DATO: 01.08.2015 / KLOKKESLETT: 01:04

▬KOMMENTAR▬


Dere! Bloggen har passert 7 leveår, siden opprettelsen 30.juni 2008! Syke. Det begynner å samle seg opp noen år nå i arkivet.. Og jeg merker jo at avstanden til 2008 er blitt større, selv om jeg husker dagen jeg tømte hodet for å finne ut hva jeg skulle med en blogg. (Jeg har ikke funnet det ut enda, sånn fyi). Jeg feirer jo alltid litt sånn bloggbursdag, syns det er litt stas. Arkivet har vokst med enda et år, til tross for at det ikke pøses ut med innlegg like ofte som i begynnelsen. Men det er bare greit for min del. Kan jo ikke forvente det samme mønsteret etter 7 år. Tenk det.. bloggen har vært en liten følgesvenn på sidelinjen helt fra livet mitt som 15-åring, spent og fersk videregående-elev, til en utdannet lærer på 22 år som prøver å legge opp en kurs i dette voksenlivet. Det hadde jeg aldri trodd, den kvelden i 2008.

 

For å feire, så bruker jeg en liste jeg fant på hjartesmil sin blogg. Det er noen forholdsvis greie spørsmål om blogg og mitt forhold til det. Så hva sier vi til å feire bloggens bursdag i skikkelig sommerånd, med litt bilder av deilige Hellas og en sang jeg hørte mye på sommeren 2008 - året da bloggen så dagens lys? Kjør på! 

Bilder: privat, Hellas 2013. // "Ingen sommer uten reggae" - hit fra bloggens fødselsår 2008!

 

Hvor lenge har du blogga? 

Sju syke år. Hold på hatten.

 

Hvordan så bildet ditt av blogger og bloggere ut før du starta selv? 

Hadde egentlig ikke noe særlig bilde av blogg eller bloggere. Jeg leste egentlig ingen blogger på forhånd, ville bare ha mitt eget lille skrivested på nettet. Men jeg var vel innom Ida Wulff sin blogg, og det økte vel lysten til å starte blogg selv. På en eller annen måte.

 

Hva var den første bloggen du forelska deg i? 

Tror ikke jeg har forelska meg i en blogg noen gang, og litt vanskelig å huske "den første". Men jeg husker at Sofsen.com ble en stor favoritt, da hun var aktiv. En blogger som brukte bloggen til ytringer av forskjellig slag, både på humoristisk og seriøs måte. Og så fant jeg litt "utenom det vanlige"-blogger interessante. Bloggere som hadde interesser som kanskje ikke var så mainstream, eller som fulgte en livsstil eller væremåte som var litt annerledes enn det som var mainstream. Ja.. noe sånt. Hipstere før hipstertida? Fant det litt fascinerende i alle fall. 

 

Hva føler du rundt dine første innlegg når du leser de nå? 

Jeg føler en avstand, i og med at det er såpass lenge siden, men samtidig får jeg litt av den samme følelsen som jeg hadde da jeg skrev dem.

 

Av alle blogger du leser, hvor mange prosent er dagboksblogger og hvor mange er nisjeblogger? 

 Vet ikke helt hvor grensa går, for føler grenser flyter lett i bloggsfæren. Og så leser jeg ikke veldig mange blogger. Men de fleste jeg leser handler jo litt om hverdag og litt om ulike temaer om hverandre. Så kanskje 60/40 hverdagsblogg/nisjeblogg? 

 

 Hva syns dine nærmeste om at du blogger? 

Heheh, dette er morsomt. Etter 7 år er det fortsatt ingen av mine nærmeste som har visst eller vet noe om at jeg blogger. Rett og slett fordi det aldri er noe tema jeg tenker over annet enn når jeg sitter ved tastaturet og faktisk gjør det. Har ikke noe behov for å dele det eller bruke energi på å være blogger utenom når jeg .. blogger. 

 

Har du funnet en grense for hvor privat du vil være i bloggen, eller endres den grensa hele tiden?

Jeg kan skrive privat noen ganger. Eller personlig vil jeg heller si. Men jeg har aldri eksponert meg selv noe særlig, så jeg føler ikke jeg har tråkket over noe grense for min egen del. Jeg kan skrive ting som er personlige for meg, men da tenker jeg veldig på hvordan jeg formulerer innlegg. Men svært få vet hvem jeg egentlig er (har jo aldri hatt et detaljert bilde av meg selv), og jeg har jo ikke så mange lesere at det er noen stor fare. 

 

Finnes det ting du aldri blogger om? Hvorfor?

Detaljer om meg selv og folk rundt meg. Fordi jeg liker og ønsker å være litt anonym. Ellers kan jeg skrive om ganske mye så lenge jeg ikke deler så mye privat informasjon. Kan by på meg selv, så lenge det ikke personlig detaljert informasjon, om du skjønner? 

 

Hvor mye blogger du for å få bekreftelse?

Særdeles lite. Jeg vet at mange mener at bloggere gjerne blogger for å få respons, eller blogger for leserne sine. Men der er ikke jeg. Jeg har vært der, for noen år tilbake syns jeg det var kjempegøy å få kommentarer og kommentere tilbake. Jeg fulgte veldig med i bloggverdenen. Men det har jeg lagt fra meg nå. Det tar mer energi enn jeg ønsker å bruke, og jeg er ikke like opptatt av bloggosfæren lenger. Men med det sagt - jeg har blogger jeg følger, og jeg tror jeg vil fortsette med det lenge. Er bare ikke like aktiv som før. Dessuten så har jeg funnet ut at jeg har mye glede av å bare skrive og bygge opp minner og et arkiv jeg kan se tilbake på. Da er faktisk ikke kommentarer og bekreftelse så veldig viktig. Jeg setter stor pris på det der og da, men når jeg ser tilbake så er ikke kommentarer det viktigste, eller det jeg husker best. Kort fortalt så blogger jeg nå mest for min egen del - og det er veldig deilig. 

 

Tror du at du kan bli kjent med en person gjennom å lese bloggen deres?

Ja. Blogg byr jo på et unikt innblikk i en annen persons liv, selv om det ikke er hele livet så klart. Mange byr jo på selv selv i både store og små doser. 

 

Har du truffet folk irl etter å ha kontakt via bloggen?

Nei. Heheh. 

 

Har du noensinne blitt såra av noe som noen har skrevet om deg i kommentarer eller andre blogger?

Nei *bank i bordet*. Men igjen - bloggen er liten og syns ikke veldig. Vet ikke helt hvem som skulle ha glede av å skrive sårende kommentarer eller omtale av en såpass anonym og liten blogger som meg. Fordelen ved å være liten!  

 

Har du selv skrevet noe du angrer på i din egen eller andres blogg?

Neh, tror ikke det. Jeg har ved et noen få anledninger nevnt hvilken videregående skole jeg gikk på, og det er nok noe jeg ikke hadde gjort i dag. Men det er jo ikke noe jeg angrer på i dag, selv om jeg ikke hadde gjort det nå. Ellers ser jeg på gamle innlegg med en tanke om at "sånn var jeg den gang, og sånn var livet", så selv om jeg ikke kjenner meg igjen i innlegg fra år tilbake, så angrer jeg jo ikke. Selv om jeg var yngre, og litt dummere i begynnelsen, så var jeg også mer engasjert i blogging, så det meste av gammelt innhold og innlegg er undeholdningsfaktor i dag. Og jeg kommenterer ikke ting på andres blogger som jeg står i fare for å angre på siden. Da har det vel heller vært en formulering jeg skulle ønske var annerledes, eller at en eller annen mening ikke kom godt nok frem - altså måten jeg har formulert en kommentar på. 

 

Tror du at du fortsatt blogger om to år?

Hah! Aner ikke. Men med de 7 åra som brått har gått, så kan jeg vel ikke si annet enn "vi får se". 

 

Hurra. Måtte det her være starten på 7 nye, herlige og innholdsrike bloggår! (Neida oh lord herregud).
DATO: 23.07.2015 / KLOKKESLETT: 00:23

▬KOMMENTAR▬


Hei! Jeg har flere ideer til innlegg fremover, men har slitt litt med å finne ut hvor og hvordan jeg skal starte opp tråden igjen siden sist. Heldigvis kan man finne litt inspirasjon og hjelp i denneforundelige bloggosfæren, og for en stund siden fant jeg en liste som var ganske grei og enkel. Litt sånn aktuelle "hva skjer i livet nå"-spørsmål. Fant den på diverse blogger, blant annet tine katrines og hjartesmils. 

 

Mot skärgården. (Har fått helt dilla på gamle episoder av "Skärgårdsdoktorn" heh. Skjærgårdslivet altså)

 

Hvor er du nå?

Jeg er på mitt gule rom, hjemme i Sarpsborg. Må venne meg til å legge til Sarpsborg nå, i og med at jeg har fått mitt eget krypinn i Halden også. 

 

Hvordan har du det? 

Det går greit. Lever ikke det mest spennende livet, har hele tiden noen småoppgaver å tenke på og pusle med. Men har litt hjemmeferie i år, og prøver å gjøre noe kjekt ut av det. Føler ikke helt jeg har klart å få den riktige "feriefølelsen", det har nok vært for mye ting jeg har gått rundt og tenkt på og styra med. Men sånne små ting som å dra på båttur, kjenne sola, bade og se familie gjør jo at dagene skiller seg litt fra vanlig hverdag. 

 Alle bilder er private.

Hva var det siste du spiste? 

Tomatsuppe. Det står for ca. 70% av matinntaket jeg har nå om dagen. 

 

Hva gjorde du i går? 

Jeg var på sykkeltur til mine besteforeldre. Og så gikk jeg en tur i eget selskap, før jeg brukte kvelden og nattestimene til å skrive på mine "memoarer fra Berlin", som jeg liker å kalle det. Skriver ned minner jeg har fra turen jeg var på i juni, sånn for å huske det når jeg blir gammel. Og fordi jeg liker å skrive, det er en fin distraksjon fra alt annet. Særlig om natten. 

 

Hva skal du i morgen? 

I morgen sparkes Månefestival-dagene i gang, og jeg skal jobbe som frivillig i båndboden. Så jeg skal være der og sette folk i bånd (heheh), slik at folk kommer på konsert. Og slik blir de neste tre dagene. Ser litt frem til det. Har jobbet i båndboden som frivillig i 3 år nå, og det har liksom alltid vært et lite minne som setter sitt preg på sommeren.

 

Hva var det siste du kjøpte? 

Det var nok pensumbøker. Jeg skal fra høsten av studere engelsk på deltid, nettstudier med NTNU. Kjøpte dem brukt, sparte penger, og fikk dem i posten i dag. Ble positivt overrasket over at de hadde tiltalende utseene, med både rike illustrasjoner, farger på overskrifter og oppgaver etter kapitlene. Det er ikke akkurat noe jeg har vært vant med fra alle de bøkene jeg har jobba med fra lærerutdanninga. Dette lover godt.

 

Hvilket TV-program så du sist? 

Sommeråpent. Er vel forsåvidt det eneste jeg ser regelmessig for tiden. Ser egentlig ikke så mye på TV. 

 

Når er din neste reise?

Gosh, hvem vet. Jeg og en venn har diskutert reise denne sommeren/høsten, men det blir fort dyrt når man er to i steden for en (som jeg har pleid å reise). Har lagt det litt på is enn så lenge. Jeg har egentlig aldri vært en person som må ut og reise, eller se masse nytt. Men etter alle mine reiser i fjor, særlig til Italia som jeg har et litt spesielt og komplisert forhold til, så kjenner jeg litt på det at det er hjemmeferie i år. Jeg har faktisk kjent på smålig fysiske abstinenser de siste par dagene (ja, det går visst an, det føles seriøst ut som en typ avhengighet), og det er nok ikke pga. vanlig "reiselengsel", for jeg har jo aldri dratt til Italia for å være på "feire". Det er litt mer typ... hjemlengsel. Æsj, det er så vanskelig å forklare.. Men hver gang jeg har fått denne følelsen har det endt med at jeg har dratt. Jeg vet det kan skje igjen, og det er på godt og vondt.  

 

Hva har vært det verste med denne uken?

Å vite at jeg har så lite penger. Ensomhetsfølelse/savn. Og at telefonen er på reperasjon. At det generelt har vært mye småting som har tatt fokus, tid og oppmerksomhet, og som har gjort at jeg må hjelpe meg selv å puste litt i blant. 

 

Hva har vært det beste med denne uken? 

Jeg har hatt kontakt med en spesiell venn igjen. Bading, bok og solskinn (endelig, har vært over to år siden sist jeg bada ute. På tide si). Båttur i skjærgården (..skjærgården♥..). Episoder av Skärgårdsdoktorn (igjen.. skjærgård♥). Jeg har fått litt penger, og jeg tror at årets jobb i båndboden på Månefestivalen blir et høydepunkt denne uka. Og som alle andre uker forøvrig - katten min (Mario Milano) heheh. 

Og sånn går no' dagan. Som han sa.
DATO: 24.10.2013 / KLOKKESLETT: 00:51

▬KOMMENTAR▬


Om å gjøre å bli kjent! Jeg presenterer en liten liste jeg har tatt meg friheten å svare på, slik at leseren kan bli litt mer kjent med hvem jeg er (evt bare sitte og le eller kopiere til eget bruk. Jeg tror lister er en fin avløsning fra andre innlegg jeg skriver som er bolker med en del tekst. Her stilles jo spørsmål jeg ikke engang tenker på selv, så rull listerunde! (Og svar gjerne på et par spørsmål selv, vil gjerne vite litt om andre også.) 

 

Hvilken superkraft ville du hatt om du fikk velge en selv?

Akkurat det tenkte jeg faktisk på da jeg våkna i dag, og jeg fant ganske fort ut at det ville vært å kunne alle språk i hele verden! Selvfølgelig flytende både skriftlig og muntlig. Tenk så kult det hadde vært! Og nyttig! Jeg hadde jo blitt hyra inn som tolk hele tiden og forstått alle!

 

Om du fikk femhundretusen å bruke på en dag, hva ville du brukt dem på? 

Gjort unna julegavehandelen med en gang, kjøpt meg selv en lettere pc og bestilt en reise til steder langt unna som ellers hadde vært for dyrt. Resten hadde jeg spart og forhåpentligvis kunne invistere i noe studier eller flytting. 

 

Hvilket tiår skulle du leve i om du fikk velge helt selv? 

Helt ærlig så tror jeg ikke jeg hadde valgt noe annet enn nåtiden. Trives veldig bra med alle muligheter og alt vi har i dag. Men det hadde vært kult å testa ut andre tiår for å sammenligne. Selv om jeg levde mesteparten av 90-tallet, så hadde det vært interessant å opplevd tiåret med litt mer voksne øyne. Generelt alle tiårene fra 1900-tallet hadde vært kult å oppleve litt av.

 

Hvordan ser drømmeleiligheten din ut? 

Har aldri tenkt særlig over hvordan drømmeleiligheten hadde sett ut, hadde egentlig bare vært storfornøyd om jeg hadde hatt en leilighet i det hele tatt. Jeg tror den hadde vært liten, for jeg har ikke råd til annet. Noe ala hybel. Med ting overalt. Ryddig, men rotete. Lyst, men mørkt. Også ville jeg hatt sånne julelyslenker overalt, fordi det har jeg sett bilde av og det ser superkoselig ut! (Og høyt under taket!) 

 

Hva var du mest redd for når du var liten?

"Jakten på nyresteinen". Traumer fra førsteklasse. Når naturfaglærere kom med den filmen har jeg alltid holdt meg hjemme siden. 

 

Finnes det noen filmkarakterer du alltid har kjent deg igjen i? 

Alltid og alltid.. jeg har i alle fall sett noen filmkarakterer med trekk som jeg kjenner til selv. For eksempel så kjenner jeg meg igjen i naiviteten og spontaniteten til Holly Golightly (Audrey Hepburn i "Breakfast at Tiffany's"). En velmenende karakter som kanskje ikke helt har ting på det rene, og som tar ting som det kommer uten å tenke særlig nøye gjennom ting. Dessuten så forestiller jeg meg min fremtidige leilighet noe ala den Goligthly bor i. Minimalistisk og bruker det man har (et halvt badekar som sittemøbel midt i en tom stue f.eks), særlig om jeg ikke skaffer meg penger snart..

 

Den andre karakteren jeg kjenner meg igjen i er Suzy Bishop fra "Moonrise Kingdom". Og her vet jeg ikke hvor jeg skal begynne engang, det er så mange ting her og der som treffer, både med replikker og handlinger. Forholdet hun har til familien, måten hun blir oppfatta på, drømmen om å rømme.. Fantastisk film, fantastisk karakter. .... + at jeg har kanskje litt Pippi-tendenser (ikke styrken da, dessverre). Såeh, Holly, Suzy og Pippi. 

 

Om du kunne få lov å lage din egen fantasislekt, hvem får være med der? 

Alle i hele verden (big happy family!) eller ingen ("people don't belong to each other" (Holly Goligltly-referanse)) 

 

Hvilke tre ting vil du gjøre før det er for seint? 

Ta vitnemålet i handa og bli ferdig med lærerutdanninga, flytte hjemmefra, og gjøre ting jeg skulle ønske jeg turte å gjøre når jeg var tenåring (følte meg brått gammel, men er bare 20 (snart 21) da!). 

 

Hvordan tror du sommeren kommer til å bli? 

Lol. Vanskelig å tenke på sommersaker når høststormene blåser vilt utenfor vinduet og kalenderen viser 24.oktober. Men joda, den blir knall! 

 
DATO: 20.03.2013 / KLOKKESLETT: 21:14

▬KOMMENTAR▬


Jeg ble bedt om å skrive 8 sannheter om meg selv, ifølge Siv. Hvor overraskende disse sannhetene skal være vet jeg ikke, heller ikke hvor interessante sannhetene bør være for et ytterst lite publikum.  Men jeg er ikke den som sier nei til en utfordring så here we go:  

 

♣1 Jeg er født i Drammen og har bodd der de sju første leveårene. Etter det har jeg bodd i Sarpsborg, og må si jeg føler Sarpsborg er min hjemby. Har ikke noe særlig forhold til Drammen bortsett fra noe familie som bor der.  ♣2 Jeg har egne "Facebook-normer" som jeg må følge. En av normene er at jeg ikke poster noe på fredager og lørdager, en annen er at om jeg poster noe så helst på en søndag kveld etter 20.00. Jeg poster egentlig statuser sjelden, men før jeg poster har jeg som regel planlagt i lang tid før. Gjerne kladda i Notisblokk-programmet først slik at det ser bra ut (haha.)  ♣3 Jeg må alltid ha på hørselvern når jeg legger meg. Vanen oppsto i 2007 eller noe rundt der pga mye krangling i huset om nettene.  ♣4 Jeg spiller ikke særlig mange spill, og min kompetanse er nærmere lik null innen spillbransen, men jeg er en ivrig Sims-spiller. Det er det jeg vier min spillinteresse på, men til gjengjeld så vier jeg mye tid til akkurat dette haha.  ♣5 Jeg syns det er vanskelig å forholde meg til mennesker, og spesielt se hvor "vennegrensa" går. Jeg er treg på å bli kjent med andre og hvis jeg blir det så har jeg vanskelig for å ha full tillit, være fortrolig og åpen ovenfor noen. Jeg tror dette kommer av at jeg erfarer at folk kommer og går - enten man vil eller ikke. De menneskene som står deg nær, vil etterhvert skli mer og mer ut av livet ditt. Dette er normalt, jeg vet det er normalt. Det er bare det at jeg har innsett.. det faktum at folk går på rundgang. De færreste vil stå deg nær i alle år.  ♣6 Jeg tror jeg har overvunnet min egen flyskrekk litt i løpet av forrige uke! Måtte ta fly ter ganger den uka, og fant ut at jeg gadd å bruke energi på å grue meg til flyturen, når det var så mye annet å glede seg til den uka. På siste turen slappet jeg av og så ut av vinduet nesten hele tiden til og med, det har jeg ikke gjort på noen år! Så deilig å være avslappa på flytur! Håper det vedvarer.  ♣7 Jeg har aldri bytta blogg eller bloggplattform. Har prøvd noen andre plattformer, ja - men ikke flytta over. Til tross for alle gangene jeg har vært lei og ønsket å slutte hele bloggsirkuset så har jeg klart å være tro mot katrinesmind, og det er jeg faktisk stolt over. Det er her jeg har hele arkivet fra 2008 (uten et eneste slettet innlegg!) og det er denne bloggen som er meg. Kunne ikke tenke meg å bytte verken blogg eller plattform.  ♣8 Selv om jeg går på lærerutdanning har jeg ikke gitt opp kampen om å strekke meg etter det jeg har drømt om i alle år - som er mediabransjen. Jeg tror drømmejobben min er å jobbe med radio. Eller å klippe tv/film. Eller være programleder (haha.) Eller noe med lyd, ala lydeffekter til ulike ting eller stemmeskuespill (dubbing, vet du.) Et eller annet skal jeg tørre å sikte mot i alle fall. Jeg har mine planer.
DATO: 06.01.2013 / KLOKKESLETT: 19:38

▬KOMMENTAR▬


Jeg pleier egentlig ikke å ha noe særlig nyttårsforsetter for det nye året. Men jeg har jo selvfølgelig, som de fleste andre, noen ønsker eller håp. Noe som kunne berika året på ulike måter. Men å sette det som en forsett.. nei. Forsett virker litt stramt og strengt, som en slags realistisk "må gjøre"-greie ellers følger dårlig samvittighet. Jeg bruker heller ønsketenking, litt tankevandring.. gjerne utover de realistiske grenser. Jeg er ikke alltid så realistisk av meg, det hender ofte at jeg faller ut av virkelighetsoppfatningen. Så forsetter tror jeg ikke at jeg vil (klarer) forholde meg til.

 

Uansett, her er i alle fall noe av det tankevandringa rundt 2013 har landa på. Kanskje jeg får opplevd/gjort alt, eller kanskje bare noen få. 

Foto: sammensatte bilder fra perfectbucketlist og perfect 2013 (trykk for kilder.) // Youtube: "M79".


#1 Enjoy life: Jeg syns jeg er på god vei til å få til dette, selv om jeg har en del igjen. Gjennom de siste årene har jeg blitt mer kjent med hvilke verdier og erfaringer som gir meg mest glede i livet, og det er ikke alltid skole, selv om det er det vi maser mest med og er mest opptatt av. Så lenge jeg gjør det jeg føler er rett, hører på meg selv og er i stand til å lære av mine feil, så er jeg på god vei. Da kan resten av verden seile sin egen sjø hva angår prestisje og suksess. Jeg tørr å være godtroende i år og tror oppriktig at 2013 blir et ganske bra år og at jeg lærer å nyte livet mer.

 

#2: Go to London. Denne burde la seg gjennomføre, i og med at jeg har flybillett allerede. Det blir studietur til mars og min første tur til London. Ja, jeg vet.. 20 år og aldri vært i London. Men nå blir det altså tur, og jeg gleder meg til å se og oppleve byen "alle" har vært i! Vi skal både være skikkelig turister og leve et hverdagsliv og være på ulike skoler der. Tror det blir noen lærerike dager

 

#3: Put up Christmas lights in my bedroom. Se på bildet da, det ser jo superkoselig ut! Har egentlig til dels allerede gjennomført denne, men det er bare en adventsstake på toppen av en skjev bokhylle. Må de som er på bildet.. det må jo være magisk! Jeg elsker julelys! 

 

#4: Go to Dublin. Forhåpentligvis vil dette skje også, i og med at jeg har utveksla planer om dette. Har alltid hatt lyst til å dra til Dublin!

 

#5: Watch every movie Audrey Hepburn acted in. Fordi jeg syns Audrey er fantastisk i filmer. Stemmen, væremåten, hele henne. Første filmen jeg så henne i er "Breakfast at Tiffany's" og den er blant mine absolutte favorittfilmer. Har dessverre bare sett to filmer med henne, så har absolutt ambisjoner om å se noen flere! "Breakfast at Tiffany's" er sett to ganger denne juleferien og den er like fantastisk hver gang! 

 

#6: Do something crazy: Of course, hvem vil ikke? Jeg har en så optimistisk tro på 2013, og jeg tror at jeg dette året vil klare å tørre litt mer, våge litt mer. Utvide komfortsona. Det er ikke lett å si nå hva som kommer til å skje men.. ett eller annet. Hva som anses som "crazy" gjenstår å se. 

 

Håper dere har hatt en sabla fin start på 2013!

Hvilke tanker eller ønsker har du for 2013?
DATO: 23.09.2012 / KLOKKESLETT: 22:10

▬KOMMENTAR▬


Fant en fin, kort, enkel og grei liste hos Hjartesmil.com (verdt et klikk.) og tenkte den passer sånn fint på en søndag. Viktig å holde liv i prosjektet: "bli kjent med bloggeren bak bloggen (masken, om man ser på profilbildet)". Så, her kommer altså den.Om jeg ikke hadde bodd i Sarpsborg, hadde jeg bodd: i York, England. Definitivt. 

 

Min drømmeferie hadde vært: denne (klikk)! Jeg har falt for denne reisemuligheten og vil så absolutt prøve å gjøre noe med det. Sitter og drømmer mens jeg leser rundt på nettsiden til STA Travels. "Southern Sun" er den reisen jeg har festa øynene mine på, et slags USA på tvers i løpet av 21 dager. Tenk så spennende! Også ville jeg likt å dratt alene, bare satse på å klare det, møte nye mennesker der.. Gosh, det kribler i magen og alt. Det er et tegn på at man må prøve å satse, ikke sant? 

 

Mine current obsessions er: Å finne gode sitater på Pinterest, kjøre Marina and the Diamonds på repeat, drømme seg bort med STA Travel, se på "Reba"-episoder på YouTube og sjekke opp når neste fridag er på semesterplanen (it's on Tuesday yeay!). 

 

Jeg føler meg som meg selv for ti år siden når jeg: leser Donald Duck-blader. Og når jeg hører sanger og musikk som gikk da jeg var 9 år. Husker klassen på barneskolen hadde sommeravslutning en gang og da var det tre, hele tre dansegrupper som dansa til denne sangen. Denne var også en hit jeg husker godt. Fikk singel-cd'en til 10-års bursdagen, noe ikke mams var så fornøyd med. Det som herja mest i klassen på barneskolen var Eminem. Noen flere som husker disse? Musikk er en effektiv tidsmaskin!  

 

Om jeg måtte være ute hele dagen ville jeg: ha tatt toget (telles det som ute forresten? Eller er ikke det lov?) til et sted jeg ikke har vært, gått av og blitt kjent med området. Om det ikke er lov å ta tog engang, så hadde jeg vel bare gått og gått tror jeg. Tatt på rød jakke, vanter, hørt på MP3 med fullada batteri og hatt det fint. Tenkt masse og kjent litt på livet. 

 

Min favorittkvalitet i en mann: morsom! Og snill. Jeg liker å le, så om folk får meg til å le så er mye gjort. Selvrespekt, selvinnsikt og selvtillit er tre super-S'er som er kjekt å ha med også. Men også selvironi, så da ble det visst 4 S'er da. 

 

Min favorittkvalitet i en kvinne: morsom! Og snill. Høhø, akkurat det samme. + de 4 super-S'ene her også. 

 

Jeg er redd for: den gigastore edderkoppen som jeg vet befinner seg et sted i kjelleren for tiden! Og døden. 

 

Vennene mine og jeg liker å: planlegge ting vi aldri får gjort, gå lange turer og prate samtidig, se filmer, spise oreokake på tøffe kafeer (ok, jeg spiser oreokake, vet ikke hva de andre driver med.), sende teite/morsomme gif-fortellinger til hverandre osv. 

 

Om jeg kunne gå tilbake i tid ville jeg reist til: USA på 20/30-tallet (swingtid, jazz og storband! Good times!), Norge på 70/80-tallet, min egen barndom på 90-tallet og Frankrike/England på 1800-tallet (selv om jeg sikkert hadde svimet av av lukta på den tiden.) 

 

Som tenåring var jeg interessert i: å finne meg sjæl. Og hva jeg skulle brenne for her i verden. (Har noen måneder igjen som tenåring så er fortsatt på det stadiet antar jeg. Kommer man noengang ut av den, forresten?) 

 

Jeg pleier å bruke for mange penger på: kakao i kantina på skolen. Er ikke noe storshopper, så det jeg bruker penger på er kakao i kantina. Det er bare småpenger, men litt småpenger her og litt småpenger der (hver dag) blir store summer om man regner det ut. Og det har blitt regna ut .. og det var ikke en småpengesum. Antar jeg er avhengig her også. 

 

 

Så.. vil du svare på et par av disse spørsmålene?

Jeg svarer på dette for at leserne skal bli litt kjent med meg, men jeg vil bli kjent med dere også, ikke sant..
DATO: 10.09.2012 / KLOKKESLETT: 15:50

▬KOMMENTAR▬
J
eg veit ikke om dette kommer som noen overraskelse, men i forhold til mange andre bloggere opptrer jeg ganske anonymt. Det er for eksempel svært lite bilder av meg på bloggen og heller ikke massevis av informasjon om hverdagen. Jeg skriver om det som opptar meg, men prøver å holde det private litt på avstand og heller skrive på en slik måte at andre kan kjenne seg igjen. 

 

Uansett. Jeg syns også det er viktig at leserne kan få et slags forhold til personen bak bloggen. Derfor har jeg valgt å ta med en liten alfabetliste hvor man kan få et lite (pittelite) innblikk i hvordan jeg er. Dette er jo for at det kanskje kan komme frem litt saker som kan være interessante for evt lesere å lese, men også fordi jeg syns det er uhyre interessant å svare på spørsmål/lister. (Btw, det er på engelsk, så her får vi skjerpa engelskkunnskapen også. Slår mange fluer i en smekk!) 

 

So.. here we go!

 

A: Available: som i tilgjenglig? Klart! Nå har man jo både telefon og facebook og alt mulig. (LOL hvis jeg misforsto allerede på første!) 

B: Birthday: 24.desember. (... ja, det er julaften.) 

C: Crushing on: Life! Når livet er bra da selvsagt. Noe det heldigvis er titt og ofte. 

D: Drink you last had: Tok en slurk vann nå nettopp? 

E: Easiest person to talk to: Gud. Helt på ordentlig. Han er kjernekar, altså. Selv om det virker som en monolog fra min side. 

F: Favorite song: Har egentlig ikke én bestemt favorittsang. Men en av de mest spilte for tiden er denne. Fordi trekkspilldelen rocker! Haha.. 

G: Grossest memory: Kan ikke si jeg har tenkt så mye på det, men det må ha vært noe fra 2007 eller noe rundt der. Turbulente år. 

H: Hometown: Sarpsborg. (Oi, har jeg ikke med det på profilteksten? Hmm. Det må gjøres noe med..) 

 

I: In love with: Life! Eller.. det gode liv, høsten, musikk som får meg til å smile, lange tankefulle turer i mørket med Edith Piaf på øret. 

J: Jealous of: Lottomillionærer/folk som har økonomisk trygghet i livet. 

K: Killed someone: "Hvis blikk kunne drepe.." - neida. Har ikke drept noen. Ingen. Det er fy. 

L: Longest friendship: Har ikke vært så god på å ta vare på venner fra tidlige barneår, så det lengste er nok fra ungdomsskolen. 

M: Milkshake flavour: Drikker svært sjelden milkshake (så og si aldri).. men sjokolade er vel alltid en vinner? 

N: Number of siblings: 2 yngre brødre. 

O: One wish: Å ha en plan for utdanningen de neste par årene klar til nyttår. 

P: Person who you last called: Min mamma sikkert? 

Q: Question you're asked the most: Det er nok så kjedelig som "hæ?", "høh?", "hva sa du?", "hvorfor det?". Typiske spørsmål som går igjen. 

 

R: Reason to smile: Det er høst, fridag, en spennede uke som ligger foran meg og jeg er roligere og gladere enn i fjor. 

S: Song you last sang: Haha.. jeg synger aldri foran andre, men når jeg er alene derimot. "Rootless" i stad. Jeg er faktisk flink, tror jeg.

T: Time you wake up: På skoledager rundt 6, på fridager i hverdagen rundt 8, og i helgene rundt 10. 

V. Violent moment: Jeg har hørt at jeg har et lite voldelig gen i meg, men.. jeg har noen mindre heldige stunder. Men det går fort over, lover!

W. Worst habit: Jeg har egentlig en matsykdom som gjør at jeg kan ikke spise frie mengder mat. Av og til blåser jeg i det. Det er dårlig vane.

X: X-ray you had: Ingen! Flink til å holde meg sånne ting. 

Y: Your last time you cried: Uhm.. to uker siden kanskje? 

Z: Zodiac sign: Steinbukken. "Steinbukker arbeider hardt, og har en utpreget trang til å gjøre det godt her i livet.." kilde: lapp på korktavla mi.  

 

 

Tenker dere fikk mye ut av det der, ja..  

 
DATO: 03.11.2009 / KLOKKESLETT: 19:43

▬KOMMENTAR▬


diverse 013

Ukas bilde: Radisson SAS i mørket. I forbindelse med Osloturen på søndag kveld.
Ukas sang: They don't care about us - Michael Jackson.

Diverse om uka: En knalluke med to konserter og nok å gjøre på skolen. En konsert jeg selv deltok i, med fullt trøkk og blues hele torsdagen, og en Oslo-konsert på søndagskvelden hvor jeg var tilskuer. Thrillerkonsert, fkatisk. Noe lignende har jeg aldri vært med på. Amazing!

Ukas dag: Torsdagen. Showkonserten vi har øvd så mye til med korpset ble holdt da, både for skoleklasser på dagen og for andre interesserte på kvelden. Kjempemorsomt og fengende! Show fra ende til annen, jeg var helt fascinert. Og stolt. Dette er det morsomste vi gjør i løpet av året med musikken! Skikkelig bra respons også!

Ukas sted: Oslo. Jeg har ikke ofte tilbragt søndagskveldene i Oslo, altså. Da er det mest på rommet i mitt eget hus og vente på skoleuka som skal begynne. Men ikke denne gangen! Min andre konsertopplevelse denne uka holdt til på Oslo konserthus. Utrolig bra!

Ukas nedtur: Jeg så virkelig fram til onsdagens gymtimer (les. ukas episode av Dr.Phil på treningssenteret), og var klar med gymtøyet i bagen allerede dagen før! Fornøyd gikk jeg til bussterminalen og satt meg på bussen, nynnet på fine sanger og gikk av der jeg skulle. Vandret opp som en pilgrim til Family Sports Club og gikk inn. Da slo det meg; jeg hadde glemt hele gymbagen hjemme. Skuffa ble jeg sendt ut av treningsstudioet og til skolen. Rolig og fredelig der da, men jeg gikk glipp av en Dr.Phil-episode..

Ukas opptur: Søndager er kjedelige. Avslappende (det trenger vi!), men kjedelige. Derfor var denne søndagen en skikkelig opptur-søndag! Min mor, bror og jeg dro til Oslo rundt seks på
Thrillerkonsert. Jeg liker Oslo, det er en fascinerende by. Kjempekoselig og for en konsert! En profesjonell danse- og sanggruppe kalt "London West End" hadde satt sammen et forykende show med alle største låtene til Michael Jackson. De tok oss gjennom en tidsperiode fra tidlig 70-tall til tidlig 90-tall. Og hele salen var full, folk dansa, klappa og sang. Jeg ble litt revet med sjøl! Også lysdesign og effektene var skikkelig bra, haha. Det er noe av det aller, aller beste jeg har opplevd.

Når jeg la meg den kvelden? Halv to.
Man må jo leve livet, og glemme skole litt innimellom! Yes!

Ukas vær: Høst med regn, kulde og preik om snø. Men det kommer ikke enda. Tror jeg. Selv om det er snøtider nå. Spennende!

Ukas biljakt: foregikk i Sarpsborg sentrum onsdagskveld. Dette var til konserten vår dagen derpå. Skikkelig jakt ved fengselet med en skikkelig gammel amerikansk politibil! Jeg ble helt fascinert! Det var gøy, haha. Kul effekt å vise til publikummet på torsdag!

OK, forrige uke var det mye å snakke om. Fantastisk uke! Wow, musikk er en fantastisk oppfinnelse! En av de aller, aller beste! Ha en knall uke 45!DATO: 26.10.2009 / KLOKKESLETT: 16:09

▬KOMMENTAR▬


rotemappe 125

Ukas bilde: OK, tatt ifjor. Fine blomster i høstfarger, som en mann ville dele med meg og kameraet.
Ukas sang: I won't say I'm in love - fra Disneys "Hercules".  Fordi jeg har Disneydilla! Den er så fin.

Diverse om uka: En helt grei og vanlig uke, bortsett fra at på lørdagen var jeg på IKEA for første(!) gang og på søndag var det seminar med korpset til den store konserten vi skal ha.

Ukas dag: Det må nok bli lørdagen, på grunn av Oslo. Jeg er litt svak for Oslo sånn sett. IKEA først, pommes frites på Tveita etterpå. Kan det bli bedre?

Ukas sted: IKEA! Eller, første etasje og førsteinntrykket ble litt masete. Masse folk og unger overalt. Hele underetasjen minna meg også litt om Europris/Biltema eller noe. Men da gikk opp i andre etasjen var det andre boller! Du, det var som å gå midt inn i en IKEA-katalog! Utrolig! Følte meg nesten litt frekk da jeg gikk inn i baderomsutstillingene, vet du. Da er det gjennomført.

Ukas nedtur: Altså, jeg har vært litt utafor de siste ukene. Men det tok seg opp den uka her, så jeg vet ikke om så mange nedturer egentlig.

Ukas opptur: Korpset spilte med bandet for første gang før konserten til torsdag. Det blir kjempebra og kommer til å rocke alle tilskuernes sokker!

Ukas vær: Det har vært så bra, så. Skyer og all ting. Mørkt har det også vært, tenk det.

Ukas fordom: Er det ett sted i Oslo mamma aldri vil dra til, så er det Tveita. "Tveitagjengen, Tveitagjengen.." ,maser hun om. Men hvor måtte vi sitte og spise lørdagsmaten hen etter IKEA? Jo.. inni bilen midt på en bensinstasjon på Tveita. Hihi, det var litt moro. Jeg tror ikke folk løper rundt med gunner'n i Oslo hele tida jeg.    Men så tror jo jeg hele tiden det beste om folk også, da..

Ha en superduper uke 44! La oss alle slå et slag for at dette blir en bra uke.
Åå, jeg elsker høsten... mørke grønne og oransje trær.. M-mmmmmm.DATO: 04.10.2009 / KLOKKESLETT: 20:38

▬KOMMENTAR▬


høstferie 198

Ukas bilde: Engelsk godteri på "internasjonalt marked" i Drammen. Stilig!
Ukas sang: Come together - The Beatles. En av de beste sangene. Også engelsk.. haha. Tørt.

Diverse om uka: Høstferien hadde starta, og de første dagene gikk ikke med til noe særlig spennende. Faktisk kan jeg ikke huske hva jeg gjorde. Men på torsdag dro jeg og familien til Drammen for tre dager. Der skulle vi koble av og jeg skulle møte ei jeg hadde gått i klasse med for ni og et halvt år siden. En tur jeg var både spent og nervøs for i forkant.

Ukas dag: Fredag. Dagen jeg traff gammel klassevenn etter mye surring på torget i Drammen. Etter en litt klumsete start, ble vi kjent igjen, og det var utrolig koselig å treffe henne fjes til fjes! Storkosa meg den tida vi satt og prata igjen. Herremin, hvem vet hvor mange år siden det hadde skjedd? Lærte om "nye" Drammen på en litt annen måte. Gøy!

Ukas sted: Drammen. Min fødeby. Bodde der de sju første leveåra. Alltid fint å komme tilbake, selv om jeg merker at jeg har glemt en del. Og husker en del!

Ukas nedtur: Næsj.. kanskje at paps ble dårlig før vi dro til Drammen? Det er liksom ikke så gøy når foreldrene blir dårlige. Så han ble ikke med. Denne gangen heller.

Ukas opptur: Haha, at jeg traff gamle kjente fra mange år tilbake , selvfølgelig! Hvem kan protestere på det?

Ukas vær: Fint vær. Kaldt vær. Tåkete vær. Noen sa det var snø på biler og hustak i Drammen en morgen også, men det var så tidlig at jeg ikke hadde stått opp. Så det teller ikke!

Ukas skogstur: Den foregikk i Mjøndalen utenfor Drammen. Trær på trær. Gress og stammer. Og hester! Vi hilste på dem. Jeg tror de ga blaffen i meg, men viste interesse for brodern. Greit nok, hester er skumle. Og mens vi gikk der på en liten skogssti og tok bilder av trær, så kom isbilen. Jeg elsker skogsturer!

Ha en fin uke 41 (bare 11 uker til jul!)
Ukas tips: ikke glem hvor inngangen til kjøpesentret er.DATO: 27.09.2009 / KLOKKESLETT: 23:39

▬KOMMENTAR▬


sorter 177

Ukas bilde: Kreative trær på skolen vår, serr'u! Til mitt stillbildeprosjekt om trær"
Ukas sang: California dreaming - The Mamas and the Papas. Den er til å få tårer i øynene av.. herlig!

Diverse om uka: Great! Jeg er kommet godt i gang med stillbildeprosjektet, til tross for at jeg aller først tenkte på temaet "flytting". Trær er awsome! På musikken går det bra, og vi har fått vite at øvelsene kanskje skal flyttes til et annet lokale, og gjett hva? Det lokalet ligger ett minutt lengere nedi gata der jeg bor! Da sparer jeg masse verdifull tid, nå som torsdagene er så travle med å komme seg fort til musikken en halvtime før.. Kryss fingrene!

Ukas dag: fredag, på alle mulige måter! Fordypningsfag på skolen, klarinett i studioet, høstferie, glede, mennesker, latter, snacks, musikk, tv.. ja, jeg sier bare
glede. Det var liksom bare en sånn dag. En sånn dag man går og smiler og føler alt og alle går din vei. Jeg elsker sånne dager!

Ukas sted: Lydstudioet på skolen. Hehe, å tilbringe flere timer der er ikke så ille. Ikke når man har noen instrumenter, et piano, morsomme mennesker, et bra prosjekt og en kopp kakao!

Ukas tv: Gullrekka på NRK. Jeg liker'e!

Ukas nedtur: Å tenke på å sykle til musikkøvelser på torsdag er kjedelig. Denne uka var det ekstra kjedelig, for det var kaldt og jeg måtte sykle alene. Egentlig syns jeg det generelt er kjedelig å sykle..

Ukas opptur: At det gikk såpass bra å spille det jeg skulle med klarinetten på skolen. Haha, var litt nervøs. Btw, om du lurte så spilte jeg mellomspillet på "This is the life". Og at prøvene gikk bra denne uka. For det var mange. Og lange.

Ukas vær: Bra, typisk høst og mye vind. Det hører med!

Ukas sjokk: Denne siste uka skulle vi ha mange prøver, men heldigvis ikke matteprøva. Den var til uka etter høstferien. Og godt var det, for der slet jeg. Trengte de to mattetimene vi hadde denne uka til å øve og gå igjennom, ja! Men sjokket ble stort da jeg oppdaga at det som skulle fylle de to timene var matteprøva! Og jeg hadde øvd null. Prøva var jo om to uker. Forvirrelse. Det verste var at de andre visste om dette. Og ikke jeg. Kan bli et spennende resultat det.. kremt.

Ha en topp uke 40 (12 uker til juuuul!) og god høstferie til oss som har det, dere andre; stå på!DATO: 14.09.2009 / KLOKKESLETT: 22:06

▬KOMMENTAR▬UKAS SANG:Beat it - Michael Jackson. Fordi vi hadde musikkvideoanalyse på begynnelsen av uka.

DIVERSE OM UKA: En veldig bra uke, syns jeg. Vellykka på skolen, hjemme og ellers. Ferdig med det fireukers medieprosjektet, så nå er det igang med et nytt - herlig! Også var jeg på saxofonkonsert på torsdag, det var fint! På lørdag var jeg flink og trøtt, hehe. Dell er og venter på deler fakstisk, noe jeg tolker som at de er igang! Du er savnet!!!!

UKAS DAG: Onsdag. En bra, stille og rolig dag hvor jeg var... glad. Litt tankefull, men det er jeg ofte. Sånt er fint. Kom bra igang med siste del av medieoppgaven og ble intervjua ang. svineinfluensaen.. hallo - jeg blir kjendid, liksom! Heh. Eh.

UKAS STED: Drammen. Litt sånn mentalt. Har mimret tilbake til tidene jeg bodde der, og det med god grunn!

UKAS MÅLTID: Ostesmørbrød med Crème Fraiche. Nam!

UKAS TV: Et morsomt kulturprogram fra BBC fra 60'tallet på lørdagen, hehe. Og laaang lørdagskveld på NRK!

UKAS NEDTUR: Skoledagen ble liksom litt dramatisk da vi fikk vite at en av de beste lærerne jeg har hatt på vgs, lå for døden. Jau.. det var dypt. Men så ille er det heldigvis ikke lenger, tror jeg.

UKAS OPPTUR: Jeg ble kjent med gamle klassekamerater fra Drammen igjen - via Facebook'o Facebook. Haha, jeg VISSTE den siden kunne være nyttig! Nå er det som om vi er venner igjen, liksom helt normalt! Kanskje det blir besøk i høstferien? Det som har skjedd nå var noe jeg aldri trodde skulle skje! Jeg er kjempeglad for tiden og har mimra mye med mennesker, hehe!

UKAS VÆR: Ganske bra. Sol og noen skyer. Ikke regn denne uka, tror jeg.

UKAS STEMME: Jeg stemte på tirsdag på skolevalg. Haha, første gang. Brukte så lang tid at jeg ble logga ut. Men jeg stemte Arbeiderpartiet. Hvorfor ikke? Jeg liker ikke det med privatiseringa til Høyre og FrP. Da går alle de gode lærerne til private skoler for å tjene mer. Så må man betale for å få en god skole og gode lærere. Nei takk. Blir spennende å se hvem som vinner valget, selv om jeg tror det blir rødgrønt igjen.

(Jeg har ikke ukas bilde for tiden, fordi jeg gidder ikke å ta bilder når jeg har denne lille mini-pc'n. Venter på Dell!)DATO: 07.09.2009 / KLOKKESLETT: 17:14

▬KOMMENTAR▬


UKAS SANG: So complicated - Noisettes. Igjen. Hei, jeg har oppdaga nye og BRA musikk!

DIVERSE OM UKA: Jeg trodde jeg hadde svineinfluensa og ble hjemme fra skolen til torsdagen. (Jeg sier at jeg trodde, for jeg snakka aldri med legen..), så det var noen stille dager. Da jeg kom på skolen var det rett på med mediaprosjekt og grafisk design igjen. Det er blitt september og høst, noe som er deilig. På søndag gikk turen til Tusenfryd. Også fikk vi telefon denne uka. Av Lefdal. Jeg leverte inn PC'en til dem for over en måned siden. I telefonen spurte de det geniale spørsmålet: "skal vi reparere pc'en?.." Over en måned etter, liksom!

UKAS DAG: Onsdag, fordi det var siste dagen jeg var hjemme. Rolig og fint. Jeg likte det.

UKAS STED: Tusenfryd. Fordi det plutselig ble en tur dit. Helt.. plutselig.

UKAS MÅLTID: Taco på lørdag. Mer mettende enn godt.

UKAS TV: Mgp jr. Definitivt! Det er jo så gøøøyyyyy!

UKAS NEDTUR: Miste stemmen. Veldig hes.

UKAS OPPTUR: Alle god bedring-meldingene jeg fikk da jeg var "syk". Både på facebook, bloggen og.. ikke hjemme. Og at jeg tok SuperSplash i går på Tusenfryd! Iii-ha!

UKAS VÆR: Skya, sol og regn. Og vind. Så og si nesten alt.

UKAS LANGTUR: På lørdag fant jeg ut at jeg måtte ut. Så jeg gikk ut. Gikk og gikk. Helt til barneskolen og fulgte en vei som gikk laaaangt opp og inn i huttiheita. Jeg gikk og gikk og det var bare trær på sidene av meg (når jeg ikke kom til et boligfelt da, vel og merke). Småskummelt og moro. Haha, tror det tok lang tid, ja. Gøy å ta sånne turer når man vet det er varsla om elg i nærområdet!
DATO: 30.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:59

▬KOMMENTAR▬


UKAS SANG: Never Forget You - Noisettes. Hørte første gang denne uka, og den er bra!

DIVERSE OM UKA: Etter en kaotisk start på skoleåret ble denne uka mye bedre. Deilig å slutte på mandager kl. 14.00 i stedet for 15.45 som ifjor. Allmenn er flytta til begynnelsen av uka. Korpsmessig går det også bra. Jeg øver mer enn før, og det er morsomt! Men så ble helsa litt dårligere fra onsdag av, og så kom svineinfluensaen til meg..

UKAS DAG: Mandag, (faktisk!!). Allmennfag til kl. 14.00 og hele uka starter med samfunnsfag. Akkurat som jeg drømte om ifjor. Heretter skal jeg digge mandager!! (Jajøss..)

UKAS STED: Skolen? Bra dager, bedre enn forventa. Har ikke vært på noen særlig mer interessante steder.

UKAS MÅLTID: Salami+majones igjen. Endelig tilbake i lunsjen! Savna det måltidet, ja.

UKAS TV: Komiprisen og Moonwalker. Fordi det var bra underholdning på lørdagen!

UKAS NEDTUR: Jeg ble dårlig og fikk svineinfluensaen. Men samtidig ble det en opptur også, for da er jeg immunn om noen dager og kan ignorere det maset.

UKAS OPPTUR: Mandagen, jeg er flink til å øve, fikk lyd som fordypningsfag og det at vi har bestilt tre billetter til
dette. Kommer til å bli en bra høst!

UKAS VÆR: Mye vind. Og da snakker vi MYE som i MYE.

UKAS GODE GJERNING: Jeg skulle til tannlegen, ble stoppa av en =Fredrikstadselger, fant ikke penger, gikk til tannlegen. Mens jeg var der fant jeg pengene i lomma, skulle egentlig gå til bussen, men gikk helt tilbake for å finne selgeren og kjøpte bladet. Jeg følte meg så snill, for selgeren lyste liksom opp. "Det var nydelig gjort", sa ho. Jeg ble så glad. Jeg tror ho ble glad også. Så sa vi god helg til hverandre og jeg gikk til bussen med smil om munn. Det føltes så bra!

Måtte ta med gjerningen, se. Nå skal jeg drikke masse vann for stemmen er nesten borte, øve og glede meg til "Hjemsøkt". Blir nok ikke skole på meg i morgen. Blæ.

opsundagen 001fg

Prestekrage, 30.august 2009.   Tatt på vei hjem fra Nasjonaldagen for halvøya mi-arrangement. (Det heter ikke det, altså..)

Ha en fin uke 36! Da er det høst, og ikke glem huskereglene for svineinfluensasmitte!DATO: 24.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:28

▬KOMMENTAR▬UKAS SANG: Rawhide - Blues Brothers. Fordi den er sang-på-hjernen og utrolig snål-morsom. Og vi spiller den i korpset.

UKAS DAG: Tirsdag. På godt og vondt. For da starta skolen. Og det var mer vondt enn godt.

UKAS STED: Källvik i Sverige. Seminar i helga og der var det fint og være.

UKAS MÅLTID: Pizza i Sverige. Grilling og fin havsutsikt. Det var veldig idyllisk!

UKAS TV: "Blues Brothers" på storskjerm på seminar. Fengende for musikkfolk!

UKAS NEDTUR: Klassene ble splitta opp og rota til da vi begynte første dagen i 2.klasse media. Flere enn meg som var misfornøyde da. Mildt sagt..

UKAS OPPTUR: Sverige-turen med korpset ble bra! Kjempemorsom musikk og hyggelige mennesker på fint sted.

UKAS VÆR: Sol. Og litt skyer.

DIVERSE OM UKA: Back to school. Skikkelig forventningsfull, men humøret sank. Var skikkelig deppa i flere dager. Det er vel en av de verste nedturene. Kanskje. Det var i alle fall veldig ikke-moro å høre at klassene skulle gjøres om. Men nå går det bedre og jeg tror det blir et veldig bra, men roligere år. Det blir fint! Bare jeg får tenkt litt, så gjør det meste det. Også starta vi opp på musikken den uka. Nytt høstprosjekt; "Blues Brothers". Det blir gøy, det er jeg sikker på!
Har ingen bilder fra uka, dessverre..

HA EN FIN UKE! TENK POSITIVE TANKER.
DATO: 10.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:24

▬KOMMENTAR▬


 
UKAS SANG: Children of revolution - T-Rex. Fordi den er litt tøff.

UKAS DAG:
Onsdag. Tusenfryd med fadern, minstebrodern og tante. Moro!  

UKAS STED:
Tusenfryd. Fint sted, fine trær, blomster. Fine farger. Og attraksjoner. Of course.

UKAS MÅLTID:
Tomatsuppe og makaroni. Jeg klarte å miste tallerknen. Middag på gulvet.

UKAS TV:
Lørdag på NRK er moro. Ostesmørbrødet påvirker.

UKAS NEDTUR:
Hele nabolaget kom inn i huset da regnet kom på lørdagskvelden. Med alle ølboksene og vinflaskene sine. jeg og brodern fikk ikke sett ferdig filmen vi så engang. Selv om jeg har sett den før. Den ble erstatta med Torleifs' og andre, syke dansbandsanger på full guffe.

UKAS OPPTUR:
Jeg har fått bade TO ganger i ferskvann! Ferskvann forever, liksom.

UKAS VÆR:
Overskya og litt regn, men har vært noen knalle soldager også. Og jeg fikk brukt dem godt!

DIVERSE OM UKA:
En fint gjennomført uke hvor jeg fikk gjort mye mer enn forventa, med litt forskjellig innhold. Alt fra fine "dag 2"-billetter til alger på favorittbadeplassen min. Men så fant vi en ny badeplass, midt i skogen. Der var det så koselig, så! Perfekt!

UKAS BILDE:
sommer 262
Nyheten Spin Spider var.. heftig. SÅ heftig ut, mener jeg. Her sto jeg på bakken. Rett under.
Tusenfryd, 5.august 2009.DATO: 19.07.2009 / KLOKKESLETT: 20:32

▬KOMMENTAR▬UKAS SANG: Live fast, die young.  Det var liksom Aqua for alle penga da jeg gikk i første, hehe. 90's!

UKAS DAG:
Torsdag. Teltur med familien. Torsdagen ble tilbragt i vakre Liseberg♥

UKAS STED:
Liseberg. Fantastisk fornøyelsespark. Man MÅ liksom ikke kjøre noe, det er jo en vakker park i tillegg!

UKAS MÅLTID:
Svensk potetstappe. Beste potetstappa! Men man blir mett også..

UKAS TV:  
Friidrett på fredag. I think. Var nettopp kommet hjem fra camping og flere timer i bil.

UKAS NEDTUR:
På vei hjem fra telttur. Ikke lei meg for det altså, men alle var lei. Kjedelig.

UKAS OPPTUR:
En e-post i innboksen. Som fikk meg til å smile!

UKAS VÆR:
Sol og regn. Mest regn. Litt om hverandre. Overskya. Men ikke noe lyn og torden.

RANDOM OM UKA:
Starta med at jeg kom inn på media også til andreåret. Yey for det! Ellers; en typisk sommerferieuke med regn. Teltturen var bedre enn forventa, tross mye regn. Men det er spennende med regn på telttur! Og morsomt med mange forskjellige mennesker fra forskjellige land rundt oss. Gøy å se gamle festninger og ta ferje. Gøy på Liseberg! Veldig gøy. Og fint å komme hjem. Fint å begynne på prosjekt "ROM". Få rommet vaska og rydda til skolestart.

UKAS BILDE:
sverige camping 200
Syns ikke du også at det er noe med den mørke himmelen som får hvitfargen til å se.. vakrere ut? ..
Marstrand, Sverige 15.juli 2009.


Har du vært på telttur før? Hva syns du om det?
Vært på Liseberg? Hvilke karuseller holder du deg unna?
DATO: 07.12.2008 / KLOKKESLETT: 21:19

▬KOMMENTAR▬


Dette går det ut på:
1. Du må linke til den bloggen som tagget deg.
2. Lag en liste med 6 (u)interessante ting om deg selv.
3. Tag 5 andre blogger, og la dem få vite det ved å kommentere på deres blogg.

OK, jeg regner med at alle KAN de reglene nå..

1. Jeg ble tagget av
Karen. Tusen takk!

2. Vi kjører uinteressant stuff:
- Jeg er redd for barn i alderen 2/3 til 7 år.
- Jeg har vært i fem land utenfor Norge.
- Jeg er helt sikkert på at jeg kan nå mine høye mål som jeg har satt meg.
- Jeg er født i Drammen.
- Jeg er en optimistisk person.
- Jeg har ofra en familiemiddag og en julegave på Badeland for sport.

Det fikk du vel mye ut av, tenker jeg. Haha.

3.  Din tur:
engheel.blogg.no,
ellenandrea.blogg.no,
sofielp.blogg.no,
rushberry.blogg.no
og denlillebloggeren.blogg.no - lykke til!
DATO: 11.11.2008 / KLOKKESLETT: 21:13

▬KOMMENTAR▬


Jeg fikk gleden av å bli utfordret av Julie! Takktakk! Den er veldig enkel og grei og går slik:

6 ting som gjør meg glad! (uprioritert rekkefølge, folkens!)
1. Glade mennesker!
2. Fotballbilletter!
3. Morsomme drømmer! Og drømmer som går i oppfyllelse!
4. Latter!
5. Skikkelig musikk som får meg i kjempehumør!
6. Bussturen på vei hjem på fredager med musikk på telefonen!

Jeg tror det var det. Det er selvfølgelig mye mer også, men nå ramsa jeg bare opp 6 forskjellige ting som poppa opp i hodet mitt.

Og jeg utfordrer:
Karen (bubblythougtsbyme.blogg.no)
Ingrid (iingrid.blogg.no)

Lykke til!
epost
Makes me HAPPY!
 DATO: 30.10.2008 / KLOKKESLETT: 22:15

▬KOMMENTAR▬


Jadda. Så var jeg så utrolig heldig og ble utfordret for andre gang. Denne gangen av Silje!         Thank you!

Hvorfor blogger du?
Jeg blogger for å systematisere tankene mine litt. Også fordi jeg alltid har syntes det er gøy og skrive, ønsker å bli superjournalitsten Katrine, blabla, alt det der, vet du. Også fordi det er gøy å lese andre blogger og lære mer om andre mennesker gjennom blogging.

Hva gleder du deg til?
Akkurat er det nok helga som begynner imorgen. Også gleder jeg meg til fotballkampen på søndag. Fy flate. Det skal bli skikkelig GØY! Ellers så gleder jeg meg over to ting idag. Nemlig den ultrafantastiske ABBA-konserten vi hadde og at jeg var snill og sendte ei jeg gikk på ungdomskolen med en gratulasjonsmelding. Fordi ho har bursdag idag.

Hva gruer du deg til?
Å høre telefonen vekke meg imorgen klokka 5.30. I alle fall etter denne FLOTTE dagen! Er så klar for helga!

Nevn en ting du er flink til:
Hm. Jeg er nok flink til å ha det gøy på scena. Hoho. Og da tenker jeg på IDAG. Helt med, vet du! Også var jeg litt flink til å improvisere med spørsmål da jeg intervjua "5 på gata" på Torvbyen på tirsdag. Hoho. Så er jeg flink til å heie i sport og fotball. Haha! Yes.

Når er du gladest?
Jeg er gladest når jeg virkelig får være meg Katrine på MAKS. Og da snakker vi fotballkamp, konsert som tar av +. Sånne ting som er MEG langt inn i hjertet. Og når jeg sitter med bena på bordet etter skolen på fredag og hører på fredagssangen min!

Hva vil du bli?
Kjempeflink sportsjournalist i NRK eller TV2. Og intervjue på store arrangementer. Reise rundt og rapportere. Å å. Drømmen!

Hva er din favorittbutikk?
Øh. Jeg er ikke så veldig shoppeshoppe, jeg. Kan jeg si Kiwi? Nei vent! Meny. Meny på Stopp. Den er aritg, se.

Singel / kjæreste?
Vi sier det første, vi. Haha.

Det fineste stedet du har vært?
Å, nei! Måtte det spørsmålet være her. Oi. Det har jeg aldri tenkt på. Kan jeg nevne flere av mine favorittplasser? Da sier jeg Nord-England (2005), Oslo, Trondheim, Fagerhøi (leirskole i 7.klasse. Snø, fjell og ski.) pluss et Fredrikstad i flammer (oransj himmel, magisk stemning 26.juli). Mhm. Jeg aner ikke hva som troner øverst. Men jeg er veldig glad i Østfold, da. Hoho.

Hva liker du å lese om på en blogg?
Å. Nesten alt mulig. Ja. Men når bloggeren er engasjert i det han / ho skriver om blir leseropplevelsen større. Da er sjansen større for at jeg vender tilbake! Haha.

Og da vil jeg utfordre:
Karen - bubblythoughtsbyme.blogg.no
Emilija - mandags.blogg.no
Cathrine - mittlivat.blogg.no

Good luck!

I morgen er det helg! Og da SKAL jeg skrive litt om dagens ultrakulefantastiskebestenoensinne-konserten vi hadde idag.
Herremin, som jeg elsker det korpset..! ♥DATO: 19.10.2008 / KLOKKESLETT: 22:47

▬KOMMENTAR▬


and don't celebrate the Sunday. Det er sånn jeg gjør det. Kanskje litt kjedelig, men det funker. 5 dager til helga igjen. Ikke tenk på det. Bare tenk på å gjøre ditt beste i morgen. Ta en dag av gangen.

OK. Jeg har hatt "så som så"-søndag. Ikke noe store ting som har skjedd. Jeg og brødrene mine har vært hos min mor denne helga. Jeg trodde jeg fikk skrevet litt kommentarer og sånt på bloggen der, men Internetten var skrudd av, så det. Derfor ble det stilt på meg. Det er siste helga hos henne. Snart flytter ho inn til oss igjen. Etter ett år. Det har vært et år med en masse blanda følelser. Jeg har aldri likt stedet ho bodde/bor på. Men snart skal alle bo under samme tak igjen. Så nå lå det jo en masse kasser med ting og tang i der. Jeg vet ikke helt hva jeg tenker om det. Jeg tenker mer på jula. Da kan vi feire jul her. Og med her mener jeg hjemme. Det skal bli fint. Ellers, så skal jeg ikke tenke så mye mer på det. Tenke på skole, spilling, sport og ta en dag av gangen. Som før. Sånn er jeg.

Men en uke er gått og her er

Lista for uke 42:

UKAS DAG:
Tirsdag. KONGSTENDAGEN og INNEBANDY! Jeg var dritgod! Hoho.

UKAS STED:
Kongstenhallen. Sier seg selv. Les over.

UKAS MÅLTID:
Svidd pizza. Made by me and the stekeovn i dag morges. Hoho.

UKAS TV:
"Biler" med min yngstebror. Det er så koselig. Haha.

UKAS NEDTUR:
At det ikke gikk noen buss fra Skjeberg til Fredrikstad. Da ble det lange og kjedelige timer i stasjonsbyen..

UKAS OPPTUR:
Mine to flotte redninger som keeper, etter å ha sluppet inn to mål. Da ble det litt balanse..

UKAS VÆR:
Sol. Regn. Skyer. You name it. Alt mulig, egentlig. Ikke lyn, da..

UKAS SITAT:
Dirigenten på korpset: "Skjønner, dere?"
*Nikking med hodet*
Dirigenten igjen til de ved siden av: " Skjønner dere det?"
*Nikking og "jaa"..*
Dirigenten til en person: "Skjønner du det. *navn*?"
Personen: .. JEG ER VÅKEN!!

UKAS BLOGG:
Kristinaballerina.blogg.no - fordi ho skriver om BlåKors. Det er en GOD ting!

UKAS SANG:

Hardcore Superstar - That's my life.

UKAS BILDE:
rotemappe 329
Kongstenhallen. Morsomt! Burde vært hver uke. Hoho.


Jeg skal prøve å ta igjen med kommentarer og blogg, siden jeg ikke fikk gjort det hos min mor i helga. Men i morgen er det den laaange mandagen, så da er jeg antagligvis ikke på blogg. Men tirsdag derimot.. Hoho!
Vi blogges i alle fall!

HA EN TOPP UKE NUMMER 43! TA DEN DAG FOR DAG..DATO: 08.09.2008 / KLOKKESLETT: 15:43

▬KOMMENTAR▬


indianpopsaltade
OK. Jeg har vært i Sverige i helga. Ikke på harrytur over grensa, men på seminar! Og det var GØY! Med korpset da, vet du. Vi skal nemlig ha en konsert i oktober. Det skal være en ABBA-konsert, faktisk. Artig! Særlig nå når hele verden har ABBA-feber etter den Mamma Mia!-filmen. Har sett den selv og den er veldig bra. Rett og slett en Feel Good-film! Skal ønske meg den til jul, jeg.

Seminaret var morsomt. Vi spilte masse. Spiste mat. Dro til Euroshop for å handle godt og hadde det egentlig ganske bra. Jeg tror resultatet i oktober blir knallbra om alle øver på disse sangene. Men jeg har egentlig nok med å minne meg selv på å øve. Med så gøyal musikk skal nok det gå.

Men du vet. Borte bra - hjemme best.

Jeg har fri i dag og i morgen. Fordi lærerne er på seminar. Haha. Chill det da. Så nå sitter jeg her og har det gøy for meg selv.
Men jeg skal til legen etterpå! GAH, jeg liker ikke å gå til legen! Men det må gjøres. Gleder meg til å komme hjem i alle fall, da. Da skal jeg øve og lage middag. Poteter, brokkoli, blomkål + +. Så skal jeg på spilling klokka 18.00. Moro!

Jeg tar en sånn rask oppsummering av uka som gikk jeg:

LISTA FOR UKE 36:

UKAS DAG:
Lørdag
. Tror jeg. Hele dagen ble tilbragt i Sverige. Koselig.

UKAS STED:
Seminarstedet i Sverige.
Har vært der en gang før på seminar. I 2005.

UKAS MÅLTID:
Grilla pizzasnurr. På grillen i Sverige. Med skikkelig oransj solnedgang, fjell og hav i bakgrunn. Og en masse, svære mygg!

UKAS TV:
Haha. "King Kong" på seminar! Tror det var den nye filmen. Ikke svart-hvitt.

UKAS DRIKKE:
Svensk Äppeljuice. Fikk det til maten og jeg hadde blanda det ut med vann. Da ble den sterkere enn uten vann! Wow.. Merkelig.

UKAS NEDTUR:
At jeg glemte å pakke på torsdagen. Trodde jeg skulle stresse på fredagen med kun en halvtime til rådighet. Men så slutta vi tidligere på skolen!

UKAS OPPTUR:
At jeg fant ut at det var fri på mandag og tirsdag etter seminarhelga! HERLIG!

UKAS VÆR:
Mye regn. Sol på fredag i Sverige, men ellers regn. Regn og grått.

UKAS SITAT:
Korpsmedlem på seminar: "Det her låter dass"
Et annet korpsmedlem på seminar: "Det er din skyld, det".
Haha. Musikkhumor!

UKAS SANG:
En eller annen ABBA-sang. Spilte jo ABBA hele helga. "Arrival" eller "Lay All Your Love on Me". Eller "Gimme! Gimme! Gimme!".

UKAS BILDE:
seminar i sverige 058k
Grillkvelden med havutsikt i Sverige.

UKAS BLOGG:
Fredrikkes - www.fredrikkewongraven.blogg.no

HA EN GOD UKE NUMMER 37!DATO: 02.09.2008 / KLOKKESLETT: 16:39

▬KOMMENTAR▬


hpim268488888
SOMMEREN 2008
ble den beste noensinne! Jeg mener det.
Egentlig så er ikke jeg noe sommermenneske. Og i fjor var jeg ekstra ille. Og derfor så jeg ikke noe særlig fram til årets sommer.
Men det skjedde en stor endring i mitt syn på sommeren. Og det skjedde i år.
Om du hadde kommet til meg på denne tida i fjor, og sagt at denne sommeren hadde fått ut sommermennesket i meg, så hadde jeg begynt å le. Eller grine. Jeg vet ikke. For jeg er ikke den jeg engang var.
I år ble jeg kjent med noen som var ytterst fremmed for meg i mange år.
Sommer-Katrine.

Så siden det er den 2.september, og starten på høsten, så bytter jeg ut Ukeslista med Sommerlista. For å hylle Sommeren 2008!

SOMMERENS DAG:
26.juli!! Fotballkamp! Haha.
Andre gangen jeg var på en fotballkamp. I hele mitt liv! Første var 13.juli. Men denne gangen var større. Ikke på grunn av at laget jeg heia på vant, men på grunn av bedre stemning. Og sol og vakker solnedgang. Og feiringa!

SOMMERENS PERSON:
Haha. Nei, hvem kan det være? (8

SOMMERENS OPPTUR:
At jeg kom inn på Glemmen! Utrolig stort! Og at korpset gjorde det knallbra i NM, tross svingninger.

SOMMERENS NEDTUR:
Vet ikke helt. Kanskje at jeg ikke fikk bada i Tunevannet så masse som jeg planla?

SOMMERENS STED:
Hehe. Fotballbanen, kanskje? Eller Stavanger?

SOMMERENS MÅLTID:
Pizzaen fra Peppes i Gamlebyen! NAM! Den var GOD!

SOMMERENS TV:
Allsang på Grensen, kanskje? Eller OL? En av de to, der. Jo! OL på første og så Allsang!

SOMMERENS DRIKKE:
Hm. Vann? Eller Cola? Har nemlig begynt å drikke vann denne sommeren! Men Cola er gøtt, da.

SOMMERENS VÆR:
Bedre enn i fjor! Sol, regn, overskya, torden. Masse rart.

SOMMERENS SITAT:
"Vi skal på fotballkamp!"
Pappa og jeg hadde nemlig bestemt oss for å gjøre noe gøy dagen før inntaket til videregående 14.juli. Verken pappa eller mamma er særlig fotballinteressert. Men jeg hadde bestemt meg for å debutere på en fotballtribune siden april. Så pappa ble ganske forfjamsa da jeg kom med denne beskjeden. Men han ble med. Og det ble ikke bare den ène gangen den sommeren. 14 dager etter, satt jeg og min bror på samme tribune. Kjempegøy!

SOMMERENS ØYEBLIKK:
1. Akkurat i det jeg så at jeg var kommet inn på Glemmen. Drømmeskolen. Jeg holdte på å miste pusten! Satt liksom og gispa etter luft. Jeg klarte ikke å styre meg. ETT ÅRS med nervøsitet bare brøt ut. Men jeg var så utrolig glad og letta den dagen. 14.juli.
2. Da korpset satt på premieutdelinga i Stavanger. UTROLIG SPENNENDE! Jeg oppførte meg vel mest urolig av alle. For hver gang de leste opp de nederste plassene, og det ikke var oss, skrek jeg og vifta med hender og alt mulig. Klarte ikke å holde meg rolig. Til slutt måtte ho ene roe meg ned. Men det gikk ikke. For da vi kom så høyt som 2.plass, hoppa alle i været av glede! Hurra! Det var såå spennende og GØY! 22.juni.

SOMMERENS OPPLEVELSE NUMMER 1:
var da broren min og jeg kjøpte is på bensinstasjonen for å feire seieren etter fotballkampen den 26.juli. Da var det ikke mange der. Nesten bare broren min og jeg. Og masse biler i kø. Og solnedgangen. Og en trailer. Og god stemning. Og to is. "Isabella". Mm! Det skal bli seiersisen!

SOMMERENS SANG:
A La La La La Long. Fordi den minner meg om sommeren 2008, naturligvis! Så morsom og fengende. Minner!Så får vi se. Hva høsten og vinteren vil bringe. Det har vært en enorm forskjell siden i fjor. Tro meg.
I år ble jeg i alle fall kjent med Sommer-Katrine.

Takk. For den beste sommeren noensinne!
Sommeren 2008!

hpim129623456hpim2770570999hpim26503576hpim2231DATO: 24.08.2008 / KLOKKESLETT: 21:53

▬KOMMENTAR▬


En uke er over. Uke 34, faktisk. Oi. Det er ikke mye igjen, da. Snart høst.
Men denne uka har vært skikkelig spesiell. Skolestart på ny skole, alt er i gang igjen og OL-dagene er over.
Jeg tror jeg lager meg en liste hvor jeg bare ramser opp en masse teite ting om uka, jeg. Selv om lister kanskje virker litt barnslig så syns jeg det er veldig praktisk. Ikke mye dilldall-ord i mellom, liksom.
Så da setter jeg i gang:

LISTA FOR UKE 34:

UKAS  DAG:    
Torsdag. Kjempetrivelig på skolen etter masse informasjon dagene før.

UKAS PERSON:
Det vet jeg ikke helt. Møtt så mange nye personer denne uka. Blir vanskelig å velge.

UKAS OPPTUR:
Å endelig få kunnet begynne på Glemmen. Møte alle menneskene.

UKAS NEDTUR:
Hm-hm. Det er nok litt hjemme-privat. Innad i familien, med andre ord. Og kanskje at OL-eventyret er over.

UKAS STED:    
Glemmen videregående skole. Skolen jeg hadde drømt om i et og et halvt år skulle bli virkelighet denne uka.

UKAS MÅLTID:
Det må vel være pizzaen på fredagen? Utenom det så kanskje det blir den kantarell-steinsopp-blandinga?

UKAS TV:
OL. På lørdagen da, selvfølgelig. Sov da håndballjente tok gull da. Og jeg skjemmes! Men så på OL etter at jeg sto opp, så fikk med meg de andre medaljene. Heldigvis. Og avslutningsseremonien i dag.

UKAS DRIKKE:
Rød bonaqua med "forest berries". Haha, den er så sterk, men jeg elsker flaska! Også kjøpte jeg en ny flaske til 15,- på kantina på Glemmen mens jeg hadde en i sekken! Haha!

UKAS VÆR:
I begynnelsen av uka var det mye gråvær, også regn. Men senere i uka ble det mer og mer sol og i dag er det bare sol hele dagen!

UKAS SITAT:
Haha. Helt sikkert "Velkommen til oss!". Hilsen fra rektoren på Glemmen da vi møtte opp på mandagen. Ferske og nye. Som rykende boller.

UKAS SANG:
"If a song could get me you" - Marit Larsen. (Se tidligere blogg).

UKAS BILDE:
img650x367ooo
Avslutningsseremonien fra Beijing. Spektakulært.

UKAS BLOGG:
Huong sin -  www.huong.blogg.no


I dag har det også vært siste OL-dag. Den skriver jeg mer om i morgen kanskje. Eller dagen etter der. Det har i alle fall vært et kinesisk eventyr!

hits