DATO: 31.07.2013 / KLOKKESLETT: 23:22

▬KOMMENTAR▬


Jeg kommer aldri over de første setningene jeg publiserte på katrinesmind, 30.juli 2008: 

Bursdagssang må være med!

 

Intet mer, intet mindre. Hvem skulle tro at fra den datoen skulle det følge 5 år i blogguniverset? Ikke jeg i alle fall. Jeg var skeptisk, men nysgjerrig. Og jeg lot nysgjerrigheten vinne til tross for at jeg var litt paranoid og redd for den store cyberspacen. I "infoinnlegget" som kom 31.juli skrev jeg om meg selv. Jeg var 15 år og overlykkelig over å ha kommet inn på drømmeskolen (media på vgs.) Jeg omtalte meg selv som "sportsidiot" og uttrykte at jeg følte meg smart som kunne lese noter. Så ja.. det var slik jeg introduserte meg selv for bloggverdenen. 5 år etter - hvem er jeg nå? 

 

Nå er jeg en mer voksen person på 20 år som fortiden går en annen vei innen utdanning enn jeg drømte om som 15-åring. Jeg er langt ifra like sportsinteressert (kan i alle fall ikke kalle meg "sportsidiot" lengre). Det er liksom noen ting som har forandra seg. Sånn er det jo, og sånn kommer det alltid til å være. Det er interessant å se utviklingen gjennom bloggen. Den har liksom fulgt meg i alle de 5 årene. 5 år er jo i og for seg ikke såå lenge, men fra 15 til 20 år er det mye som skjer. Katrinesmind har vært med meg i både de beste periodene i livet mitt, og noen av de dårligste. Jeg ser tilbake i arkivet og blir litt flau, litt glad, litt trist og sukker litt. 

 

Jeg vil takke alle som har bidratt i kommentarfeltet gjennom disse årene. Jeg prøver å svare alle, men med så mange kommentarer så er det ikke alltid jeg får til. Jeg får en hel bråte med mail i tillegg som jeg også prøver å svare på. Jeg hadde aldri trodd at så mange ville finne veien til bloggen min og jeg setter så pris på dere alle! Og takk til sponsorene, som alltid sender noe rosa i posten som jeg kan blogge om på en dag jeg ikke aner hva jeg skal skrive om! Og takk til media og pressen som vil følge opp bloggjubileumet mitt! 

said nobody ever.

(I alle fall ikke jeg.)

 

Øh, neida! Men jo. Heihå, bloggbursdag er alltid gøy! Måtte katrinesmind leve i 5 år til! (Å gosh..) Jeg har i alle fall noen ideer for høsten som forhåpentligvis skal blåse ytterligere liv her. Så om den ikke overlever da, så er ikke det min feil i alle fall. 

 

Tenna i taket og hæla i tapeten! Og omvendt. 
DATO: 05.05.2012 / KLOKKESLETT: 15:39

▬KOMMENTAR▬


Foto: meg.

 

Look, våroppussing av bloggen! Shine, shine. Denne gangen måtte jeg ty til ferdiglagd gratisdesign fra denne flinke bloggeren. "Men, hvorfor? Katrine, du blogger jo ikke lengre.." Nei, det er sant. Eller, det vil si. Jeg har ikke gjort det på lenge. Innså at nok var nok, blogging var egentlig ikke gøy lengre. Det tok bare tid og krefter. Ikke hadde jeg noe særlig jeg ville dele med """"resten av verden"""" og når jeg hadde det, så visste jeg ikke åssen jeg skulle skrive om det, og det endte opp med .. ingenting. Så jeg la det på hylla. Gadd ikke mer. Glemte det, brydde meg ikke om det lengre. 

 

"Så.. hvorfor brått endre design da?" Jo, nei.. det vet jeg ikke. Fikk  bare lyst. 

 

Jeg har fortsatt en liten drøm eller håp om å klare å lage en litt sånn "motivasjonsblogg" eller hva jeg skal kalle det. Det siste året har det skjedd så mye forskjellig og jeg må ha et sted og sette ord på ting og tang. Også må jeg ha noe som får meg til å gå ut og ta bilder igjen, om det så er en teit blogg eller hva det skal være. Lage noen videoer (nei, ikke videoblogg!), osv osv. Altså, jeg forventer ikke "from day to day"-blogg da, kan du si. 

 

Hadde vært hyggelig å se om noen fortsatt ser disse innleggene (hallo dere 10 som følger på bloglovin'!), men langt inni meg så føler jeg at jeg bare kommer til å skrive til meg selv en stund. Greit, det er ok det.

 
DATO: 20.04.2010 / KLOKKESLETT: 20:04

▬KOMMENTAR▬
Kjære Gud. Jeg har vært stille på bloggen fordi jeg ikke vil at noen jeg kjenner skal finne den. Jeg har ikke så mye hemmlig altså, det ville bare vært så teit. Jeg er jo ingen blogger. Jeg vil ikke være det! Jeg burde ikke, egentlig. Blææ!!!!

Jeg gikk meg vill i skogen da vi hadde utegym i dag! Det var sååå kult.      Uansett, jeg har hatt engelsk tentamen i dag. Det var gøy. Eller, OK. Eller, fint. Helt greit. Jeg fikk til og med fordeler fordi jeg har matsykdom! Yeay for det! Så da satt jeg og tre andre i klassen på det flotte biblioteket vårt og nerda på pc, mens de andre kjeda seg i øverste etasje. Heheheheheh. Neida. Vi hadde fem sensorer. Pensjonister. De var kjedelige. De kunne ikke data. Ikke mye hjelp i dem. Hun ene så ut som en mopp. Ehehe, hun het sikkert Lilleborg(!!!) om noen skjønte det.             Det gjorde vi vel.. ikke.


Tentamenstid?DATO: 15.02.2010 / KLOKKESLETT: 16:53

▬KOMMENTAR▬
Jeg tar et hint. 12 dager siden sist innlegg. OK, jeg legger bloggen på hylla - for en liten stund.

Men jeg har ikke gått i hvilemodus, altså. Det er mye saker som skjer. Mye morsomt. Jeg lever, tjo og hei! Har dessverre ikke kommentert noe særlig, eller fulgt med i o'bloggspace, så beklager det. Men sånn er det bare. Blogging er bare ikke helt meg.. selv om jeg har gjort det i 1 1/2 år..    ...

Sjåast!


PAUSE --DATO: 01.09.2009 / KLOKKESLETT: 17:29

▬KOMMENTAR▬


Jeg har en bitteliten mini-pc og det er så godt som umulig å lage headere til bloggen. Nå har jeg lagd en ny på en stor pc, men når jeg ser bloggen på denne lille ser jeg ikke headeren. Ikke hele i alle fall. Jeg blir GAL!

Hvorfor kan ikke bare headeren være lik på ALLE pc'ene? Går det an å få til, eller?DATO: 06.07.2009 / KLOKKESLETT: 15:33

▬KOMMENTAR▬Da jeg gikk inn på bloggkoll i dag og sjekket oversikten ble jeg litt paff. Jeg hadde en mistanke om at dette ville skje, men grunnen til at det skulle skje er jo bare helt vanvittig.

"FIN blogg !"

Jeg var ny på blogg, det var august i fjor og jeg skrev om skolestart på vgs. Kriser om skolebok-innkjøp og krav om rødt bokbind var det bloggen handlet om da. Plutselig fant jeg en liten, kort kommentar fra Kristina Andersen under innlegget.
"FIN blogg !" sto det. Jeg ble overlykkelig for hver lille kommentar som dukket opp.

Siden den gang fulgte jeg Krisinas blogg titt og ofte. En helt vanlig jente på 17/18 år som bodde et sted jeg ikke visste hvor var i Norge. Skrev om oppturer og nedturer. Var ikke på topplista av noe slag. En veldig forståelsesfull person som er lett å like. Så en dag flyttet hun fra blogg.no og det nye nabolaget ble ipublish. Litt vanskeligere å følge med..

Derfor syntes jeg det var topp da hun begynte igjen på blogg.no etter en stund hos ipublish. Jeg kunne igjen følge med. Nå var Kristina blitt "stor" - i bloggbetydning. Lå på topplista og hadde flere diskusjonstemaer. Men likevel så jeg den forståelsesfulle jenta som sto bak.

For kort stund siden ble det kjent at Kristinas navn var blitt utnyttet på det groveste og lagt ut på steder det absolutt ikke skulle vært lagt ut. Irritasjonen og sinnet smittet på bloggen, og vi skjønte det. Det er helt vanvittig at noen kan gjøre noe sånt mot slike mennesker. Jeg blir forbanna på sånne mennesker. Rett og slett!

I dag la hun ned bloggen. Jeg vet hun likte å blogge. Hun er en fantastisk person, helt sikkert! 

Men noen mennesker, noen, er bare FOR syke.
Og at det skal gå utover flotte mennesker.. gjør meg sint. Pell dere!

Til deg, Kristina, hvis du leser dette - vil jeg bare si: Ikke gi opp mot sånne mennesker. Anmeld, ring til blogg.no flere ganger, gå til politiet, gjør det du kan og vil for å rette opp dette. Man vet jo at risikoen er der når man begir seg ut på Internett, men dette fortjener du ikke. Du er velkommen til å skrie på denne bloggen eller din egen, om det blir det igjen!

Ha en god, god sommer!

Edit: She's back :)DATO: 12.04.2009 / KLOKKESLETT: 15:09

▬KOMMENTAR▬


Det er skikkelig slitsomt å lese seg opp og ned på HTML-maler. HTML-koder, en salig blanding av bokstaver og tegn som ikke engang finnes på tastaturet! Jeg blir utrolig oppgitt, leter og leser, trykker inn, failer, prøver på nytt, river meg i håret, søker hjelp på andre blogger, piczo-sider til og med. Er HTML-koder lagd for at vanlige dødlige skal skjønne det, eller?

Mitt problem er:
jeg vil ha det kommentarfeltet hvor man kan se på de hyggelige profilbildene, på dette gamle stilsettet (altså, jeg bruker det gamle stilsettet). Går det an, egentlig? Jeg begynner å tvile. Så om du vet det, gjeeerne fortell det til meg. Da hadde jeg blitt glad. Syns det er koselig med profilbilder, jeg. Og særlig nå som jeg har klart å slette malen til linklista som skulle stått på sidemenyen. Så om du har den også så tar jeg imot med et stort takk!

Vær så snill. All I'm asking for.

glommastien 007
Neidaså.. her bor jeg.      Nei da. Dette er et skur ved Sarpsborg jernbanestasjon/tømmelageret.
Så sånn sett så er det ikke langt unna.
DATO: 28.02.2009 / KLOKKESLETT: 18:21

▬KOMMENTAR▬


Heisann! Jeg skal nå ramse opp spørsmålene jeg fikk inn til Sims byliv-konkurransen. Det var ikke flust med spørsmål, men det er greit. Jeg forventet ikke det heller. Uansett, noen skal få sims-pakka. Om jeg så må hive den etter folket.

Kristin Hustad (ikke deltakende):
Hvor mange søsken har du? Jeg har 2 stk. To brødre.
Hva er favorittgjenstanden din? Hmm.. kanskje TV-en? Eller nei. Sauen på penalet. Lykkesauen!

