DATO: 23.07.2015 / KLOKKESLETT: 00:23

▬KOMMENTARER▬


Hei! Jeg har flere ideer til innlegg fremover, men har slitt litt med å finne ut hvor og hvordan jeg skal starte opp tråden igjen siden sist. Heldigvis kan man finne litt inspirasjon og hjelp i denneforundelige bloggosfæren, og for en stund siden fant jeg en liste som var ganske grei og enkel. Litt sånn aktuelle "hva skjer i livet nå"-spørsmål. Fant den på diverse blogger, blant annet tine katrines og hjartesmils. 

 

Mot skärgården. (Har fått helt dilla på gamle episoder av "Skärgårdsdoktorn" heh. Skjærgårdslivet altså)

 

Hvor er du nå?

Jeg er på mitt gule rom, hjemme i Sarpsborg. Må venne meg til å legge til Sarpsborg nå, i og med at jeg har fått mitt eget krypinn i Halden også. 

 

Hvordan har du det? 

Det går greit. Lever ikke det mest spennende livet, har hele tiden noen småoppgaver å tenke på og pusle med. Men har litt hjemmeferie i år, og prøver å gjøre noe kjekt ut av det. Føler ikke helt jeg har klart å få den riktige "feriefølelsen", det har nok vært for mye ting jeg har gått rundt og tenkt på og styra med. Men sånne små ting som å dra på båttur, kjenne sola, bade og se familie gjør jo at dagene skiller seg litt fra vanlig hverdag. 

 Alle bilder er private.

Hva var det siste du spiste? 

Tomatsuppe. Det står for ca. 70% av matinntaket jeg har nå om dagen. 

 

Hva gjorde du i går? 

Jeg var på sykkeltur til mine besteforeldre. Og så gikk jeg en tur i eget selskap, før jeg brukte kvelden og nattestimene til å skrive på mine "memoarer fra Berlin", som jeg liker å kalle det. Skriver ned minner jeg har fra turen jeg var på i juni, sånn for å huske det når jeg blir gammel. Og fordi jeg liker å skrive, det er en fin distraksjon fra alt annet. Særlig om natten. 

 

Hva skal du i morgen? 

I morgen sparkes Månefestival-dagene i gang, og jeg skal jobbe som frivillig i båndboden. Så jeg skal være der og sette folk i bånd (heheh), slik at folk kommer på konsert. Og slik blir de neste tre dagene. Ser litt frem til det. Har jobbet i båndboden som frivillig i 3 år nå, og det har liksom alltid vært et lite minne som setter sitt preg på sommeren.

 

Hva var det siste du kjøpte? 

Det var nok pensumbøker. Jeg skal fra høsten av studere engelsk på deltid, nettstudier med NTNU. Kjøpte dem brukt, sparte penger, og fikk dem i posten i dag. Ble positivt overrasket over at de hadde tiltalende utseene, med både rike illustrasjoner, farger på overskrifter og oppgaver etter kapitlene. Det er ikke akkurat noe jeg har vært vant med fra alle de bøkene jeg har jobba med fra lærerutdanninga. Dette lover godt.

 

Hvilket TV-program så du sist? 

Sommeråpent. Er vel forsåvidt det eneste jeg ser regelmessig for tiden. Ser egentlig ikke så mye på TV. 

 

Når er din neste reise?

Gosh, hvem vet. Jeg og en venn har diskutert reise denne sommeren/høsten, men det blir fort dyrt når man er to i steden for en (som jeg har pleid å reise). Har lagt det litt på is enn så lenge. Jeg har egentlig aldri vært en person som må ut og reise, eller se masse nytt. Men etter alle mine reiser i fjor, særlig til Italia som jeg har et litt spesielt og komplisert forhold til, så kjenner jeg litt på det at det er hjemmeferie i år. Jeg har faktisk kjent på smålig fysiske abstinenser de siste par dagene (ja, det går visst an, det føles seriøst ut som en typ avhengighet), og det er nok ikke pga. vanlig "reiselengsel", for jeg har jo aldri dratt til Italia for å være på "feire". Det er litt mer typ... hjemlengsel. Æsj, det er så vanskelig å forklare.. Men hver gang jeg har fått denne følelsen har det endt med at jeg har dratt. Jeg vet det kan skje igjen, og det er på godt og vondt.  

 

Hva har vært det verste med denne uken?

Å vite at jeg har så lite penger. Ensomhetsfølelse/savn. Og at telefonen er på reperasjon. At det generelt har vært mye småting som har tatt fokus, tid og oppmerksomhet, og som har gjort at jeg må hjelpe meg selv å puste litt i blant. 

 

Hva har vært det beste med denne uken? 

Jeg har hatt kontakt med en spesiell venn igjen. Bading, bok og solskinn (endelig, har vært over to år siden sist jeg bada ute. På tide si). Båttur i skjærgården (..skjærgården♥..). Episoder av Skärgårdsdoktorn (igjen.. skjærgård♥). Jeg har fått litt penger, og jeg tror at årets jobb i båndboden på Månefestivalen blir et høydepunkt denne uka. Og som alle andre uker forøvrig - katten min (Mario Milano) heheh. 

Og sånn går no' dagan. Som han sa.

Kommentarer
Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits