blogge har sunket sakte men sikkert ettersom dagene har gått. Men da jeg kom hjem sto det en eske med nye medisiner til meg. Og DA fikk jeg blogglysten tilbake! Ikke spør hvorfor. Jeg aner ikke. Men plutselig fikk jeg lyst til å skrive og tazte på tazztaturet igjen. Se på bloggene deres, lese kommentarer, leke meg rundt på blogg.no. Jeg hang skolesekken (det er ikke sekk, da men.. en sånn stoffveske på en måte.. haha) på knaggen, rev opp esken med medisin, gravde nedi boksen med Möllers og løp opp. Klar til å fortelle dere om min utrolig spennende dag. Haha.

Du skjønner, jeg må egnetlig ha medisin hver eneste dag. Flytende. Om jeg velger tabletter, noe vi har masse av, må jeg ta 150 stk på en dag. Og DET er mye! Derfor ble jeg glad da jeg fikk den vanlige tilbake. Matallergi, vet du..

Skoledagen min har i grove trekk bestått av fotolærergrimaser, trønder-country og Afrika. La meg gå nærmere inn på det med Afrika. Det andre dropper vi, tror jeg. Haha.
Videolæreren fortalte om et veldig spesielt oppdrag som hadde kommet inn til videogruppa. Gruppa jeg er på. Alle trodde han tulla da han nevnte "Afrika". Men så skjønte vi at dette var dødens alvor.

To "heldige" personer skulle få være med til Afrika og filme en dokumentar! 


Det hele hørtes innmarri eksotisk og spennende ut! Jeg så det for meg. Meg selv med sandaler og hvit t-skjorte med litt brun Afrika-sand på, kaster meg rundt på savannene for å fange opp bilder av elefanter. Hele tiden gikk jeg rundt og tenkte på dette mens vi tok opp video av fotogruppa. Senere fikk vi vite at hele opplegget skulle være en tur på TRE uker! Jeg tenkte på to-tre dager, jeg. Nei da, tre uker. I TELT! I Zimbabwe! Det siste tror jeg bare. At det er i Zimbabwe. Haha, så snålt. Treukers teltur i Zimbabwe! Litt scary, men morsom tanke.Vaksiner er det minste problemet. Selv om jeg tror man må ta fem stykker. Også fikk vi vite at de flinkeste fikk bli med. Jeg tror jeg ligger dårlig an, jeg som bare virrer rundt og gjør bare ting jeg MÅ. Tirsdager er jo slappeherlige dager. Men man kan alltid håpe.

Det beste er:
Jeg tror hele videogruppa skal på Afrikatur neste år!

Btw, dette har vært den beste tirsdagen på vgs! Highfive for det! Og for media!DATO: 10.01.2009 / KLOKKESLETT: 16:53

▬KOMMENTARER▬


cross231
Her gikk jeg i dag. Det er en veldig lang, men koselig gate. Med kjempefin utsikt til der jeg bor. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg får alltid en god samvittighet etter at jeg har gått en lang tur. Til sammen ble vel denne turen på kanskje 6 km? Ikke så verst? Bra til å være meg i alle fall! Og da er det ikke så farlig å snike seg bort til datamaskinen etterpå heller. Deilig. Selv om jeg vet jeg kan gjøre nyttigere ting. Men det kommer. Dagen er enda ung!

Etterpå skal jeg høre på skikkelig bra musikk. Hoho. Vet ikke hva det blir enda, men sikkert litt forskjellig. Mens minstebroren min ser på en ny, fersk DVD. "Alvin og gjengen". Det har vært byttedag i dag mens jeg virra rundt i en gate med god samvittighet sammen med sola. Jeg digger sola for tiden. Den er herlig sånn i begynnelsen av året. Fordi sola er en feit gud.

Ha en topptopp lørdag!

1. Hva slags avslappa musikk anbefaler du?
2. Lørdag eller fredag?
DATO: 09.01.2009 / KLOKKESLETT: 17:04

▬KOMMENTARER▬


opsund 020 cross
Himmelen i går var sånn her. Det var så fint at jeg bare MÅTTE ta fram Nikon. Oransje striper og felt. Vakkert.

Når vi likesågodt er inne på dette med bilder, så kan jeg jo bare si at jeg alltid har ment at nærbilder er alltid en vinner. Slår så og si aldri feil. Også kan man leke seg med vinkler og fokus og.. her skulle jeg egentlig skrevet et smart ord til. Finn det på du. Men når jeg ser på bildet som befinner seg i innlegget under, tenker jeg som så: "Hei! Nærbilder er kanskje ikke det jeg brenner mest for i bildekategoriene. Det er bybilder!"

Jammen, et bybilde tatt i en helt vanlig gate, med helt vanlige biler, med helt vanlige mennesker - det er koselig det! Et bilde man kan leke seg med på Picnik. Gjøre det om til et ENDA koseligere bilde.  Gi det  litt gammel-koselig særpreg. For meg virker 50- og 60-tallet som en kjempeherlig tid! Tenk å kunne oppleve Oslo på den tida, da! 70-tallet også, for den saks skyld..

Vel, nok om det. Dette skulle vel egentlig stått i innlegget under. Men jeg kom på det nå. Alle vet sikkert at det er fredag, så da skal jeg ikke si det. Annet enn glad. Jeg er glad. Og en grunn til at jeg er glad i dag er fordi jeg fikk en splitter ny klarinett i går! Av korpset. HURRA! Den er så fin! Også tre, selvfølgelig. Du vet, det er litt fint det å ha tre, og ikke plastikk. Man kan se litt tre som skinner igjennom også. NÅ SKAL DET BLI MORO Å ØVE.. Hoho!

I norsktimen i dag sov jeg. Det gjør jeg alltid. Tror jeg. Vi hadde om diskusjon om hasj, tror jeg, men de diskuterte på et rimelig LAVT nivå.. Så bra de tar hensyn til meg.

Og sånn forresten! Jeg begynner å bli lei sånne "kryssord"-oppgaver hvor man skal sette inn ord som går inn under faget og det man har lært. Vil noen ta det opp med de som bestemmer?

1. Åssen redigeringsprogram bruker du?
2. Har du sovna i timen før?DATO: 07.01.2009 / KLOKKESLETT: 17:15

▬KOMMENTARER▬


oslo 054
Jeg liker Oslo. Det er en fin by. Og den kvaliteten på bildet over er også fin. Det minner meg om 50 eller 60-tallet. Det var sikkert tider det! Med skikkelig gøyal musikk. Twist-tida. Jeg liker twist.

Jeg var i Oslo i dag. Og da var jeg ikke på skolen. Selv om jeg kunne vært der tre timer. Men valget falt på å ligge i senga og drømme om at sola kom faretruende nær jorda sånn at flammene blusset opp på jordoverflaten og at hele familien så trist på meg og fortalte at jeg hadde fått kreft. Kreft i benet. Sånn at jeg hadde en stor klump der som doktoren måtte skjære av. Akkurat da det skjedde så jeg en kvist med en utvokst kvist på bli skjært av. Eww. Litt ekkel drøm. Men jeg liker å drømme. Da kaster jeg liksom ikke bort natten. Også kan man lære ting og "oppleve ting". Eventyr på en måte.

Men så våknet jeg og turen gikk til Norges hovedstad. Som IKKE er Norges største by!  Bare i befolkning.
Jeg var på Rikshospitalet på grunn av matallergien min. Vi var ikke i byen, sånn Karl Johan eller noe. Bare kjørte rett ut igjen etter mat. Forresten! Det er ElL MACO FIESTA-dager på McDonald's ved Rikshospitalet! Der får du skikkelig artig pommes frites-krydder! Anbefales! Den smakte som taco-krydder. Jeg vet det ikk er bra å ta seg inn på McDonald's av hensyn til miljøet. Men hei. Jeg hadde ikke noe valg. Jeg var sulten. Hjemveien var egentlig koselig. Oslo er koselig. Shopping (en genser på Smart Club) i Råde var heller ikke så verst. Faktisk. Selv om jeg heller ville sove i bilen. Nå er jeg vel hjemme og skal øve senere i dag. Jeg øvde faktisk i går! Hurra! På klarinetten.

Håper det ikke blir lenge til neste Oslo-besøk! Jeg digger det. Bare digger det! 

PS! Dette er mitt innlegg NUMMER 100, FOLKENS! Første innlegget ble skrevet 31.juli 2008.
Første setningen i mitt første innlegg var: "Oppretta en blogg i dag, jeg. Den 30.juli. Historisk".
Resten av innlegget er egentlig litt patetisk. Om du vil, kan du lese innlegg #1
HER. Det er ikke veldig langt.

18hooray

1. Når startet du å blogge?
2. Ketchup eller tomatsaus på pasta/spagetti?
DATO: 05.01.2009 / KLOKKESLETT: 12:47

▬KOMMENTARER▬


seigmenn003

Hei! Har du begynt på skolen i dag? Eller kanskje jobb? I haven't. Fordi vi begynner i morgen.  Jeg gleder meg litt. Men "gruer" meg kanskje litt også. Mest til å stå opp kjempetidlig. Men det er i morgen. Som de sier i Blåfjell: "I dag er i dag - i morgen er i morgen".

Forberedelse. Jeg forbereder meg til skolehverdagen. Akkurat nå har jeg rydda i alle ledningene jeg har (sett) her på rommet mitt. Enda har jeg ikke funnet mp3-sakene mine. Men nå har jeg sørget for mer system. Systemer er bra. Det er jo egentlig veldig behagelig å stå legge meg i kveld og vite at alt er på plass i morgen. Sånt liker jeg.
Også skal jeg på musikkøvelse i dag. Det skal jo bli interessant å se hva vi skal begynne på nå. Dette halvåret er det konkurranser som er tingen. Det er det vi liker best, det er jeg sikker på! På kvelden skal jeg ta telefonen 

Da jeg sto opp i dag klokka ti slo jeg på CNN til en forandring. Der snakket de, ikke uventet, om krigen som foregår i Israel og Gaza-omerådet. Jeg må virkelig finne ut hva alt det der handler om. Kanskje jeg finner noe på Wikipedia? Jeg blir jo litt nyskjerrig, sant..

Have a nice day - på skolen eller ei!

1. Er du et ordensmenneske?
2. Går du på noe aktivitet?DATO: 03.01.2009 / KLOKKESLETT: 17:28

▬KOMMENTARER▬


opsund 060
Jeg var på Elkjøp i dag, jeg. Fikk endelig kommet meg bort dit med den døde mp3-en min. Det var egentlig noe jeg hadde grua meg til. Jeg gruer meg til å ta av ekspeditørenes verdifulle tid og bry dem med den teite, gamle mp3-en min. Men det måtte gjøres. Og det måtte gjøres I DAG. Jeg liker forresten ikke ekspeditører/ekspeditriser. Plutselig begynner dem å snakke et sånt proft ekspeditør-språk jeg ikke skjønner noe av. Da begynner det å bli skummelt, for da låser de deg fast. Jeg liker det virkelig ikke!

Etter å ha gått fram og tilbake og gjennom hele butikken fant vi en dør hvor det sto "service" på. Inn der gikk vi. Det var som et bittelite tannlegeventerom. Mange mennesker, men helt stille. Kø. Og ÈN ekspeditør som skulle betjene alle sammen. Det tok sin tid. Vel, HELT stille var det ikke. En TV viste reklame for Elkjøp og kjørte reklame for Guitar Hero-en sin på full guffe. En annen TV viste Discovery med elefanter i hovedrollen med full HD. Uten lyd. Jeg satte meg ned på en stol for dette kunne bli lenge og kjedelig.

Det ble det også. Men til slutt ble det min tur. Jeg hadde bare med meg en liten, svart mp3 uten ørepropper og en sliten eske som var ødelagt. Derfor fikk jeg beskjeden: FINN RESTEN OG KOM TILBAKE DA.

FINN RESTEN! FINN! Det betyr at jeg må LETE. Det var som om alle som jobba i Elkjøp VISSTE at jeg virkelig har et problem meg å finne ting for tiden, og at de bare ville gjøre det enda værre nå. Jeg har ingen anelse om hvor jeg skal begynne. Noen tips?

Når jeg er ferdig med mp3-saken skal jeg gå over til Expert, altså. Eller Euronicks. Eller Lefdal.
Alt annet..

1. Hva måtte du lete etter sist?
2. Har du snø der du er?

opsund 009
Seigmennene liker synet av vinterlandskap i alle fall.

DATO: 01.01.2009 / KLOKKESLETT: 20:18

▬KOMMENTARER▬


nyttrsaften 057

nyttrsaften 059nyttrsaften 042

nyttrsaften 056
Om det finnes noen eksperter der ute som vet hvordan man får knipsa flotte bilder av nyttårsraketter, mottas svar med stor takknemlighet! Hoho.

Stikkord for nyttårsaften 2008/2009: taco, bilder, stjerneskudd, Sørlandschips, Bamsemums, TV-kokkelering, orddikt, litt for mye av ordet "takk", rim og snø, nyttårstale, raketter i alle farger, svidd/røyklukt, mørkt rom, minner, gåtur rundt i nabolaget etter midnatt, stille.

Men nå er den dagen over. 2009 er her.
Nytt år - nye muligheter!

nyttrsaften 021

1. Hva er det beste som kan skje dette året?
2. Hva er det verste som kan skje dette året?

hits