Fredrikke Dorothea Bolette:
Hva mener du er viktigst? Den var skikkelig vanskelig. Men så kom jeg plutselig på et svar jeg syntes hørtes fornuftig ut; kanskje å ha det bra med seg selv? Å ha litt selvtillit og selvrespekt. Det er jo veldig viktig og fint å ha. Også sola. Sola er jo viktigst av alt. Egentlig.
Hvis du måtte velge mellom å være blind eller døv, hva ville du valgt og hvorfor? Jeg er et veldig musikkmenneske, men likevel kanskje døv? Tenk å gå rundt i et evig mørke, liksom. Samtidig er det litt kjedelig å ikke kunne høre musikk også da. Vakre toner. Tror jeg. Men jeg velger døv. På grunn av at jeg elsker å se på alle menneskene og fargene!
Hva er det mest irriterende du vet? Akkurat nå, for å være litt slem, er det minstebroren min når han er helt hyper og i ertehumør klokka ti på lørdagskvelden. DET er slitsomt, jeg lover. Også å høre folk som liksom tygger gulrøtter "diskret". Det er fælt. Men jeg gjør det sikkert selv også, siden jeg elsker gulrøtter. Bare synd det setter seg i reguleringa..
Hva ville du absolutt ikke gjort for penger? Det er nok mye. Som for eksempel å drept en person. Det er ikke særlig herlig. Gått en hel dag som nudist hadde jeg nok heller ikke gjort. 
Hva er det fineste navnet du vet? Jeg har ikke akkurat noen favorittnavn, men jeg liker veldig godt mitt eget. Så egoistisk må jeg nesten være. Også finnes det jo så mange måter å skrive Katrine på, så det er jo bare å velge etter smak og behag! Av guttenavn er det kaanskje Sebastian eller Simon? Veldig fine navn, men jeg har som sagt ikke noen klare favoritter.
Hva er det flaueste du har opplevd? Uffameida. Hm, nå er jeg ganske så god på å fortrenge sånt, men jeg skal se hva jeg kan svare. Jeg tror ikke jeg kommer på det aller flaueste, men det å ha buksesmekken åpen en hel dag er ikke særlig kult. Det skjedde på torsdag og jeg fikk vite det på musikkøvelse. Da føler jeg meg ikke så innmarri høy i hatten. En hel dag, liksom.. uff.
Har du noen gang vært vitne til en forbrytelse? Hvis å snike i køen er en forbrytelse, så ja. Mange ganger. Men det teller kanskje ikke? Jeg tror egentlig ikke det, men jeg har kanskje deltatt i en forbrytelse selv. Stjeling er jo ikke lov. Da jeg var mindre stjal jeg i en butikk. Men det vet du jo fra før. Også har jeg "stjålet" masse ting fra skolene jeg har gått på igjennom ti og ett halvt år.
Hva er favorittfargen din og hvorfor? Favorittfargen min er rød. Det har det vært hele tiden. Før gikk jeg nesten bare i røde klær. Det gikk moren min på nervene. Grunnen er fordi rød er en utrolig sterk farge. Den er kraftig og symboliserer makt tror jeg. Rødt er den viktigste fargen i menneskenes kultur og vekker oppmerksomhet. Den kan stå for varme, nærhet, kjærlighet og positivitet, men også aggressivitet, sinne og krig. Noe mange forbinder med rødt er også kommunismen. Uten at det er grunnen til at det er min favorittfarge.
Hva er det særeste du kan tenke deg? Sært er et ord jeg fortsatt ikke har blitt helt klok på. Den var egentlig litt vanskelig. Men skikkelig rutete, breie golfbukser er litt sært. Sånne historier fra Rorbuer som norlendinger ler seg skakk er litt sært, og uttryket "man kan skyte av seg selv på blogg uten å virke selvopptatt" er et  sært. uttrykk. Tror jeg. Kanksje jeg ikke vet 100% hva ordet betyr.
Hvorfor vil du si at du er en god blogger? Nesj, hva skal jeg si? I Norge er det jo litt fyfy å gå ut og skryte av seg selv, men på blogg går visst det ann som nevnt i forrige svar. Jeg prøver i alle fall å skrive grammatisk riktig, legge ut litt OK bilder, få et greit og vårlig design og nå har jeg til og med lagt meg på videobølgen! Er ikke det bra da, så vet ikke jeg.

Cathrine
Er dette det beste spørsmålet? Vel, et ganske meningsløst spørsmål var det i alle fall. Høhø..
Hvis ikke, er dette? Veldig likt det forrige i alle fall..
Hva er det beste spørsmålet du har fått? Det står nederst i innlegget, sjekk der.

Silje
Hvem ville du gitt penger til på gata? En prostituert eller en narkoman? Den har jeg tenkt litt på, og tror jeg ville gitt pengene til en narkoman. Jeg tror liksom at prostituerte får høyere pengesummer når de først får noe, enn narkomane. Hadde den narkomane stått med en avis for å selge, så hadde det i alle fall ikke vært noen tvil. Jeg går for narkomane.
Hva er det beste du vet med å være alene? Å føle roen rundt meg. Å kunne slå på akkurat de lydene jeg vil skal være der. Å slippe mennesker for en liten stund. Å bare tenke på meg selv. Mhm.

Sofie
Hva tror du skjer når du dør, og er du redd for å dø? Ja, jeg er redd for å dø. Men jeg tenker ikke særlig over det. Men jeg vil jo ikke tenke på at livet en dag skal ta slutt når jeg har det så fint som jeg har det nå. Det er ikke noe moro. Jeg tror kanskje litt på at vi blir født på nytt en gang i fremtiden. Liksom, å bare ligge i jorda i all evighet høres veldig ensomt og meningsløst ut. Det håper jeg virkelig ikke. Om vi ikke blir født på nytt tror jeg kanskje vi fortsetter å "leve" på en måte ett annet sted. Himmelen, kanksje? Hvem vet?
Er du redd for at det skal bli krig? Jeg tror ikke det vil bli krig i Norge i den forstand, men det var en stund jeg var litt redd for at Mullah Krekar skulle ringe til kompisene i Al Quaida og sende terrorangrep på Norge. Det var jeg skikkelig redd for en periode. Det kan jo skje i Norge også, så klart. Med det forsvaret vi har er det nok ikke så vanskelig å ta oss heller, men for all del. Jeg håper ikke noe sånt skal skje. Jeg liker ikke krig. Så på den måten er jeg litt redd for krig.
Akkurat hvorfor er du mørkredd (hvis du er det)? Jeg er ikke så veldig mørkeredd nå. Men var det før. Ikke sånn skikkelig, men litt. Noe av grunnen til at jeg kanskje ikke er så redd for mørket lenger er kanskje fordi jeg må opp tidligst, klokka seks og alle lys i huset er slukka. Så løper jeg helt ned i kjelleren i mørket. Det hjelper, men er ikke særlig hyggelig likevel..

Annva

Om du måtte velge hvem du ville giftet med, ville det ha vært Zack Efron, Brad Pitt, Chad Murry eller Norges rikeste? Nå vet jeg verken hvem Zack Efron eller Chad Murry er, Brad Pitt har jeg ikke så veldig mye kjennskap til annet enn at det er en Hollywoodfyr/skuespiller og Norges rikeste, er ikke han veldig gammel? Hvis det skulle vise seg at Norges rikeste ikke var så gammel så kanksje jeg hadde gått for det alternativet. Bare for å slippe å slite med språkproblemer liksom. Du vet, kommunikasjon er jo viktig for et forhold, er det ikke?

Maiken
Hva gjør deg lykkelig? Masse! Fredager og sol er aller mest knall. Glade mennesker, god mat og frihet kan også tas med.

Emilija
Hva er ditt favorittpålegg? Det er salami med majones. Fordi det er et høydepunkt i skolehverdagen. MMMMMills!
Hvilken sang har du hørt på mest denne uken? 


Takk for at du spurte om dette. Det fikk innlegget til å bli litt mer herlig!

O, det ble en del spørsmål likevel. Det så jeg på lengden. Eller så var det kanskje jeg som skrev litt mye på hvert svar. Samme. Mange fine spørsmål i alle fall! Takk til alle som stilte!
Det sto mellom Siljes første spørsmål om "penger til narkoman eller prostituert" og et av Fredrikkes maange spørsmål, "hva mener du er viktigst?". Selv om videoen på slutten er veldig herlig. Hoho. Men veldig close race.

Likevel - vinneren ble Fredrikke.
"Hva mener du er viktigst?" var et genialt, enkelt spørsmål med så mange forskjellige svaralternativer. Svaret passet også bra med tiden vi nå er kommet i. Sola er jo tilbake og skinner! Og jeg er solas største fan og beste venn. Jeg måtte tenke lenge på den og kan vel innrømme at det var det spørsmålet jeg tenkte mest på i løpet av perioden. Gratulerer!

Adresse sendes på mail; katrinesmind.blogg@gmail.com, så kommer bylivet så fort som mulig i posten!DATO: 24.02.2009 / KLOKKESLETT: 16:29

▬KOMMENTAR▬


HJELP! I'm screaming. Fordi jeg prøver faktisk å lage en video til dere og bloggen. Litt random videoklipp fra Trondheim som jeg setter sammen i Moviemaker. Dvs, jeg SKULLE ha satt det sammen i Moviemaker nå.

Problemet er nemlig at jeg har utrolig lite diskplass igjen på pc-en. Dermed måtte jeg slette masse snåle programmer jeg trodde jeg ikke ville få bruk for. Så i kampens hete sletta jeg antagligvis et lydprogram. Og nå får jeg ikke hørt noenting på pc-en. Ikke noen lydfiler, ikke noe youtube, og Moviemaker vil absolutt ikke åpnes engang!

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg aner ikke hvilket program jeg sletta engang. Stygt. Dette ser veldig stygt ut.

Jeg setter kjempestor pris på hjelp, selv om jeg skjønner at min beskrivelse ikke rekker langt. Er bare litt desperat akkurat nå.. (Pust.)


Takk,
Guro! Tusen takk!DATO: 11.02.2009 / KLOKKESLETT: 19:10

▬KOMMENTAR▬


Takk for at det ikke ble noe bilde i dagens innlegg. Takk for at hele bloggsystemet begynner å bevege seg tregere og tregere. Takk for at du alltid kommer med infobeskjeder og varslinger om at du begynner å bli litt småfull - og treg. Som vi vet fra før av.

Og alt dette på grunn av alle de tomme bloggene som ikke har vært rørt siden de så dagens lys. Mange blogger som har blitt opprettet på null grunnlag, av et menneske som bare skulle bli medlem av "flest" mulige nettsamfunn. Som prøvde å følge moten. "Blogg, blogg. Må skaffe meg en blooogg!". Setter seg til rette og oppretter bloggen sin. Den nye. Spennende. Nei. Eneste posten er "Velkommen til mitt første innlegg..." og et selvskrevet innlegg som lyder: "Jaja, hihi.. vi får se hvor mange innlegg det blir. Det blir nok flere! Hihihihihi(hjertehjertehjerte)". Første og siste selvskrevene innlegg.

Jeg spyr. Kunne det ikke fantes en eller annen funksjon som var sånn at om en blogg ikke ble brukt på for eksempel to måneder så ble den sletta? Eller tre måneder? I det hele tatt.. hvorfor ikke? Da ble vi kvitt en hel haug med masse tomme blogger og blogg.no hadde ikke trengt å bruke masse tid og energi på nye servere hele tiden. Vi som faktisk blogger aktivt må vente i flere minutter på bilder og slike ting bare på grunn av alle de tusen tombloggene. TAKK!

Dagens innlegg skulle egentlig handle om min utrolige spennende og actionfylte skoledag som jeg vet dere har venta på, men jeg ofret det for å skrive min mening om blogg.no-systemet.

Og du, dagen har ikke vært så actionfylt. 8 elever i klassen, en gymtime med god samvittighet og 10 push-ups og Charlie Chaplin i medieteori.. en rimelig slækk dag.

1. Hva syns du blogg.no kunne gjort med alle de tomme bloggene?
2. Færreste antall elever du har opplevd i klassen?DATO: 04.02.2009 / KLOKKESLETT: 16:40

▬KOMMENTAR▬


Som sagt, jeg har et Sims-spill (byliv) liggende i hylla som jeg gjerne vil bli kvitt. Det bare ligger og samler støv. Men så kom jeg på at det er sikkert noen som er mer interresert i disse spillene enn meg. Derfor; konkurranse.

Reglene er enkle; Jeg skal ha en liten spørsmålsrunde for moro skyld. Din oppgave er å stille det beste spørsmålet. Hva jeg definerer som "det beste spørsmålet" får jeg se når de kommer. Vinneren blir kanskje trukket i helga. Da må vinneren sende meg en mail med sin adresse sånn at jeg får sendt spillet rett hjem til denne personen. I gullpapir, folkens! Haha.

Premien: Som sagt, ett stykk sims-utvidelsepakke med byliv-utgaven. Det er blitt åpnet, men aldri brukt. Akkurat i dette øyeblikket ligger det i hylla mi innpakka i gullpapir. Det er en fordel å ha Sims 2 fra før.

Viktigviktig!!
Spørrerunden er også for folk som IKKE vil konkurrere, så om du ønsker å delta må du skrive "KONKURRANSE" øverst i kommentarfeltet. Vær så snill. Ellers gjelder ikke spørsmålet i konkurransen.

Det er lov å skrive flere spørsmål. Haha.

Jeg gleder meg til jeg blir ferdig med dette..DATO: 03.02.2009 / KLOKKESLETT: 18:29

▬KOMMENTAR▬


rammet meg også. Det var majaavr som utfordret meg. Hoho! Så da setter jeg bare i gang:

Gå til Mine bilder. Plukk ut det sjette bildet i den sjette mappa. Sett det på bloggen og skriv noe om det. Utfordre seks andre personer og la dem få vite det ved å gi dem en beskjed.

dsc0085

Den utvalgte hos meg ble et bilde jeg tok på søndag. Av et duetårn/duehus/duematbrett, kall det hva du vil. Det er tatt i en park i Halden sentrum. Turen har jeg skrevet om i innlegget under. Det var en fin tur! Jeg tror ikke jeg vil sende masse kommentarer om at 'du har blitt utfordra'. Jeg utfordrer deg som leser dette, take it or leave it.

Snart skal jeg sette i gang konkurransen også. Planlegg spørsmål, haha. For jeg tror det beste spørsmålet vil vinne. Konkurranseinfo kommer!DATO: 30.01.2009 / KLOKKESLETT: 19:09

▬KOMMENTAR▬


opsund 082 cross

Jeg sitter her og lurer på om jeg skal fortelle litt om mine planer framover. Fortelle dere litt om konkurransen jeg tenker på, designet, anbefalinger. Sånne ting. Du skjønner, jeg har tenkt litt på bloggen i det siste. Og jeg lurte på hva dere syns om de tre stikkordene:

Konkurransen: Jeg har lurt på å ha en slik 'spørsmålsrunde'. I og med at jeg ikke akkurat har så mange bilder av meg selv her på bloggen, og for noen kanskje virker litt "mystisk", så tenkte jeg at dere kunne få stille noen spørsmål som jeg kan svare på. Kanskje dere blir LITT mer 'kjent' med meg da?
Også var tingen at jeg kunne slå to fluer i en smekk. Konkurransen kan nemlig gå ut på at den som stiller det "beste" spørsmålet vinner
"Sims; byliv". Jeg vet ikke helt hva jeg definerer som "best", men det finner jeg eventuelt ut når spørsmålene kommer. Mest kreative, artigste, rare, dumme..?

Blogganbefalinger: I den siste tiden har jeg funnet mange gode blogger. Kanskje jeg skal dele noen med dere? Dette kommer eventuelt ikke til å skje før om en liten stund.

Designet: Som mange andre bloggere, så syns også jeg at designet er litt viktig å ha i sånn noenlunde i orden. Gjerne reflektere litt av personligheten til bloggeren som står bak (i dette tilfellet; meg). Jeg bytter veldig ofte ut farger, skritftyper, bakgrunner og slikt. Nå er jeg ganske fornøyd. MEN; jeg tror ikke denne bakgrunnen vil være den jeg bestemmer meg for. Må ha litt andre farger enn grå. Men en grei "vikar" i mellomtiden.

1. Så spør jeg DERE; hva tenker dere om de tre punktene? Kom med meninger!

Bildet er fra åpen skole forrige torsdag. Det var moteoppvisning hvor design og håndverk sto for klær, frisørlinja sto for hår og sminke og media og kommunikasjon sto for lyd og lys. I første omgang filma jeg, i den neste styra jeg hele musikkgreia. Full guffe på høytalerne! Jeg digger den siste sangen de spilte. Den kan jeg legge ut senere. Hoho!

Jeg føler at dette ble et veldig seriøst innlegg. Vi skylder på den grå bakgrunnen.
Derfor får jeg legge ved en artig sang som kan farge litt opp. Tross alt; det er jo HAPPY FRIDAY!

DATO: 28.12.2008 / KLOKKESLETT: 15:04

▬KOMMENTAR▬


jula 191
Jeg har et "Sims"-spill liggende i hylla mi. Skulle egentlig vært en gave, men så var det feil spill. Jeg har ikke "Sims" selv, så da lurte jeg på om noen er interessert i disse spillene lengere? Eller er det liksom gått ut på dato? Jeg aner ikke for jeg har aldri hatt det før. Men om jeg kunne hatt en konkurranse eller noe, hvor vinneren kunne fått dette spillet. Spillet heter "Byliv" og er ikke brukt, selv om plastikken er tatt av. Men da må jo liksom noen være interessert. 2009 skal være et spare-år for meg, derfor gidder jeg ikke å bruke over 200 kroner på å kjøpe Sims 2, noe man tydligvis måtte ha for å kunne bruke "Byliv". Bæsj..

OM du kunne vært interessert i å 'vinne' dette spillet, så bare skriv 'JA' med store bokstaver i kommentarfeltet. Hoho!

Også må jeg si at jeg har fått meg @gmail-adresse! Woho! Mailen er kun til bloggbruk, så hvis det skulle være noe ris/ros eller noen spørsmål så er det bare å sende en liten mail. Man kan ikke skrive alt mulig på kommentarfeltet, vet du. Haha.

Men i alle fall - du finner adressa helt til høyre under bildet. Eller klikk på bilder under teksten her.

jula 194DATO: 15.11.2008 / KLOKKESLETT: 19:04

▬KOMMENTAR▬


Var ikke dette blidet litt fint?
balloonfetishistbywheepingguitar
Jeg fikk en følelse av frihet da jeg så dette bildet. Og de vakre fargene! Jeg elsker det!

Men det var ikke det jeg skulle skrive om idag. Som du kaanskje ser så har jeg våget meg ut på glattisen og prøvd med på et nytt design igjen. Og jeg trenger SÅÅRT hjelp! Jeg vil nemlig veldigveldig gjerne lære meg
åssen jeg får på header'n min!
åssen jeg får på bakgrunnen min!
+ hvordan jeg får VEKK den overskriften "KATRINES BRAINSTORMING".
Kan du hjelpe meg? Mitt problem er at jeg ikke skjønner hvor jeg finner URL-en til header/bakgrunn, samt hvordan jeg får riktig størrelse på headeren..

Jeg vil være evig takknemlig om DU kunne hjulpet meg! Tusen takk!

Så som du skikkert skjønner; jeg har hatt en rimelig "tom" lørdag. En lørdag uten noe særlig innhold. Men det er litt deilig også. Å ikke gjøre så veldig mye, bare slappe av! Men jeg brukte SINNSYKT laang tid på å finne ut hvordan jeg får på headere på denne malen. Men jeg fikk det ikke til, som du ser. Svarte..

1 Har du begynt med juleforberedelser i år? 
2 Er du i julestemning?
Om det er interresant, så svarer jeg nei på begge. Hoho! GOD LØRDAG!DATO: 24.10.2008 / KLOKKESLETT: 16:47

▬KOMMENTAR▬


Nei og nei og nei og nei og nei.. Så måtte selvfølgelig denne utfordring-trenden havne hos meg, også. Jeg syns det er underholdene å lese andres utfordringer, bare for å sitte her selv og ha noe å le av. Men da jeg oppdaget meg selv litt lenger nede ved siden av "jeg utfordrer:".
Såå. Jeg får bare prøve å svare så godt jeg kan. Ikke ta dette seriøst. Fy flate..
Takk skal du ha,
tinoChristina!

Spørsmål 1: Dette er et tankeeksperiment. Du er Josef Mengele, du eier ikke skrupler og har all verdens ressurser til din disposisjon. Hva gjør du?

Hva skal man gjøre? Ikke det at jeg vet hvem Josef-fyren er, eller hva "skrupler" betyr. Men hvis Josef liker boller, hadde jeg sikkert gått og henta en bolle i skapet og spist den opp..

Spørsmål 2: Hvordan er en perfekt skrekkfilm?

Kanskje en som er tilpassa meg. Jeg liker ikke skrekkfilmer. Æsj. Gru og gørr..

Spørsmål 3: Tror du Voldemort er jomfru?

Er det han i Ringenes Herre? Flere år siden jeg så den filmen, så husker ikke han nå. Men.. hm.. kanskje? Kanskje ikke? Tipper nei, jeg..

Spørsmål 4: Ville du tatt Barack Obama for en Snickers?

Jeg tåler ikke Snickers (hvis det er den sjokoladen). Og nei.

Spørsmål 5: Hvor er det rareste stedet du har tissa?

Hva er det for et spørsmål? Jeg vet ikke. I skogen kanskje? ..

Spørsmål 6: Hvilken superkraft ville du hatt - og hva er det første du ville brukt den til?

Gjøre meg usynlig. Eller, nei! Å FLY! Å, ja! Det første jeg ville gjort da var å fly fra Sarpsborg til Oslo. Også fllydd/fløyet (hvordan skrives det?) rundt i Oslo og skjekka bylivet der.

Spørsmål 7: Hvor gammel vil du bli?

Å nei. Jeg vil egentlig ikke bli gammel. Eller jo. Men jeg vil ikke tenke på det nå. Men det hadde jo vært kult å runda 100. Men om helsa er bånn er det kanskje ikke så kult. Jeg vil leve friskt og ikke lide på slutten, i alle fall. Da er det bedre å sove..

