DATO: 14.04.2013 / KLOKKESLETT: 21:40

▬KOMMENTAR▬


Hei! Jeg har prøvd å lage en liste på dayzeroproject.com over 40 ting jeg kan gjøre i 2013. Hele konseptet handler om å sette opp lister over ting du har lyst til å gjøre før "tida går ut". Du kan velge litt ulike varianter av lister, som for eksempel "101 things in 1001 days" eller "52 things in 52 weeks". Men jeg lagde min egen liste "40 things to do in 2013", siden det da var 40 uker igjen av 2013. Det vil si at jeg bør i gjennomsnitt gjennomføre èn av punktene på lista i uka frem til tida går ut den 31.desember. Og denne uka klarte jeg faktisk to! 

 

"Create a photographic journal for one week"

Mandag: dette ble en kjedelig-mandag. Temaet for dagens forelesning på skolen er noe vi har hatt 1000 ganger før, så motivasjonen var ikke på topp. Jeg dro likevel fordi foreleseren har hatt noen tidligere gode forelesninger. Dessverre var ikke denne blant dem. Så da vet vi det - god foreleser veier ikke opp for kjedelig tema, høhø. Så satt jeg og venta på bussen da (bilde 1 og 2), bussen kom for tidlig (skjer ikke ofte!), så da rakk jeg den ikke og måtte bli henta. Da jeg kom hjem var jeg trøtt og giddalaus på gulvet (bilde 3). Etter kveldens musikkøvelse avslutta jeg dagen med å booste min egen selvtillit og motivasjon med gode sitater fra pinterest (bilde 4.)

 

Tirsdag: etter gårsdagens nedtur hva angikk skole, så ble jeg hjemme denne dagen. Jeg prioriterte fagteksten, som er deleksamen i pedagogikk i år (bilde 1). Jeg er såpass dårlig på skolen at hvert minstre lille fremskritt gleder mitt hjerte. Senere skrev jeg ned teksten på en sang som jeg syns hadde genial.. tekst (bilde 2). Deretter fulgte en meget lang natt, lengre enn jeg planla. Klokka passerte både ett, to, tre, fire og fem (bilde 3 og 4.) Sånn blir det når man skal tenke gjennom alle livets store spørsmål i løpet av en natt. Da ender det med at man legger seg når sola står opp og måkene skriker. Og naboen drar på jobb... Godt jeg hadde fri dagen etter. 

 

Onsdag: Klokka viste 5.57 på kameraet da jeg gikk for å legge meg (bilde 1).. slik starta min onsdag. Etter at jeg sto opp før tolv (ikke såå ille det da!) gikk jeg en rask tur for å puste. Deretter planla jeg å jobbe videre med fagteksten. Men det var lettere sagt enn gjort. Hodet var ikke på plass og i løpet av en hel dag fikk jeg skvist ut TO setninger til fagteksten (bilde 2). Det var mer enn nok arbeid for dagen, tenkte hodet og dunka ned på pulten så jeg sovna. Jeg ga opp, la prosjektet på hylla og satt meg heller for å se på amerikansk serie som var lettere å fordøye denne dagen. På kvelden begynte jeg å lete etter en maskerademaske til et arrangement til fredagen (bilde 3). Jeg fant den ikke, men mye annet kult fra den gang jeg handla inn til russebuksa (bilde 4). Som du ser så ble ikke ALT brukt. Noe ligger visst igjen i skapet.

 

Torsdag: Jeg rekker ikke bussen som går rett til høgskolen, så jeg setter meg på en annen merket "Halden" (byen jeg studerer i.) Jeg visste ikke helt hvor i Halden jeg havna, eller om den kom til å kjøre forbi høgskolen. Etter truen gjennom gokk (hvor det forresten befant seg en engelsk telefonkiosk??), kom vi til Halden. Jeg måtte gå opp fra sentrum til høgskolen (bilde 1). Og det tar en stund. Men godt med luft, og litt mosjon, sant! Jeg møtte basisgruppa mi og vi jobbe med noe greier til et prosjekt. Jeg fikk også vite at det hadde vært skole dagen før, på onsdagen. Attpåtil obligatorisk oppmøte! Great. Uansett, etter en latter var det tre timer RLE. Der har vi om kunst og uttrykk i kristendom og vi fant dette bildet av Jesus veldig komisk (bilde 2). Vet ikke om det bare er oss studentene i RLE,  men.. uttrykket! That stone face! Jeg mista bussen igjen og venta på høgskolen til neste (bilde 3). På vei hjem fant jeg en sjokolademedalje som fortalte at jeg var en champion til tross for at jeg misser obligatoriske dager, mister busser og får kleptomanitendenser. Takk.