Spørsmål 8: Hva er din beste skulkeunnskyldning?

Å.. Visste du at jeg var unnskyldningsmester på barneskolen og ungdomskolen? Vel. Jeg var. Helt til 10.klasse. Men min BESTE vet jeg ikke. Æsj. Det skulle jeg gjerne visst, altså. Men jeg tror jeg brukte en med at bilen hadde stoppa opp, så jeg måtte gå resten av veien. Men det er sikkert ikke den beste..

Spørsmål 9: Hvilken blogger skulle du ønske du skrev som?

Jeg syns jeg skriver greit nok, selv, jeg. Men det er mange som skriver bedre. Jeg liker for eksempel skrivemåten til Huong. Den er enkel men funker kjempebra. Også kan jeg ikke komme utenom Ida Wulff. Men det er noe med stilen til Fredrikke som facinerer meg.. Å, det er mange kjempegode bloggere der ute!

.. OG DA UTFORDRER JEG iingrid.blogg.no, HUONG.blogg.no & engheel.blogg.no!
Mahaha. Dette var faktisk gøy.DATO: 21.10.2008 / KLOKKESLETT: 16:00

▬KOMMENTAR▬


Nå har jeg skifta tilbake til det andre designet. Nesten likt som det jeg hadde førfør. Bare annen skrift og bakgrunn. Prøveuka for det prosjekt RØD er over, og jeg ønsker deres mening. Jeg trenger hjelp. Jeg vet nemlig ikke hvilket design jeg vil ha. Så nå spør jeg dere direkte: Hvilket design skal jeg bruke? ..

katrines design 2Dette er mitt forrige design. Unnskyld kvaliteten!

Så da er det bare og si din mening. Vær så snill. Jeg trenger å høre din mening!
.. Men kan jeg få si noe? Jeg syns det designet jeg har nå, er mer personlig. Også er det så morsomt å se ansiktene deres på kommentarfeltet. Det er så koselig! Og jeg er virkelig ikke proff på det oppsettet over. Men rødt er jo herlig da. Jeg elsker det. Men.. æsj. Jeg vet ikke. Du må vite for meg. Men hallo. Jeg skal tenke på det i et par dager. Så ser vi da. Kom med meninger! Jeg lover ikke at jeg vil følge dem, men jeg vil vite hva dere syns.

Takk!DATO: 09.09.2008 / KLOKKESLETT: 13:51

▬KOMMENTAR▬


is to buy myself a speilreflekskamera!

canoneos10d415v0r8996l

Som jeg skulle ønske jeg hadde et slikt et. Jeg virkelig elsker å filme og ta bilder. Men jeg har liksom bare en sånn liten svart, firkanta klump som kamera. Det funker, men jeg vil gjerne ta et skritt videre. Jeg har ikke peiling på sånne speilrefleksmodeller. Alle ser veldig like ut. Men gjerne med mange megapixler. Det jeg har nå har 7. Jeg ha minst 10!
Haha. Jeg er desperat.

Også vil jeg til Oslo! Jeg vil vandre rundt i Oslo, igjen! Det er så lenge siden, og jeg elsker den byen! Sist jeg var der var. Hm. Når var det? Jo! Det var da broren min og jeg dro dit. I april! Det var en helt crazy tur. Vi var helt gærne. Dro med toget fra Særp, da vet du. Uten å si ifra. Herregud. Jaja. Sånn er det.
Mamma sa vi kunne ta en tur i sommerferien, men det ble det aldri noe av. Grr. Men det er ikke lenge til nå. Jeg føler det. Skal på sånt møte denne høsten. På Rikshospitalet. Så da blir det nok tur om ikke så lenge.

hpim059498
En av Oslo's mange trikkeholdeplasser.


Så vil jeg være sprekere. Sånn fysisk i bedre form. Egentlig så er jeg sprek. Bare ikke i dag. Føler meg som en lat bomullsdott her jeg sitter på rommet med collagegenseren til korpset og joggebukse. Og med varmeovnen på. Jeg er ikke syk. Har bare fri. Denne dagen også. Men i morgen er det skole. HURRA!
Da er det på'n igjen med buss til Fredrikstad. Herlig! Jeg mener det. Herlig!

Da skal mitt nye, SUNNE liv begynne. Enda sunnere enn det er nå. Og da snakker vi sunt, altså.
Var hos legen i går nemlig, og da fikk jeg beskjed om å spise mer grønnsaker/frukt og drikke vann. Altså, jeg er ikke tykk eller lider av latskap. Jeg må bare bli sunnere. Enda jeg er den sunneste i familien.
Wow. Jeg føler meg så fornuftig på en måte.

..OG jeg skulle ønske jeg fant brevet fra Lånekassen. GAH! Har ikke fått prøvd den koden enda og har allerede rota den bort!

1. Hvilket kamera har du? Hvilket speilreflekskamera bør jeg kjøpe?
2. Hvilken by i Norge liker du å gå på byvandring i?DATO: 27.08.2008 / KLOKKESLETT: 18:17

▬KOMMENTAR▬


om å ikke eie en egen iPod? Jeg bare lurer.

Etter å tilbragt en uke og èn dag på riksvei 109 bussen, føler jeg at jeg er den eneste som ikke stapper ørepropper i øra for å høre på den mest populære musikken. På iPod. Jeg og de gamle damene.
På Fredrikstad-bussen i dag så jeg til og med en mann som var mye eldre enn meg - med propper i øra! Jeg vet ikke om det var iPod, men han hadde det!

Etter å ha kjeda vettet av meg i timer hvor vi skulle lære oss Apples' Mac-maskiner har jeg fått et litt dårligere inntrykk av Apple. Men det gjelder ikke iPoden.

Hva er det som er den egentlige forskjellen på iPod og MP3?
Jeg har riktignok MP3. Men er det ingen andre som har MP3 og ikke iPod? MP3-en er kanskje ikke like stilig, nei det kan jeg være enig i. iPoden er mye dyrere, men er ikke musikken den samme?

ipodnanored

Den røde iPoden over er jo ganske stilig, da. Jeg hadde vært overlykkelig om jeg hadde en sånn! Jeg er GAL etter rødfarge, og kunne kjempa om denne her.
Noe jeg også gjør.

Jeg deltar i "vinn en iPod"-konkurranser. Faktisk.
Og da jeg var på vei til Torvbyen i Fredrikstad for å ta bussen hjem, sto ei dame ved veien og delte ut konkurranselapper med et nummer på. Jeg tok jo selvfølgelig imot.
"Gå til "eplehuset" og sjekk om du har vunnet en iPod!" sa ho.
Hva? Så enkelt? Jo visst. Jeg måtte bare finne "eplehuset". Det tok sin tid. Men jeg fant det etter en good stund. Og en good tur senere. Hadde faktisk klart å gått forbi bygget! Da jeg kom inn var jeg spent på om jeg kunne slenge meg ned på et bussete den ettermiddagen og være en av "de med iPod". Eller ikke.

Det ble ikke noe iPod den dagen. Dessverre.

Så da er jeg fortsatt et MP3-menneske.
Som bare sikler etter en rød iPod.

Her er da et bilde av min MP3. Logik. Burde jeg slite med å gjemme den i lomma? Eller er den grei?

xl137765

Forresten så fikk jeg faktisk ta på en hvit iPod i 10.klasse engang!DATO: 31.07.2008 / KLOKKESLETT: 13:39

▬KOMMENTAR▬


Hei hei! Nå er jeg våken og klar for å kaste meg ut i bloggens univers.
Da jeg la meg i går natt tenkte jeg veldig mye på hva jeg skulle skrive om i en slik blogg, og plutselig slo den skumle tanken meg; "Hva i all verden har JEG å skrive om!?" Og så slo en enda skumlere tanke ned i hodet på meg; "Alle kan se meg!!" Det er skummelt altså. For jeg er ikke av typen som liker å legge hele livet mitt ut på nettet. Ikke har jeg gjort det før heller. Jeg ble bare grepet av nyskjerrigheten. Egentlig så er jeg en veldig nyskjerrig personlighet. That's true. Jeg har tatt sånn personlighetstest på Vitensenteret i Trondheim, og da ble nyskjerrigheten mitt resultat. (Anbefales forresten!) Men så kom jeg på en ting. Det er jo JEG som bestemmer hva jeg vil legge ut om. Hva jeg vil skrive, hvilke bilder som skal bli vist og hva slags informasjon som blir publisert. Så alt jeg legger ut her er ene og alene MITT ansvar. Betryggende.

Men altså, i og med at vi har hatt om sånn Internettvett på ungdomskolen, og siden jeg er skikkelig redd for sånne skurker på nettet så har jeg lenge balansert mellom "skal - skal ikke?". Men så havnet jeg på skal prøve. Men da skal jeg lese masse nettvettregler og gå inn på nettstedet vi lærte om på skolen, nemlig dubestemmer.no. Yes, jeg er litt sånn paranoid. Men det årnær'sæ. Gjør alltid det. Haha.

LITT informasjon om meg selv kan jeg jo komme med:
Navnet mitt er Katrine. Jeg bor i Sarpsborg og er stolt av det! (Er vel kanskje litt patriot når det gjelder vårt kjære fylke Østfold..) 8D. Alderen min er 15 (92-årgangen :D). Er vel egentlig litt sportsidiot oppi hodet, veldig veldig glad i musikk og er overlykkelig over å ha kommet inn på drømmeskolen (Media). Også spiller jeg instrument (føler at jeg er litt smart når jeg kan lese noter. Haha). Å ja, så liker jeg godt å provosere. Særlig ovenfor familien. Det er gøy.
Noe særlig mer er vel strengt tatt ikke nødvendig å ha med?

Jeg kan jo fortelle om hvorfor jeg opprettet en blogg, om det er av interesse.
Jeg har alltid likt å skrive om ting som skjer rundt meg og derfor er den store drømmen journalistyrket. Men man må jo starte i det små. Så jeg begynte allerede som bitteliten å skrive små historier på pappas Windows 95. Mange år siden. Nå skriver jeg mest om ferieminner og andre minner og lager videoer med MovieMaker. Det er gøy. Viser alltid sånne greier for familien. Haha. Så har jeg lest andre blogger, og jeg må si at det var Ida Wulffs blogg som traff meg mest. Kjempeimponert jeg altså. Jeg har egentlig ingen forhåpninger med å klare å oppnå skyhøye lesertall, men håper bloggen min kan glede noen i alle fall.

Men nå må jeg nesten avslutte for mamma og mine to brødre kommer for å ta meg med til Fredriksten festning. For 14.gang. Men det blir sikkert hyggelig :D Satser på det!

Kos dere videre i sommerværet, her er det SOLSOL og ikke overvarmt! 8D

Kommenter gjerne, men jeg krever ikke (8DATO: 30.07.2008 / KLOKKESLETT: 22:45

▬KOMMENTAR▬


Oppretta en blogg i dag, jeg. Den 30.juli 2008. Historisk. Men nå er det bare 6 minutter til det er den 31.juli, så jeg må nok sove før vi går i gang med å legge ut livet på Internett. Woo, noen har det interessant også!!


Yes, det var MIN første, liksom.
Mer info om meg og mitt liv kommer senere!

Katrine.

hits