 

Fredag: Rakk bussen!!!! Hang litt på høgskolen med basisgruppa igjen for å jobbe med samme prosjekt som dagen før. Deretter var det RLE igjen og siden læreren hadde sine siste timer før hun trådte inn i pensjonistenes rekker så hadde selvfølgelig barneskolestudentene bakt kaker til alle (bilde 2) (kunne bare være barneskolestudentene..) Det var nam og ikke feil på en fredag! Etter skolen dro jeg til Fredrikstad (bilde 3) fordi jeg skulle være med på en prisutdeling for medialinja ved min gamle videregående skole. Jeg fant en maske jeg kunne  bruke til arrangementet og malte den svart mens jeg venta på at tiden skulle gå på kjøpesenteret. Deretter var det tid for fest med brask og bram (bilde 4). Møtte mange gamle lærere, nåværende og tidligere elever. Størst var det selvfølgelig å møte de jeg gikk i klasse med. Jeg var prisutdeler i en kategori og brukte samtidig sjansen til å si noen sannhetsord til politikere som vil endre om medielinja til kjedelig-linje. Var nervøs timene før, men det kjentes utrolig bra når jeg sto der på scena! Responsen var high-five med gamle medelever og tårer og ros hos lærerne. Deretter nøt vi showet og dura hjemover med gamle kjente. Bra fredag! Jeg smilte langt inni magen og hjerterota etter den dagen. Jeg fikk oppnådd alt jeg ville og skuldrene føltes lettere. 

 

Lørdag: ok, denne dagen blir kort i motsetning til de to forrige. Takk og lov, si! Jeg gikk tur i nabolaget igjen og kjente på livet (bilde 1). Så fant jeg ut at jeg kommer til å være i Oslo mens det verste Bieber-hysteriet vil pågå. Skal nemlig til Rikshospitalet til onsdag og .. jeg kommer visst tydeligvis ikke til å være den eneste i Oslo den dagen (bilde 2). Hva mer skal jeg si? Lørdagen var slapp, så en av de største tinga som skjedde den dagen var at jeg oppdaterte profilbildet og forsidebildet på Facebook! Skjer ikke ofte. (Haha.) (Bilde 3). Forsidebildet er fra når jeg var prisutdeler på arrangementet på fredagen forresten. Dere kan ANE at det står et menneske der med mikrofon, ikke sant.. Så: sove (bilde 4). (Yay, dyner!) 

 

Søndag: Jeg klarte faktisk å jobbe litt med fagteksten igjen! (Bilde 1). Og så gikk jeg tur igjen senere den dagen, fordi det regna! Jeg tror ikke det har regna ordentlig siden i fjor, så det var deilig. Ble klissblaut (bilde 3), men følte meg litt som en ekte helt etter å ha kjempa meg gjennom vind, regn og storm!! På kvelden hørte jeg på et nettseminar om studievalg og sånne viktige saker. Ikke nødvendigvis på grunn av at jeg er usikker på hva jeg vil videre i livet, men mest for å få høre noen motivasjonsord angående ting jeg tenker på og har bestemt meg for. Og det fikk jeg egentlig. 

 

Så nå har jeg gjennomført én ting på lista! "Create a photographic journal in one week". Håper jeg gjorde det riktig, til tross for at det også kom mye tekst. Kanskje jeg skal gjøre dette igjen, ikke hver uke men.. en gang hver årstid eller noe? Haha. Jeg er ikke den råeste på å oppdatere ofte, veit dere. Men jeg er flinkere nå enn før! Jeg klarte faktisk å integrere en annen ting fra "40 things to do in 2013" denne uka og det er: "speak in front of a crowd of over 100" - den klarte jeg da jeg var prisutdeler. BÆM!! 


hits